עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-6K לגיימינג.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג.

א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? : לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? : כן Windows 10.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. :  לא משנה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? : מיידי.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). : לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? : לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין הערות.

תודה מראש לעוזרים. :aktion031:

פורסם

אני חושב שצריך להוסיף למפרט הזה את השאלה האם צריך מסך או לא... די מהותי ובימינו לא שאלה טריוויאלית.

לשאלתך אני בעיקרון אוהב את המפרטים של KSP יש להם מובנה מפרט גיימרים ... מתחיל עם משהו משם ומוסיף ומוריד בהתאם להעדפות אישיות.

קח בחשבון שאין טעם לקנות כרגע GTX 970 או 980 אלא להמתין ל 1070.

http://ksp.co.il/?uin=30012

פורסם
  • מחבר
ציטוט של roadrunner747

אני חושב שצריך להוסיף למפרט הזה את השאלה האם צריך מסך או לא... די מהותי ובימינו לא שאלה טריוויאלית. - לא צריך מסך.

לשאלתך אני בעיקרון אוהב את המפרטים של KSP יש להם מובנה מפרט גיימרים ... מתחיל עם משהו משם ומוסיף ומוריד בהתאם להעדפות אישיות. - אני לא מבין ברכיבים האלו , בגלל זה אני שואל בפורום כדי שאנשים שכן מבינים יוכלו לעזור לי.

קח בחשבון שאין טעם לקנות כרגע GTX 970 או 980 אלא להמתין ל 1070. - 1070 כבר הגיע בחלק מהחניות לא ?

http://ksp.co.il/?uin=30012

בכל מקרה , תודה על העזרה. ;)

פורסם

המפרט מksp לא מאוזן בכלל ואין לגיימר נטו צורך בו. מעבד i7 לא נותן תמורה גבוהה למשחקים, במיוחד לא ביחס לתוספת המחיר. ועוד במפרט המקושר זה מעבד עם מכפלה פתוחה, לוח אם המאפשר המהרה, וקירור שמיועד לזה, בעוד שבשאלון בכלל לא נדרשת המהרה.

מעבר לזה gtx1070 אינו נדרש למערכות 1080@60hz. הפתרון יהיה כנראה rx480 או gtx1060 כשיצא. למטרת הבנתך פותח הדיון, אנחנו נמצאים בדיוק ביציאה של דור חדש של כרטיסי מסך. השוק בדיוק במצב של חוסר יציבות, שבגלל דרישה גבוהה ומלאי נמוך המחיר של הכרטיסים החדשים גבוה עכשיו, וחלקם עוד לא הגיעו לחנויות ויעברו בדיוק את אותו תהליך של מחיר גבוה עד התייצבות המחירים. בינתיים המחירים של הכרטיסים של הדור הקודם, נשארו כשהיו ולכן לא כדאיים.

הפתרון שאני מציע לך הוא לקנות הכל מלבד כרטיס המסך, ולהשתמש בכרטיס המסך המובנה במעבד למשך של כחודש. בעוד חודש, תראה מה מצב השוק ותבחר את הכרטיס הטוב ביותר בשארית התקציב שלך. 

המפרט שאני מציע לך הוא מפרט כללי עם חלקים נפוצים מאוד. תוכל להכנס לחנויות השונות ולעשות את השוואת המחירים ולמצוא את החנות הנוחה ביותר לך. תעבור על החנויות KSP, ivory, TMS, plonter ו startpc.

מבחינת שינויים, אז RAM, של כל חברה מוכרת יתאים לך. לשימוש שלך, אין צורך להוסיף עוד כסף (אלא עם כן זה שקלים בודדים) לטובת זכרון מיר יותר.
מבחינת ספקים ומארזים, אל תזלזל בזה. תקנה רק של חברות מוכרות וכאלו שנבדקו וידועים כספקים ומארזים טובים. אם תצטרך עזרה, מוזמן לבוא הנה ולשאול עוד.

שמתי לך במפרט כונן של 2TB מכיוון מכיוון שהיחס מחיר תועלת שלו גבוהה יותר, כונן ssd של 500gb מאיכות גבוהה. אתה תהנה גם מהגודל שלו וגם מהמהירות. בשניהם, אם אתה מחפש כן לחסוך תוכל להוריד לכונן של 1TB ולSSD של 250GB.

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151
לוח אם: 529 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H170-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 279 ₪ - * חדש במבצע * - 16G Kingston DDR4 2133Mhz CL15
דיסק קשיח: 729 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III
דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 879 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + Seasonic X-Series 660W Platinum
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2
תוכנה: 399 ₪ - * מבצע * - Windows 10 64 bit Hebrew OEM

מחיר סופי: 4152 ₪ למזומן  
 4235 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

המפרט בקישור בהחלט גרוע, מבוזבז, ומטופש למען האמת, בטח שאין טעם לרכוש GTX970 ב-1800 שקלים כרגע.

באותו כסף אפשר לקבל מערכת גיימינג בעלת ביצועים נטו טובים בהרבה.

המפרט מעליי נכון בעשר מונים, אפשר לקחת באנדל טיפה יותר חסכוני של מארז\ספק אם ישנה העדפה לחסוך, אם לא - לא הייתי משנה דבר לשימושים.

גם אני מחזיק בדעה שכדאי לחכות להתייצבות המחירים ולהשקה של כרטיסי הקבוצה האדומה, ואז להחליט.

רק שמשום מה אני לא מבחין ברזולוציה של המסך, או דגם המסך של פותח הדיון, שמחק את השורה הזו מהשאלון. 

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר
ציטוט של snudler6

המפרט מksp לא מאוזן בכלל ואין לגיימר נטו צורך בו. מעבד i7 לא נותן תמורה גבוהה למשחקים, במיוחד לא ביחס לתוספת המחיר. ועוד במפרט המקושר זה מעבד עם מכפלה פתוחה, לוח אם המאפשר המהרה, וקירור שמיועד לזה, בעוד שבשאלון בכלל לא נדרשת המהרה.

מעבר לזה gtx1070 אינו נדרש למערכות 1080@60hz. הפתרון יהיה כנראה rx480 או gtx1060 כשיצא. למטרת הבנתך פותח הדיון, אנחנו נמצאים בדיוק ביציאה של דור חדש של כרטיסי מסך. השוק בדיוק במצב של חוסר יציבות, שבגלל דרישה גבוהה ומלאי נמוך המחיר של הכרטיסים החדשים גבוה עכשיו, וחלקם עוד לא הגיעו לחנויות ויעברו בדיוק את אותו תהליך של מחיר גבוה עד התייצבות המחירים. בינתיים המחירים של הכרטיסים של הדור הקודם, נשארו כשהיו ולכן לא כדאיים.

הפתרון שאני מציע לך הוא לקנות הכל מלבד כרטיס המסך, ולהשתמש בכרטיס המסך המובנה במעבד למשך של כחודש. בעוד חודש, תראה מה מצב השוק ותבחר את הכרטיס הטוב ביותר בשארית התקציב שלך. 

המפרט שאני מציע לך הוא מפרט כללי עם חלקים נפוצים מאוד. תוכל להכנס לחנויות השונות ולעשות את השוואת המחירים ולמצוא את החנות הנוחה ביותר לך. תעבור על החנויות KSP, ivory, TMS, plonter ו startpc.

מבחינת שינויים, אז RAM, של כל חברה מוכרת יתאים לך. לשימוש שלך, אין צורך להוסיף עוד כסף (אלא עם כן זה שקלים בודדים) לטובת זכרון מיר יותר.
מבחינת ספקים ומארזים, אל תזלזל בזה. תקנה רק של חברות מוכרות וכאלו שנבדקו וידועים כספקים ומארזים טובים. אם תצטרך עזרה, מוזמן לבוא הנה ולשאול עוד.

שמתי לך במפרט כונן של 2TB מכיוון מכיוון שהיחס מחיר תועלת שלו גבוהה יותר, כונן ssd של 500gb מאיכות גבוהה. אתה תהנה גם מהגודל שלו וגם מהמהירות. בשניהם, אם אתה מחפש כן לחסוך תוכל להוריד לכונן של 1TB ולSSD של 250GB.

logo-dark.png

דיסק קשיח: 729 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III
דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 879 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + Seasonic X-Series 660W Platinum

מחיר סופי: 4152 ₪ למזומן  
 4235 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

לא כדאי כבר לחכות עם הכל לעוד חודש ואז אולי יצאו דברים חדשים או מחירים של רכיבים אחרים יירדו  ?

תודה רבה על התשובה המפורטת.:)

ציטוט של Roy.T

המפרט בקישור בהחלט גרוע, מבוזבז, ומטופש למען האמת, בטח שאין טעם לרכוש GTX970 ב-1800 שקלים כרגע.

באותו כסף אפשר לקבל מערכת גיימינג בעלת ביצועים נטו טובים בהרבה.

המפרט מעליי נכון בעשר מונים, אפשר לקחת באנדל טיפה יותר חסכוני של מארז\ספק אם ישנה העדפה לחסוך, אם לא - לא הייתי משנה דבר לשימושים.

גם אני מחזיק בדעה שכדאי לחכות להתייצבות המחירים ולהשקה של כרטיסי הקבוצה האדומה, ואז להחליט.

רק שמשום מה אני לא מבחין ברזולוציה של המסך, או דגם המסך של פותח הדיון, שמחק את השורה הזו מהשאלון. 

כרגע משתמש במסך : Samsung SyncMaster BX2235 , רזולוציה  1080 / 1920 .

בקרוב כנראה ארכוש : BenQ XL2411Z 144Hz 1ms 24 inch Gaming Monitor.

תודה רבה על העזרה. :)

פורסם

המחירים של שאר הרכיבים לא ירדו, לא משמעותית בכל מקרה, אבל אם אתה לא לחוץ למחשב כרגע לטובת שימושים כלליים מלבד

הגיימינג, אין סיבה למהר לקנות עכשיו. אני מעריך שדחייה של עד חודש תספיק.

בנוסף אם אתה מתכנן לשדך למערכת מסך 144 הרץ לטובת FPS תחרותי במשחקים מודרניים, ובהגדרות גבוהות, קח בחשבון שאתה זקוק

לכוח עיבוד גראפי גדול מהממוצע על מנת לעבוד באופן רציף על פריים רייט גבוה שכזה.

פורסם

מה שזה אומר מבחינת הוא לחכות להתייצבות מחירים של הgtx1070. אם יש לך יותר סבלנות, אז אפילו לחכות להכרזות על RX490 שיהיה המקבילה של AMD אבל זה כבר לא ידוע מתי בדיוק יקרה ויכול לקחת עוד כמה חודשים.

כמו שroy אמר, אם המחשב לא לחוץ לך לטובת שימושים אחרים, תחכה עם כל הקניה עוד בערך חודש להתייצבות מחירים, אם אתה צריך מחשב עכשיו, ויכול לחכות עם לגיימינג לאחר כך, תקנה הכל מלבד הכרטיס מסך.

עכשיו, אם נעריך את המחיר עליו ייתיצב הgtx1070 כ2200 שח, אז בשביל לא לחרוג, צריך יהיה טיפה להתפשר על הדברים מסביב, כמו הכוננים, מארז וספק. אני אתן לך את המפרט של כל הפשרות האלו ואתה תוכל לעשות לעצמך עירבוב בין שני המפרטים, שיתאים לך שיגיע לעד התקציב שאתה רוצה ומשאיר רווח של בערך 2200 לכרטיס הגרפי.

logo-dark.png

דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 229 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 510 ₪ - * מבצע * - Antec GX505 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR

מחיר סופי: 3373 ₪ למזומן  
 3440 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם
  • מחבר

אני אחכה עד תחילת אוגוסט ואז אברר מחירים ואקפיץ את הדיון או אפתח חדש.

תודה רבה לכל העוזרים. :aktion031:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים