פורסם 2016 ביוני 99 שנים שלום לכולם ראיתי כרגע שיש לSTARTPC מחירים טובים על גרסאות קוסטום של ה1080 במיוחד על הINNO3D נראה לי שווה להיכנס ולבדוק
פורסם 2016 ביוני 99 שנים יקר מחשב רגיל עולה 6K עד 7K 1080 עולה כמו חצי מחשב לזה אתה קורא מחירים טובים ? אני הייתי קורא לזה מחירים מוגזמים
פורסם 2016 ביוני 99 שנים איך אלו מחירים טובים? מחירים טובים כרגע יש רק למי שנוסע לחו"ל ומוצא שם בחנות.
פורסם 2016 ביוני 109 שנים מחירים טובים יהיו כשכל היבואנים יתחילו להביא אותם בצורה סדירה. עכשיו יש בקושי אחד-שניים וגם הם מביאים כמויות קטנות של כרטיסים. מה שקורה זה תסמונת שוק הדיור. ביקוש גדול + היצע קטן = עליית מחירים.
פורסם 2016 ביוני 109 שנים ציטוט של sim יקר מחשב רגיל עולה 6K עד 7K 1080 עולה כמו חצי מחשב לזה אתה קורא מחירים טובים ? אני הייתי קורא לזה מחירים מוגזמים אם זה מחשב גיימינג, כרטיס המסך בדרך כלל עולה כחצי מכלל כל החומרה. מחשב רגיל לכל שימוש ביתי עולה כ3000. נערך 2016 ביוני 109 שנים על-ידי meir_l
פורסם 2016 ביוני 169 שנים מחבר התכוונתי לכרגע לא התכוונתי לעוד חצי שנה, המחירים לא הולכים לרדת בצורה דרסטית בזמן הקרוב וכרגע זה החנות הכי זולה שראיתי את הכרטיסים הנ"ל פשוט משתף לא הכרחתי אף אחד לקנות
פורסם 2016 ביוני 169 שנים @bini541 למרות שהמחיר אכן טוב (למי שמתעצל לבדוק - 3350 ש"ח) זה מרגיש לי כמו פרסומת סמויה. ולמרות שרוב הסיכויים אינך בכלל מקושר לסטארט - וסה"כ רצית לשתף את המחיר, היה נכון לא להתעצל, ולרשום את מחירו כאן. ה"שווה להיכנס ולבדוק" במיוחד נשמע כמו פרסומת סמויה. נערך 2016 ביוני 169 שנים על-ידי אור כהן
פורסם 2016 ביוני 169 שנים מחבר מצד אחד צודק מצד שני יש יותר מדגם אחד ולרשום את כל המחירים נשמע לי קצת דבילי, אני ממש לא מקושר לסטארט חוץ מהעובדה שקניתי מחשב מהם בזמנו ואין מבסוט ממני על השירות שם שדרך אגב אם אני זוכר נכון הציעו לי דרך האתר פה לקנות את המחשב מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.