עבור לתוכן

"הגדרת שרתי ה-DNS לאלה של גוגל" - מה זה נותן?

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

אתה יודע כמה שנים כבר לא עשיתי ריסטרט למחשב? 

אני לא יודע  וגם לא מעניין אותי. הדיון לא נועד רק לך.

פורסם

הדיון גם לא נועד לאנשים שמתלוננים על 70ms בכניסה הראשונה לדומיין חדש מאז הפעלת המחשב....

פורסם

החלפת שרת ה-DNS עזרה לי בעבר כשהיה לי ראוטר שמידי פעם היה מחליט להפנות אותך לאתר שבא לו במקום לזה שביקשת.

פורסם

אכן הקאשינג של הDNS יושב בזיכרון ובעת הפעלה מחדש הוא מתאפס.

מצד שני (אני לא רוצה להיכנס לנושא כי זה מאוד סבוך) שרת DNS שממוקם באיזור גיאוגרפי אחר יכול להפנות אותך פיזית לשרת שנמצא במיקום מרוחק יותר ממה שהיית אמור לגשת מלכתחילה ושימוש בDNS של הספקית למשל יכול להפנות אותך לשרתים שקרובים יותר אליך מבחינה גיאוגרפית. בתיאוריה.

פורסם

וכמו כן הקאש מוגבל בגודלו ולכל כניסה בו יש  זמן  תפוגה.

פורסם

תמשיכו להתווכח עם 70ms בכניסה ראשונה לאתר חדש. תמשיכו.

לא נראה לי שאתם מבינים בכלל מה המשמעות של 70ms בטעינה של דף אינטרנט.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

תמשיכו להתווכח עם 70ms בכניסה ראשונה לאתר חדש. תמשיכו.

לא נראה לי שאתם מבינים בכלל מה המשמעות של 70ms בטעינה של דף אינטרנט.

מי שמתווכח זה רק אתה, כרגיל כמעט בכל דיון שאתה משתתף בו.

נשאלה שאלה, ניתנו העובדות, וכל אחד יפעל לפי שיקול דעתו.

שלא כמוך יש  גם משתמש  שמאתחל/מחליף משתמש לפחות 10 פענים ביום. אני למשל.

אני  הרגשתי האטה עם השרתים של גוגל כשרק יצאו ולכן ביטלתי אותם.

פורסם

גם פסיכופטים חולי נפש שעושים ריסטרט 10 פעמים ביום - עדיין לא ירגישו שום הבדל בין 10ms ל-80ms. טמבל.

שלא נדבר על העובדה שאתה שוב ושוב מתעלם ממנה שמדובר רק בכניסה הראשונה לאתר. החל מהדף השני ההפרש הוא 0 מוחלט.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

גם פסיכופטים חולי נפש שעושים ריסטרט 10 פעמים ביום - עדיין לא ירגישו שום הבדל בין 10ms ל-80ms. טמבל.

שלא נדבר על העובדה שאתה שוב ושוב מתעלם ממנה שמדובר רק בכניסה הראשונה לאתר. החל מהדף השני ההפרש הוא 0 מוחלט.

באמת שאין צורך להשתמש בשפה גסה ווולגארית.

אישית מהצד שלי לא התכוונתי לעמודי Web בלבד. יש לך אפליקציות ווב שונות עם שירותי ענן, יש לך אפליקציות Desktop למיניהן שיוצרות חיבור לרשת באמצעות כתובת ולאו דווקא כתובת IP. שימוש בDNS של גוגל יכול (שוב פעם אין צורך להיכנס לזה לעומק) להשפיע לאיזה שרת תגיע מתוך מכלול השרתים ולהשפיע על הביצועים של אותן אפליקציות. אני מעדיף להשתמש בDNS של הספקית אליה אני מנוי ובמידה ויש תקלה לבצע בדיקה עם השרתים של גוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים