עבור לתוכן

בוקר טוב , עזרה עם ראוטר סלולרי

Featured Replies

פורסם

שבת שלום,

לאחרונה קניתי מודם סלולרי , קניתי נטסטיק, רכשתי עוד סים והראוטר פועל כראוי. חיברתי אותו בכבל רשת ללפטופ והגדרתי אותו, כולל סיסמה לרשת האלחוטית ובדקתי עם אחד האייפונים שהראוטר אכן פעיל והאינטרנט פועל.. 

יש לי מצלמת אבטחה שאותה אני רוצה לחבר לראוטר הסלולרי..המצלמה הזאת ללא וויפי- חייב חיבור קווי לראוטר עצמו. 
חיברתי אותו לאחד היציאות של הראוטר מאחורה, ודרך לוח הניהול של הראוטר בדקתי איזה אייפי הראוטר הקצה למצלמה. 

כאשר המחשב מחובר לראוטר עצמו הצלחתי להכנס למצלמה דרך האייפי הפנימי שהראוטר הקצה לה..

הבעיה שאפשר להתחבר לאייפי שהראוטר הקצה למצלמה רק שהראוטר מחובר למחשב פיזית או אם הלפטופ מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר עצמו... כי זה אייפי פנימי או משהו כזה לפי מה שהבנתי..

בכל סיטואציה אחרת אי אפשר להכנס לאייפי של המצלמה כי אמרת שזה אייפי פנימי. 
איך אני מסדר את זה? אני מהבוקר שובר את הראש מה עושים.. 
ניסיתי לעשות PORT FORWARDING בלוח הניהול של הראוטר הסלולרי לאייפי שמצאתי דרך גוגל (what is my ip) אבל זה נתן את השגיאה הבאה 

Error code: 26106 
The IP address is not in the same subnet with LAN IP address. 

זה האייפי שהראוטר הקצה למצלמה (השלישי)

54909~11.jpg

54909~11.jpgזה העמוד ניהול להפניית פורטים-

54909~22.jpg

54909~22.jpgזה העמוד הראשי של לוח הניהול של הראוטר, אולי יש משהו שיכול לעזור

54909~sdgs.jpg

איך מוצאים את האייפי "האמיתי" של הראוטר ברשת על מנת שאפשר יהיה להתחבר למצלמה ממכשירים אחרים שלא מחוברים ברשת לראוטר עצמו?

המון תודה

עידן
עידן

נערך על-ידי biliboy

פורסם

לפי תמונת המסך האחרונה, ה-IP החיצוני שלך הוא 10.162.156.139 - התמונה לא ברורה אבל זה מה שהתלחתי לזהות.  אתה רק צריך לזכור שבכל התחברות, ה-IP הזה ישתנה ולכן כדאי להשתמש בשירות DDNS כלשהו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של Cheif

לפי תמונת המסך האחרונה, ה-IP החיצוני שלך הוא 10.162.156.139 - התמונה לא ברורה אבל זה מה שהתלחתי לזהות.  אתה רק צריך לזכור שבכל התחברות, ה-IP הזה ישתנה ולכן כדאי להשתמש בשירות DDNS כלשהו.

שזה IP פרטי ולא ציבורי, כך שאי אפשר לגשת אליו ישירות מרשת האינטרנט...

Batnun

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים