עבור לתוכן

מנסה למצוא מסך 144Hz IPS 1080P

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה למצוא מסך מחשב בגודל שבין 23 לבין 30 (מעדיף 27), שיהיה פאנל IPS איכותי, קצב רענון גדול ככל האפשר (לפחות 120Hz ) ושיהיה ברזולוציית 1080 * 1920 (כמובן שאני אשמח גם למסך 1440*2560, אבל כל המסכים שראיתי ברזולוצייה הזאת עם המאפיינים האלו הם מאוד יקרים). אם מישהו מוצא אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים.

פורסם

בנוגע לFULL HD, יש רק מסך אחד שעונה על הצרכים שלך היום (גודל 27 אינץ', 1920X1080 ופאנל שהוא לא TN - במקרה הזה VA שגם נחשב לטוב, עם 144HZ)

http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/65BEGCC1US/460/202AF4280F534EBA8E923DE37D954D31

מדובר במסך כעור מצויין. הוא בקושי נמכר בחו"ל ואיני יודע מתי ימכר בארץ. מחירו עומד על 600 דולרים.

בנוגע לרזולוציה השניה, מסכים כאלה משמעותית יותר קל למצוא, אבל מחירם בארץ מתחיל ב3000 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902610

שאלה-  איזה כרטיס מסך יש לך? צריך לדעת האם אתה צריך GSYNC או FREE SYNC

פורסם

ה GSync וה FreeSync זה פשוט שקר שיווקי. מי שמשקיע 3000 שקל בכרטיס מסך - מן הראוי שידאג לכרטיס מסך שיספק לו מספיק פריימים בשנייה.

פורסם
ציטוט של danielzy

ה GSync וה FreeSync זה פשוט שקר שיווקי. מי שמשקיע 3000 שקל בכרטיס מסך - מן הראוי שידאג לכרטיס מסך שיספק לו מספיק פריימים בשנייה.

הטכנולוגיות הללו נוצרו בכדי למנוע קריעות תמונה כתוצאה מקצב פריימים דינמי (שקורה בכל כרטיס ללא קשר ליכולת) מבלי תופעת הלוואי של INPUT LAG ו-STUTTERING שקורה בעת שימוש ב-VSYNC.  

פורסם

ה"שקר השיווקי" הזה הוא מבחינתי חשוב יותר מכל פרמטר אחר שאני יכול לחשוב עליו בהקשר של מסכים וכרטיסי מסך מודרנים לגיימינג. קריא, רכישת מסך ללא G-Sync זו כבר מזמן לא אופציה עבורי, יעלה כמה שיעלה.

(ולא שכסף גודל לי על העצים. אני התפשרתי על 1080p TN בשביל G-Sync במחיר שאני מוכן לספוג, ולא מתחרט לרגע, בהתייחס לגיימינג כמובן).

נערך על-ידי SyndromE

פורסם
ציטוט של SyndromE

ה"שקר השיווקי" הזה הוא מבחינתי חשוב יותר מכל פרמטר אחר שאני יכול לחשוב עליו בהקשר של מסכים וכרטיסי מסך מודרנים לגיימינג. קריא, רכישת מסך ללא G-Sync זו כבר מזמן לא אופציה עבורי, יעלה כמה שיעלה.

(ולא שכסף גודל לי על העצים. אני התפשרתי על 1080p TN בשביל G-Sync במחיר שאני מוכן לספוג, ולא מתחרט לרגע, בהתייחס לגיימינג כמובן).

ניסיתי... לא יכולתי לסבול את הצבעים של ה TN, זה פשוט היה נוראי. חזרתי חיש מהר ל IPS.

פורסם

מה ניסית, TN ב-400ש"ח או TN במינימום 2000ש"ח ?

סתם לדוגמא, ה-AOC G2460PG (שהוא 1080p TN G-Sync) בכלל לא רע מבחינת צבע... לטענת tomshardware:

ציטוט

we have no issues with its color results. This is a fairly accurate monitor that is well-suited to gaming, and we feel any user will be satisfied with its image quality.

אני כל יום יושב מול 3 מסכי IPS בעבודה (U2312HM), וחוזר הביתה ל-TN.  אני רואה את ההבדלים. נכון שאעדיף IPS לעבודה (אם כי ה-motion blur מבאס כבר בדסקטופ), אבל לגיימינג שום סיכוי שאבחר ב IPS 60hz סטטי (או אפילו IPS 120hz סטטי לצורך העניין).   דיוק צבע ממש לא רלוונטי למשחקים מבחינתי. אנימציה חלקה \ frame-pacing בשילוב השהיית קלט נמוכה באופן עקבי (בכל המשחקים) ללא התעסקויות, זה מה שחשוב לי באופן אישי... אבל כל אחד וההעדפות שלו.

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

גם אני מרוצה מהP2414H לעבודה ומולטי טסקינג בבית, למשחקים אני אתחדש כנראה ב27 2K עם פנל TN מהיר, הIPS די מאכזב אותי בגיימינג.

פורסם
ציטוט של SyndromE

מה ניסית, TN ב-400ש"ח או TN במינימום 2000ש"ח ?

סתם לדוגמא, ה-AOC G2460PG (שהוא 1080p TN G-Sync) בכלל לא רע מבחינת צבע... לטענת tomshardware:

אני כל יום יושב מול 3 מסכי IPS בעבודה (U2312HM), וחוזר הביתה ל-TN.  אני רואה את ההבדלים. נכון שאעדיף IPS לעבודה (אם כי ה-motion blur מבאס כבר בדסקטופ), אבל לגיימינג שום סיכוי שאבחר ב IPS 60hz סטטי (או אפילו IPS 120hz סטטי לצורך העניין).   דיוק צבע ממש לא רלוונטי למשחקים מבחינתי. אנימציה חלקה \ frame-pacing בשילוב השהיית קלט נמוכה באופן עקבי (בכל המשחקים) ללא התעסקויות, זה מה שחשוב לי באופן אישי... אבל כל אחד וההעדפות שלו.

ניסיתי את ה TN 144HZ של BenQ וגם של Asus - גם אחרי שעות של הגדרות צבעים וכו' - הצבעים בדסקטופ פשוט לא היו מספיק טובים לי.

בנוסף לזה - לא הרגשתי מספיק את ההבדל בין ה 144HZ ל 60HZ (אם העברתי באותו רגע מ 144HZ ל 60HZ בתוך המשחק - אז כן הרגשתי, לכמה דקות - ואז שכחתי מזה).

בנוסף אני עובד עם שני IPSים בעבודה - מה שהקשה על העין שלי עוד יותר להתרגל, גם אחרי סופש שלם של משחק כשסוף סוף העין התרגלה לצבעים של ה TN - אני מגיע בראשון ל IPSים והכל חוזר.

בסופו של דבר קניתי Dell U2515H ואני מאוד מאוד מרוצה, מסך מדהים - ורואים הבדל עצום בין 1080p ל 1440p.

נערך על-ידי danielzy

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אלך עם ה- Asus MG279Q למרות שהוא דיי יקר, אבל הוא עדיין דיי זול ביחס לאופציות האחרות וככה אני אקבל גם IPS וגם 144Hz. תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים