עבור לתוכן

קניית מסך מחשב 28-30 אינ'ץ

Featured Replies

פורסם

שלום תותחים,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב 28-30 אינ'ץ הכי זול שאני יכול שיענה על הצרכים שלי.

השימוש היחיד שאני אעשה במסך זה הוא לשחק פוקר על כמות גדולה של שולחנות בו זמנית. כיום יש לי מסך 24 אינ'ץ ובו אני יכול לשחק על 9 שולחנות פוקר במקביל. בכל שולחן ישנם מספרים סטיסטים קטנים שאותם אני צריך לראות.

הבעיה הראשונה : 9 שולחנות במקביל זה לא מספיק לי ואני מעוניין לשחק על 12 או 16 שולחנות בו זמנית.
הבעיה השניה : כיום המספרים הסטיסטים מופיעים בקטן מאוד ובמידה ואני אקנה מסך גדול יותר אני אוכל לראות אותם טוב יותר.

חשבתי לקנות מסך 28-29-30 אינ'ץ 4K.

שאלות :
1. על איזה מסך אתם ממליצים (קצב רענון מסך לא נראה לי רלוונטי לשימוש שלי, לראות בברור את הדברים שכתובים באותיות מאוד קטנות רלוונטי מאוד).
2. במידה ואני קונה מסך 4K, האם אני אצטרך לקנות גם כרטיס מסך תואם שתומך ב 4K או שאני יכול להישאר עם הכרטיס מסך שלי ? ואם כן, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? (הכי זול שיתאים לשימוש שלי).

תודה מראש :)

פורסם

השאלה היא האם אתה יכול לעשות התאמה אישית למספרים הסטטיסטים, ולהגדיל אותם, ללא הגדלה של כלל האובייקטים במשחקים?

רזולוציה גדולה תאפשר לך להקטין את מסת האובייקטים שפתוחים לך על שולחן העבודה, ולשמור עליהם קריאים, אבל, זה לא אומר שיהיה לך קל יותר לראות את המספרים כשהם מקובצים. 

הפתרון היותר ראלי הוא לקנות מסך או 2 נוספים, ביחד עם המסך שקיים אצלך כרגע, ולעבוד על 2-3 מסכים בו זמנית. לא חייב להיות מסך יקר. משהו בסביבות ה600-500 שקל.

אגב, לא ציינת את כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה meir_l.

לגבי ההתאמה למספרים, אני אוכל להגדיל \ להקטין אותם כמה שאני ארצה. זו תוכנה נפרדת מתוכנת הפוקר (תוכנת HoldemManager למי שמכיר).

לגבי קניית מסך נוסף, זה יהיה לי פחות נוח ואני מעדיף לראות את כל השולחנות במסך אחד. (יש לי כבר היום מסך נוסף שבו אני משתמש לניהול השולחנות).

לגבי כרטיס המסך, אין לי כיום כרטיס מסך נפרד אלא כרטיס מסך מובנה על לוח האם.

פורסם

לא ציינת את לוח האם, אבל תדע שאתה צריך לוח אם חזק או מינימום לשדרג עם כרטיס מסך gtx770 כדי שמסך 4k ירוץ חלק, אם בכלל (תלוי מה יש לך).

וכמו שאמרתי, רזולוציה גדולה יותר = הקטנה של כלל האובייקטים במסך, וגם אם אתה יכול להגדיל את המספרים הסטטיסטיים, אתה צריך לקחת בחשבון שיהיה לך קשה יותר לראות 16 חלונות על מסך אחד.

אם נראה לך שאתה תסתדר, המסך הזול ביותר שאני מכיר עם 4k הוא AOC U2868PQU, ובכלל רוב מסכי ה27 אינץ'+ 4k הם בסביבות 2000-2700 שקל.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה :)

אני בכל מקרה אתחיל לשחק עם כרטיס המסך שמובנה בלוח האם שלי ואראה האם אני יכול לשחק בצורה חלקה. במידה ולא אז אני אקנה כרטיס מסך שיתמוך ב 4K אבל האם אני באמת צריך gtx770 לצרכים שלי ? קראתי שכרטיס זה עולה ~1800 ש"ח ואני הרי לא גיימר ולא מריץ משחקים כלל (פרט לפוקר שממש אינו זקוק למהירות רענון גבוהה).

האם אני יכול להסתפק בכרטיס זול יותר שתומך ב 4K ועולה 200-400 ש"ח ?

במידה וניתן אשמח לשמוע המלצות על כרטיס מסך.

תודה מראש :)

פורסם

כל עוד המשחק אינו כולל גרפיקה תלת מימדית אתה בוודאי שלא צריך 770 (מעבר לזה שזה כרטיס די ישן ולא משתלם היום) ויכול להסתפק בכרטיס גרפי פשוט יותר. מסכי 4K מומלץ  לחבר דרך DisplayPort כי אחרת אתה מוגבל לקצב רענון של 30Hz וחיבור כזה קשה למצוא בכרטיסים ב-200 שקל אבל 400-500 צריכים להספיק בקלות לכרטיס מתאים.

פורסם
  • מחבר

מצויין :)

תודה רבה etal

על איזה כרטיס היית ממליץ שתומך ב 4K באיזור ה 400-500 ש"ח ?

פורסם

לא בדקתי מחירים, והתייחסתי לדרישות חומרה. הלכתי על ישן=זול, ולכן הצעתי את הGTX770, במקום הGTX650, וזה בגלל יציאת הDP. 

בנוסף, קח בחשבון שפה בארץ לא מורידים מחירים עד שההשקעה של החנויות משתלמת. לכן אתה צריך לקנות את החומרה דרך amazon. ללא מיסים, זה 700 שקל. אם תקנה דרך מתווך ישראלי, תוכל לקבל הצעת מחיר בלי להסתבך בפרטים  הטכניים של העסקה.

אגב, אני לא יודע אם הכרטיס יתאים ללוח האם שלך, יכול להיות שהוא ישן מדי (?).

http://www.pc-specs.com/gpu/Nvidia/700_Series/GeForce_GTX_770/881/Compatible_Motherboards

אני לא מכיר כרטיס מסך שעולה 200-400., שתומך ברזולוציה.

ויש לך גם את האופציה של amd, הr7 260X.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים