עבור לתוכן

out with the old in with the new

Featured Replies

פורסם
ציטוט של SyndromE

יש גם את ה-SLI Indicator:

nvcpl_sli_visual_indicator.jpg

לגבי משחקים ללא פרופיל, אתה יכול להשתמש ב-nvinspector ע"מ לקבוע דגלי תאימות ל SLI שנבדקו ע"י הקהילה, מוצגים ברשימה הבאה (בעמודות Custom DX Sli):

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=392715

בנוגע לגשר, עד שיהיה לך גשר HB, אתה יכול בינתיים להשתמש ב-2 גשרים רגילים לטובת שיפור ביצועים (תקף ל-Pascal בלבד)

לפי מה שאני מבין ללא זיהוי גשר ה"HB" הגשר השני שתצתרף לא יעשה כלום, (אלה אם כן אני טועה ויש איזה Work around), זה מצחיק איך הם עושקים את הלוקוחות שלא אכפת להם מהעניין הויזואלי בכך שהם מכריחים אותך לקנות גשר SLI מיוחד עם בקר LED מסכן במקום להשתמש בשניים בגרושים..

• תגובות 58
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעתי דיווחים לכאן ולכאן. הכי פשוט שינסה במידה ויש לו עוד ribbon בצד. בכל אופן ישנן סיבות מעבר ל Led, זה לא סתם עושק, ואם היה באמת מעניין אותך היית חוקר את העניין.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של coch

קנית שני כרטיסים בתקופה מצויינת לדעתי. NV הצהירו כבר שהם יתעמקו בזה ( זוג כרטיסים ב SLI ) וינטשו תמיכה בשלושה\ארבעה כרטיסים.

יהיה לך בעיות בחודשים הראשונים עד שכמה סטים של דרייברים יסדרו את זה. אני מניח שזה לא חדש לך אם באת כבר

ממערך כרטיסים.

אכן. הרבה משחקים לא הסתדרו עם זה יפה. ומה שיותר מרגיז זה ש-CFX עובד רק ב-FULL SCREEN. לעומת זאת SLI עובד גם ב-WINDOWED MODE

ציטוט של David_K

לפי מה שאני מבין ללא זיהוי גשר ה"HB" הגשר השני שתצתרף לא יעשה כלום, (אלה אם כן אני טועה ויש איזה Work around), זה מצחיק איך הם עושקים את הלוקוחות שלא אכפת להם מהעניין הויזואלי בכך שהם מכריחים אותך לקנות גשר SLI מיוחד עם בקר LED מסכן במקום להשתמש בשניים בגרושים..

שני גשרים פשוטים אמורים לעבוד בדיוק כמו הגשר החדש (לפי פורומים וביקורות מחו"ל)

פורסם
ציטוט

Where possible though, older SLI Bridges will also get a speed boost when used with Pascal. Specifically, custom bridges that include LED lighting will now operate at up to 650 MHz when used with GTX 1080, taking advantage of Pascal’s higher speed IO. 

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_2_way_sli_review,3.html

פורסם
  • מחבר

הגשר החדש וה"משוכלל" פשוט מקביל לחיבור שני גשרים פשוטים במקביל.

שים לב שהגרפים האלה משווים גשר פשוט אחד, לגשר HB.

פורסם

אם אתה מעוניין למכור אחד מה290x צור איתי קשר 

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קפטן , יש כבר תוצאות ? Firestrike ? אני מעוניין לראות אם מה שיצא לי נחשב טוב לעומת הזוג שלך .

http://www.3dmark.com/fs/9285726

FS Ultra 10595_small.jpg

פורסם
  • מחבר

אין לי תוצאה שמורה ל-ULTRA.

אריץ כשאגיע הביתה. אני מניח שאקבל קצת יותר ממך ב-GFX SCORE, הכרטיסים שלי רצים קצת יותר מהר.

כמה מתח אתה צריך לתת למעבד בשביל 4.6?

פורסם
ציטוט של captaincaveman

כמה מתח אתה צריך לתת למעבד בשביל 4.6?

אני על 1.35 יציב ב4.6 .

ודרך אגב לא בטוח שיהיה יותר מהר , הראו שיש כרטיסים שרצים מהר יותר אבל בפועל מקבלים תוצאה נמוכה יותר , בגלל זה רציתי לדעת מה הכרטיסים שלך מוציאים .

פורסם
  • מחבר

אני על 1.3 ל-4.5.

אני אנסה לראות לאן 1.35 יביא אותי.

פורסם
  • מחבר

אני רחוק מהתוצאה שלך באיזה 640 נקודות ב-GFX SCORE.

נראה לי חשוד :)

עריכה: התכוונתי ששלך גבוה ב-640 נקודות.

פורסם
ציטוט של captaincaveman

אני רחוק מהתוצאה שלך באיזה 640 נקודות ב-GFX SCORE.

נראה לי חשוד :)

עריכה: התכוונתי ששלך גבוה ב-640 נקודות.

לא כל כך חשוד , כבר ידוע שבחלק מהמקרים לעלות גבוה יותר בOC יוביל לתוצאות נמוכות יותר , על כמה אתה כרגע בCORE ובMEM ?

פורסם
  • מחבר

זה עדיין מוזר, כי אם אני מוריד קצת את המהירות, הציון קטן. ז"א שאני כן מקבל בוסט ביצועים כשהמהירות עולה... יכול להיות שזה קשור למה שרץ לי ברקע, או להגדרות שונות של הדרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים