עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חשיפה מוקדמת? אתר מחשבים מציע מבט על מחירי דור כרטיסי המסך החדש של AMD

Featured Replies

פורסם

ב-AMD כבר חשפו מחיר של 200 דולר לדגם הבסיס של ה-Radeon RX 480, אך מה עם ה-RX470, ה-RX460 והגירסה המתקדמת של אותו RX 480? לחנות גרמנית מקוונת עשויות להיות התשובות שאנו מחפשים

אחרי שספקית ניידים שבדית העניקה לנו עוד קמצוץ פרטים אודות כרטיס ה-Pascal הנייד הראשון שמיועד להגיע אל השוק, נראה שיש לנו עוד חברה מסחרית שדואגת לספק לנו רמזים על דור כרטיסי המסך החדש – הפעם מגרמניה והפעם עם משהו שנוגע למתחרה AMD, ודגמי ה-Polaris 10 וה-Polaris 11 החדשים והאולטרה משתלמים שלה.

לפי צילום מסך שעלה ל-reddit מתוך חנות מחשבים גרמנית בשם gamemachines, עולה כי המחירים האירופאים עבור דגמיה החדשים של מפתחת השבבים מסאניוייל יעמדו על 300 יורו עבור ה-Radeon RX 480 עם 8GB של זכרון גראפי, 260 יורו עבור ה-Radeon RX 480 עם 4GB של זכרון, 200 יורו עבור דגם ה-Radeon RX 470 שמבוסס על אותה הליבה ו-130 יורו עבור ה-Radeon RX 460 הצנוע והחסכוני במיוחד שמתבסס על ליבת ה-Polaris 11 הזעירה.

gt

עלות הבסיס היא לכרטיס מסך מדגם GeForce GT 730 ב-50 יורו, וכל שאר המחירים המופיעים מתוארים כתוספת לעלות זו

מחירים אלו נשמעים גבוהים משמעותית ממה שהיה צפוי, לכאורה, בהתבסס על ההכרזה המוקדמת של AMD עצמה עם מחיר של 200 דולר לדגם ה-4GB של ה-Radeon RX 480, אך המציאות היא קצת שונה – המחיר המוצהר של מפתחת השבבים בדולרים אינו כולל, כמקובל בתחום, מע"מ, היות וזה משתנה ממדינה למדינה בארצו של הדוד סם, בעוד שהמחירים באתר הגרמני כוללים מע"מ בערך של 19 אחוזים אשר קיים במדינה.

להמשך:

https://hwzone.co.il/חשיפה-מוקדמת-אתר-מחשבים-מציע-מבט-על-מחי/

נערך על-ידי SilentBob

פורסם

בתמונה רואים בבירור מחיר 249 אירו (מה שלחוץ עם נקודה דולקת).   **איך הגעתם ל- 300 ?

המחיר הוא 249 אירו כולל מע"מ גרמני.

מה שמוביל למחיר לצרכן בגובה 209 אירו לפני מע"מ.

209 אירו מתכנס לערך 230 דולר אמריקאי.

פורסם
  • מחבר

תקרא את הטקסט המלא שוב, חבר, ואז תחזור להגיב.

פורסם

עברתי על הטקסט המלא (ואפילו פעמיים) רק כדי לוודא שלא פספסתי משהו.

מדברים בטקסט המלא על תמחורים מאזור 300 יורו לצרכן (כולל מע"מ) ואת זה הבנתי.

הטקסט גם מפנה לתמונה, זו שאמורה להיות הראיה שממנה לקוח המידע לדבר התמחור נכון ?

אלא שבתמונה הנני רואה 249 אירו (כולל מע"מ). אז מה אני מפספס כאן (בבקשה תעזור לי)

Capture.JPG

נערך על-ידי nec_000

פורסם
  • מחבר

nec - מי שפירסם את צילום המסך מהחנות הסביר שמערכת הבסיס מגיעה מראש עם כרטיס מסך דיסקרטי בדגם GT 730 בעלות של 50 יורו, ולכן כל מחיר שמצויין ברשימה הוא *בתוספת* לאותם 50 יורו מדוברים, והכל בעלויות סופיות בתוספת 19 אחוזי מע"מ בגרמניה.

Moon Mage - מה שאתה מציע בקישור הוא מחיר לדגם ה-8GB של ה-RX480 (הדגם הסטנדרטי הוא עם 4GB במחיר ללא מע"מ של 200 דולר) וגם הוא ללא מע"מ, בדיוק כמו שהוערך באייטם שעליו מדבר הדיון הזה.

פורסם
ציטוט של SilentBob

Moon Mage - מה שאתה מציע בקישור הוא מחיר לדגם ה-8GB של ה-RX480 (הדגם הסטנדרטי הוא עם 4GB במחיר ללא מע"מ של 200 דולר) וגם הוא ללא מע"מ, בדיוק כמו שהוערך באייטם שעליו מדבר הדיון הזה.

בקישור שאני נתתי רשום 230 דולר ל8 גיגה ו200 ל4 גיגה, שזה כמו שAMD הצהירה ולא כמו בפרסום שהבאת(זה דולר ולא אירו בתור התחלה). 

פורסם
  • מחבר

יש לך בעיה בהבנת הנקרא או שסתם לא טרחת לקרוא?

באייטם מוסבר שהמחירים האמריקאים אינם כוללים מע"מ, בעוד שהמחירים מהחנות בגרמניה כן כוללים מע"מ. הפחתה שלו ואיזון לפי בסיס בו המחירי בארה"ב נמוכים לרוב במעט מאלו של אירופה (כששניהם באותו מצב, ללא מע"מ) בתרגום ישיר בין דולרים ליורו, מביאים אותנו בדיוק לרמות מחיר של כ-200 דולר לדגם ה-4GB וכ-230 דולר לדגם ה-8GB - ובנוסף גם מגלים לנו מחירים של 150-155-160 דולר ל-RX470 ובערך 100 דולר ל-RX460, שאלה הם מחירים שעדיין לא הוצגו או נחשפו רשמית.

נערך על-ידי SilentBob

פורסם

יש לי בעיה בהבנת הנקרא? אולי אתה לא יודע לכתוב בצורה סבירה.

"הפחתת ערך המע"מ המדובר מקרבת אותנו למחירים שהיינו עשויים לצפות – עם כ-243 יורו לדגם ה-RX 480 בעל 8GB של זכרון גראפי, כ-210 יורו לדגם ה-RX 480 הסטנדרטי, כ-162 יורו לדגם ה-RX 470 וכ-105 יורו בלבד לדגם ה-RX 460. המחיר היחיד שאותו ניתן להשוות בצורה ודאית לעלות האמריקאית הרשמית עדיין גבוה במקצת – אך זה מראה שמוכר ומקובל במידה רבה בשוק,כאשר עלויות בדולרים אמריקאים מתורגמות ישירות לעלויות ביורו, ולעתים עם תוספת קטנה כלפי מעלה. "

ואני נתתי דוגמא למקור שאומר שהמחיר באירופה(צ'כיה) יהיה כמו בארה"ב, אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא.

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם
  • מחבר

מחיר באירופה בדולרים, אתה רציני? הנציג הצ'כי בסך הכל ציין את הנתונים הרשמיים של AMD העולמית שזמינים לו. תהיה בטוח שאף אחד לא ישווק את הכרטיס באירופה במחיר בדולרים.

פורסם

תגיד אתה נכנסת לקישור שנתתי?

" Suggested (retail) price is 229 USD (for 8GB model, 199 for 4GB). The price in Polish zloty will be determined closer to the launch, to avoid differences in exchange rates. "
תגיד לי אתה מה אתה מבין ממה שרשום פה.

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם
  • מחבר

נו אז מה אתה רוצה ממני? זה לא מוסיף שום מידע פרט למה שנתון כבר בכתבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.