עבור לתוכן

התקנת מערכת הפעלה למחשב אפל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מחשב אפל די ישן הדיסק הקשיח הוחלף ואני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה אשמח אם תיתנו לי מדריך (הכנסתי את הדיסק של האובונטו ולא קורה כלום אשמח לעזרה)

1465115357296.jpg

פורסם

אני מקווה שאתה מנסה להתקין הפצת Ubuntu ל PowerPC.

למה לא התקין MacOS?

פורסם

PowerPC? אפל משתמשים במעבדי אינטל רגילים כבר 10 שנים בערך אני מקווה שהדגם לא עד כדי כך ישן. לא צריכה להיות בעיה להתקין לינוקס או ווינדוס על מחשבי מאק מהעשור האחרון.

פורסם

צודק לא שמתי לב לפרטים בתמונה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בתוכנה הביאו לי דיסק עם תוכנת אובונטו 6  אשמח אם תוכלו לתת לי קישור להורדת מערכת הפעלה מתאימה יותר והסבר קטן איך להתקין  תודה מראש  

פורסם

לא צריך להתנשא. הוא פנה לפורום כדי לבקש עזרה בנושא אז אפשר לנסות להסביר לו גם בצורה סבירה.

לפותח הדיון: זה חסר משמעות להתקין Ubuntu 6 שכבר לא מקבל תמיכה כל כך הרבה שנים (הLTS נגמר לפני שבע שנים) על המחשב הזה. עם חבילות של PowerPC המצב הוא עוד הרבה יותר גרוע.

תסביר מה אתה מנסה להשיג ולמה? אם זה למטרות לימוד עצמי, אז עדיף שתתקין MacOS בהתאם למה שהדגם הזה יכול לתמוך (לא משהו שניתן להבין מהתמונה שצירפת). תוכל לפחות לעבוד עם גרסא 10 (גם אם מאוד ישנה) של MacOS.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה אחפש  MacOS  אני משתמש במחשב הזה כבר כמה שנים רק שהלך לי הדיסק הקשיח 

בכול זות אשמח להכוונה בעיניין ההתקנה ( בשביל לקרוא מיילים וקצת גלישה באינטרנט לא צריך יותר  )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים