עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט תקציבי לעבודה משרדית \ 2840 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אך לא עד כדי התפשרות על איכות הרכיבים.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 

עבודה משרדית יום יומית. אופיס, כרום, יוטיוב וכו'...

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

שימוש יום יומי בתוכנת ניהול יעודית קלילה (פרנסה).

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מסך, מקלדת ועכבר.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רוב המערכות האחרונות נרכשו מ-TMS. כנראה גם הנוכחית.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג, רצוי שהמערכת תחזיק לפחות 5 שנים עבור הצרכים שצוינו.

הנה המפרט שהרכבתי. הספקות היחידות שלי הן לגבי הלוח. רציתי לשאול מה דעתכם והאם כדאי לשנות משהו או שאפשר להזמין בראש שקט:

http://www.tms.co.il/preview/spec/vm96ugtx

קטגוריות מוצרים כמות מחיר
מעבד Intel Pentium Dual Core G4400 / 1151 Tray 1 ₪267
קירור למעבד בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪44
לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 1 ₪288
מארז Fractal Design Define Nano S Black 1 ₪389
ספק כוח Antec EA-380D 380 Watt Green ATX12V v2.3 PSU 80 PLUS® 1 ₪216
זיכרון DDR4 4G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black 2 ₪98
קשיח למחשב שולחני Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 1 ₪235
קשיח למחשב שולחני Kingston SSD 120GB SSDNow UV400 SATA3 SUV400S37/120G 1 ₪192
כונן אופטי LG DVDRW X24 SATA 1 ₪90
מקלדת Wired Desktop 400 Microsoft 1 ₪75
מסך Dell 24 Monitor - P2414H 1 ₪847
סה"כ: 12 ₪2839

נערך על-ידי MisterB

פורסם
  • מחבר

אשמח מאוד לחוות דעת.

פורסם

קודם כל בחרת מארז קטן שמתאים רק ללוחות אם בגודל mini-ITX יחד עם לוח אם גדול יותר ולא תואם, בנוסף במארז הזה אין אפשרות להרכיב DVD בכלל. תחליף מארז או אם הגודל מאוד חשוב לך תשנה רכיבים בהתאם.

מבחינת המלצות הייתי מוסיף 100 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון, הייתי גם שוקל להכפיל את גודל ה-SSD ובמקרה כזה חושב אולי אפילו לוותר על הדיסק הקשיח הרגיל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

קודם כל בחרת מארז קטן שמתאים רק ללוחות אם בגודל mini-ITX יחד עם לוח אם גדול יותר ולא תואם, בנוסף במארז הזה אין אפשרות להרכיב DVD בכלל. תחליף מארז או אם הגודל מאוד חשוב לך תשנה רכיבים בהתאם.

מבחינת המלצות הייתי מוסיף 100 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון, הייתי גם שוקל להכפיל את גודל ה-SSD ובמקרה כזה חושב אולי אפילו לוותר על הדיסק הקשיח הרגיל.

המון תודה על התגובה. פספסתי לגמרי את כל עניין התאימות במארז.
עשיתי כמה שינוים קטנים במפרט. לאחר בדיקת דרישות מקום כנראה שבאמת עדיף SSD בודד בנפח כפול.

http://www.tms.co.il/preview/spec/pu5h73mf

האם לדעתך יש צורך להשקיע 300 ש"ח נוספים בשדרוג ל-I3?

פורסם
ציטוט של MisterB

המון תודה על התגובה. פספסתי לגמרי את כל עניין התאימות במארז.
עשיתי כמה שינוים קטנים במפרט. לאחר בדיקת דרישות מקום כנראה שבאמת עדיף SSD בודד בנפח כפול.

http://www.tms.co.il/preview/spec/pu5h73mf

האם לדעתך יש צורך להשקיע 300 ש"ח נוספים בשדרוג ל-I3?

ראית את התגובה שלי?

פורסם
  • מחבר

ראיתי, לא רלוונטי, אבל תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים