עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס רשת אלחוטי ALFA

Featured Replies

פורסם

צריכה עזרה 

אני מחפשת כרטיס רשת אלחוטי ולא יודעת מה לבחור אני רוצה משהו ממש חזק שיקלוט מכמה שיותר רחוק הבנתי שאלה בסגנון הזה טובים:

https://he.aliexpress.com/item/ALFA-luxury-AWUS036H-high-power-network-usb-adapter-wifi-antenna-wireless-lan-card-cheap-free-shipping/32402605538.html?spm=2114.010208.3.29.Fvp9ta&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_3_10017_507_401,searchweb201603_9&btsid=5cad3d87-28f9-4ad0-a48b-f3ec52e04b6b

אשמח לקבל המלצה טובה וגם אם זה מתאים לארץ?

פורסם

ממליץ קודם להגדיר מה זה "שיקלוט כמה שיותר רחוק" ומה הסיבה?

אח"כ נעבור לתקציב.

האלפא הנ"ל כרטיס מאוד רגיש לפעמים מצליח גם לקלוט נתבים ממאות מטרים השאלה היא על איזה תעבורת נתונים את בונה ממרחק כזה? מה גם שהכרטיס הוא 150Mbps.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר

סורי לא מאוד מבינה בזה..

לי אין אינטרנט ויש קליטה עם כרטיס רשת אבל זה נמוך ...

מה מומלץ?

הבנתי שכשהאנטה יותר גדולה זה יותר טוב (8DBI)

פורסם

עייפתי מלנסות להסביר כשיש את אורן ממול שבעיקר מבלבל במוח על נתונים יבשים אבל כנראה עם 0 ניסיון מעשי עם חומרה כזו או אחרת.

בכל אופן אתן את חוות דעתי מניסיוני האישי עם 2 מוצרים כאלו:

א. קליטת נתבים ממרחקים ששום כרטיס "רגיל" לא היה מצליח לקלוט כולל אפשרות לתעבורת נתונים תקינה מה שאומר גלישה בסיסית אך לא מעבר.

ב. תקן ישן ולכן לא מומלץ לסטנדרטים של היום.

ג. בהיעדר תקציב ולמה את צריכה לקלוט מכזה מרחק (למי שייך הנתב, איפה ממוקם וכו') לא נוכל לעזור.

פורסם
  • מחבר

לא משנה תקציב כרגע

בוא נגיד משלשה בניינים ליד

דרך אגב שמעתי שיש כאלה שקולטים מקילומטרים?

נערך על-ידי Ruxhv Miler

פורסם

תרדי מהרעיון הזה.

ניסיון לקלוט מבניינים לידך אף פעם לא יוביל לתוצאה רצויה במיוחד כשאין לך שליטה על הנתב בצד השני.

אם את מתעקשת ה-אלפא ייתן לך את התוצאה הכי קרובה למה שאת מחפשת מניסיון עם 2 מוצרים כאלו. בכל מקרה יש תלות בכל כך הרבה דברים בדרך כמו מרחק\מבנים ואפילו מזג האוויר שישפיעו לך על הקליטה ככה שמדובר באמת בהימור.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר

איזה ALFA לקחת יש שם כל כך הרבה סוגים באליאקספקס?

ודרך אגב זה מוזר שבארץ השמות לדוגמא:

AWUS036NEH

ובאליאקספרס השמות 

AWUS036H

האם יש איז שהוא הבדל?

נערך על-ידי Ruxhv Miler

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yotam.m

תרדי מהרעיון הזה.

ניסיון לקלוט מבניינים לידך אף פעם לא יוביל לתוצאה רצויה במיוחד כשאין לך שליטה על הנתב בצד השני.

אם את מתעקשת ה-אלפא ייתן לך את התוצאה הכי קרובה למה שאת מחפשת מניסיון עם 2 מוצרים כאלו. בכל מקרה יש תלות בכל כך הרבה דברים בדרך כמו מרחק\מבנים ואפילו מזג האוויר שישפיעו לך על הקליטה ככה שמדובר באמת בהימור.

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה

פורסם

אני מקווה שאת מבינה שהתקשות היא דו-כיוונית. זה שיש לך מקלט יותר טוב בצד אחד לא רומק שיש משדר טוב כמוהו בצד השני ולהפך.

פורסם
ציטוט של multicore

אני מקווה שאת מבינה שהתקשות היא דו-כיוונית. זה שיש לך מקלט יותר טוב בצד אחד לא רומק שיש משדר טוב כמוהו בצד השני ולהפך.

מקלט מגיע יותר רחוק לא צריך שהמשדר יהיה חזק יותר.. מספיק שצד אחד חזק לדעתי לפי ההגיון

נערך על-ידי ספיישל ישראל

פורסם

ההגיון שלך שגוי.  תחושב של שני צדדים שלאחד יש אוזן מעולה וקול חזק אבל השני קצת חרש ובעל קול חלש - הצד השני ישמע מצויין את מה שאומר הצד הרחוק אבל כשהוא ידבר, הצד הרחוק לא שימע אותו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

ההגיון שלך שגוי.  תחושב של שני צדדים שלאחד יש אוזן מעולה וקול חזק אבל השני קצת חרש ובעל קול חלש - הצד השני ישמע מצויין את מה שאומר הצד הרחוק אבל כשהוא ידבר, הצד הרחוק לא שימע אותו.

למה הוא צועק חזק מהרגיל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים