עבור לתוכן

האתר לא עולה בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

בטח תשמח לשמוע שבדקתי עכשיו את כל החבר'ה גם ב-Windows 10.

Win10 + כרום + פיירפוקס + Edge = הכל עובד חלק.

אבל תמשיך לטעון שיש בעיה ב"אתר" כשהמחשב שלך הוא היחיד שלא טוען אותו 9_9

• תגובות 81
  • צפיות 13.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הצעתי זאת לכל אלו שהאתר לא נטען להם ב- FF, אבל להבנתי הם התעלמו, ולכן אני חוזר על הצעתי לבדיקה/תיקון.

תסירו את ההתקנה של FF המחשב שלכם (תגבו את מה שצריך קודם) ותתקינו גרסה עדכנית מחדש.

לדעתי משהו בעדכון התוכנה האינקרמנטלי האחרון של FF דפק חלק מהדפדפנים.

כמובן שניתן להתעלם מהצעתי ולהמשיך ולהגיב בתרד הזה ערב אחר ערב כבר למעלה משבוע ללא שום שינוי :s07:

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

הצעתי לכם כבר דרך לפתור את זה - תפנו למוזילה ותשאלו אותם למה הדפדפן שלהם תקול.

מצחיק שיש פה 3-4 גולשים שעושים רעש כאילו כל האתר שבור ולא זמין, בזמן שהתקלה היחידה היא במחשב הספציפי שלהם ובדפדפן הספציפי שלהם (דפדפן שמהווה פחות מ-8% מגולשי האתר, לאורך כל השנה האחרונה).

בחרתם להשתמש בדפדפן נישתי שמהווה פחות מ-10% נתח שוק, תתמודדו עם ההשלכות... כאמור, אתם מוזמנים לפנות למוזילה יצרנית הדפדפן שלכם ולשאול אותה למה הדפדפן שלכם לא טוען אתר תקין.

גם אצלי יש את הבעיה, האם זה הופך את זה ל 9%? מהגולשים? ואני לא יכול לפנות למוזילה, כי הדפדפן שלהם לא תקול, לכל דפדפן יש בעיות, אבל יש כזה דבר שנקרא DEBUGGING או מישהו שלפחות אמור לטפל בפלטפורמות פי סי שונות בהתאם לחומרה ותוכנה המותקנת על המחשב (QA), ואני לא חושב ש10% מהשוק משתמש בפיירפוקס, לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה

בבקשה מצאתי בשבילך

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

JUST SAYIN

פורסם
ציטוט של א.ב. גימל

הצעתי זאת לכל אלו שהאתר לא נטען להם ב- FF, אבל להבנתי הם התעלמו, ולכן אני חוזר על הצעתי לבדיקה/תיקון.

תסירו את ההתקנה של FF המחשב שלכם (תגבו את מה שצריך קודם) ותתקינו גרסה עדכנית מחדש.

לדעתי משהו בעדכון התוכנה האינקרמנטלי האחרון של FF דפק חלק מהדפדפנים.

כמובן שניתן להתעלם מהצעתי ולהמשיך ולהגיב בתרד הזה ערב אחר ערב כבר למעלה משבוע ללא שום שינוי :s07:

אצלי התקנה נקייה על 10 ועל אובונטו לא עזרו, אוסיף ואציין שביצעתי התקנה נקייה של מערכת הפעלה ואחרי זה התקנה נקייה של Firefox.

ולי אישית אין איזושהי אהבה מיוחדת לFirefox אני פשוט מתעב את כרום.

פורסם

אצלי הפורום בפיירפוקס עובד, אבל בכתבות התגובות לא מופיעות ולא ניתן גם להגיב לכתבות (גם לא במחשב בעבודה שמותקנת בו גרסה ישנה מ-37 של פיירפוקס ללא תוספים). לעומת זאת, ב-IE11 אין בעייה עם התגובות, אולם התפריטים שבאתר לא מופיעים ב-IE11 לעומת בפיירפוקס שהם כן מופיעים.

פורסם

איזה עוד תוכנות מותקנות אצלכם במחשב? אנטי וירוס, אנטי "ספייוור" וכל השטויות "הגנה" האלה?

פורסם

גם IE11 לא שמיש לחלוטין באתר. כל החלק העליון שחור.

לא נתקלתי בשום בעיה בשום אתר  מהאתרים שאני גולש בהם.

אין תוכנות הגנה, אין אנטי וירוס, אין כלום.

יש לי חלונות 7  עם כל העידכונים של מיקרוסופט מעודכנים  להבוקר.

פעמיים הוסר הדפדפן והותקן מחדש ללא שום שינוי.

Untitled.jpg

פורסם

מעבר לעובדה שאתה על 150% זום ואתה חותך את כל הקצוות של האתר, הבעיה היא בפירוש אצלך ולא יעזור לך בית דין.

עושה רושם שהדפדפן שלך חוסם JS לחלוטין, בין היתר.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

בבקשה כפרה:

2016-06-21_0851.png

תודה, שמח לדעת שאני אחד מה10% אגב, הEDGE עובד ממש ממש מהר עם 10,  פשוט מעולה רק חבל שחסרים בו דברים

פורסם

לפי הדיון הזה: http://stackoverflow.com/questions/25077612/jquery-not-working-with-ie-11

הבעיה עם הדפדפן המיושן של Ivan היא שהוא כנראה הגדיר אותו לפעול במצב "תאימות" ולכן הוא לא תומך כמעט בשום טכנולוגיה מודרנית של שנות האלפיים (aka jQuery).

נוסף לקוד תג meta שאמור לכפות על הדפדפן הנכה שלו לצאת ממצב תאימות ספציפית כשהוא מבקר באתר, גם אם Ivan הכניס אותו עצמאית למצב הזה.

לדעתי עכשיו זה אמור להיות בסדר, אם זאת היתה הבעיה היחידה אצלו.

בכל מקרה זה לא קשור לתקלה הספציפית שיש בפיירפוקס, שקשורה לדעתי ב-eset או באנטי-וירוס כלשהו אחר בשילוב איתו, והפיתרון צריך להיות בפניה למוזילה ו/או ל-eset.

פורסם

אני עם הDEFENDER המובנה.

פורסם

לא מוגדר שום מצב תאימות בדפדפן שלי !!

ציינתי שהסרתי והתקנתי אותו פעמיים.

עוד רעיונות יתקבלו בברכה.

Untitled.jpg

פורסם
  • מחבר

חחח מצחיק שפתאום האתר עולה ועובד בסדר גמור אך מקפיץ לי גם את ההודעה של החוסם פרסומות מה שלפני לא היה.
אני עדיין מפנה אצבע מאשימה לאנטי חוסם פרסומות, איכשהו.

איוון, אצלי בווינדוס 10 וIE11 האתר עובד כרגיל, יכול להיות שזה בגלל שאתה על XP אם אני רואה נכון.

פורסם

גם אני עם הדפנדר המובנה של מיקרוסופט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים