עבור לתוכן

GTX 570 מת, מחפש מחליף ראוי בהתאם למפרט

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ה-GTX 570 שלי גוסס ואני מחפש לו מחליף. אני לא יודע אם ה-gtx 1070 רלבנטי למחשב הישן שלי, ובכל מקרה הוא כנראה מעבר לתקציב. מחפש משהו זול, לא הרבה מעבר ל-1000 ש"ח. המטרה היא להריץ משחקים עדכניים בצורה סבירה.

מעבד     Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 

לוח אם   Gigabyte Z68X-UD3H-B3

זיכרון      Kingston 4GB DDR3 1333 X2

מארז     Lancool Midi Tower PC-K57B Black 

ספק       Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail

תודה

פורסם

אני הייתי קונה GTX 960 חדש או GTX 970 משומש.

אם אתה מוכן לחכות עוד חודש-חודשיים, אתה יכול לקנות את הRX480 של AMD שכנראה יציע את התמורה הטובה ביותר עבור התקציב שלך (או את ה1060 של nvidia, במידה ויכריזו עליו בתקופה הקרובה)

פורסם

לפותח השאלה,

אם אתה on the budget, ורוצה משהו מכאן לעכשיו, יש בלוחות המשומשים כיום היצע מרשים של כרטיסים,

חלקם במחיר ממש זול (במיוחד אם הנך מוכן לרכוש ממחנה AMD) להלן מס' דוגמאות:

הצעה מס' 1

כרטיסי HD7950/R9-280 (שזה אותו דבר) חזקים ב 50% מ- GTX570 ובאים עם 3GB זיכרון (במקום 1.25GB שיש ל- GTX570).

כרטיסים אלו עדיין מריצים את כל האפליקציות המודרניות היטב יחסית תחת רזולוציה 1080P, בדר"כ עם ההגדרות

הכי גבוהות, או לכל הגרוע אחד מתחת להן (מניסיון אישי - יש לי כזה בבית באחד המחשבים).

כרטיס שכזה יעלה סביבות 500 שח, לטעמי זה no brainer במחיר הזה לקבל ביצועים שכאלו.

כרטיסים אלו מהווים כיום אגב פתרון סופר זול, ומשמשים נתיב נוח לשדרג בבית את כל המחשבים המשניים - כולל אלו של

הילדים (למי שיש) בכסף קטן מאד. כן, גם אם לא משתמשים במלוא יכולותיהם הגראפיות, אלא זוטא ככלי להאצה גראפית

דו מימדית בסביבת מערכת ההפעלה חלונות, לטובת פריסת וידאו דחוס בסטנדרט מתקדם, האצת דפדפן באתרים

שדורשים זאת, למחשבי HTPC, וכדומה...

הצעה מס' 2

כרטיסי R9-290 שחזקים ב- 100% מ- GTX570 שיש לך ומגיעים כבר עם 4GB זיכרון, מריצים כל כותר מודרני באיכות מעולה

תחת 1080P , ואפילו יכולים לתת שמושיות (מסוימת) תחת רזולוציה 2560P. כרטיס שכזה כבר יעלה סביבות 750-900 ש"ח.

לטעמי כרטיסים אלו מהווים את ה- sweet-spot כיום ומשמשים כפתרון נהדר לגיימרים on the budget.

המצלה מס' 3

יש גם הרבה אופציות מהמחנה של נוידיאה כמובן, ניתן להשיג כרטיסי GTX780/GTX780Ti/GTX970 באזור 800-1100 ש"ח

שזה קצת יותר יקר ממה שמבקשים על AMD 290 - למרות שהביצועים מקבילים אליו (זה מה שחוקי ההיצע והביקוש כרגע מכתיבים

בין שני המותגים במשומשים -> על נוידיאה מבקשים קצת יותר בגלל שהשם פופולארי בקרב "העמחה", שאינו שואל שאלות

או מנסה ללמוד את הנושא לעומקו, ופשוט קונה מותג מוכר מבחינתו).

אפשרות 4

אכן כמו שציין קודמי, אם תמתין עד אמצע יולי אז בחנויות ימתין לך ב- 1200 שח ה- RX480 החדש, שמקביל בביצועיו ל- 390 של AMD

ומגיע כמותו עם 8GB זיכרון. ביצועיו נמצאים כמה גרמים מעל ה- 290 המוזכר קודם (לא משהו דרמתי), והוא מגיע כבונוס עם 8GB זיכרון במקום "רק" 4GB. כאן השאלה היא שאלה של זמן: עד כמה אתה צריך פתרון מהיר, או מנגד יכול להמתין כחודש וחצי למוצר חדש במחיר אטרקטיבי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה nec. ה-RX480 נראה מפתה, מקווה שאשרוד עד אז. 

פורסם
  • מחבר

אולי אני אנסה לשים את הכרטיס מסך בתנור... נעדכן

פורסם

רק אל תשכח להוסיף אורגנו למעלה וקצת פרמז'ן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים