עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לתכנות

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי + סרטי HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Android Studio, Visual Studio, Intellij פרנסה/תדיר

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). SSD

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? תמיד, אבל בזמן הקרוב אין תכנון לשדרוג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:
אני רוצה שיחליפו לי את הצורב בכונן קשיח, האם זה אפשרי?

מצאתי מחשב שנראה לי סבבה אבל לא עומד בתקציב שלי. וגם אני הייתי מוותר על הכרטיס מסך שלו:
http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=32080&txt_search=IdeaPad+700-15&buy=&minprice=0&maxprice=0

נערך על-ידי Alex89

פורסם

אני גם מפתח באנדרואיד סטודיו, אם אתה פותח דפדפן (הרבה טאבים) במקביל לסטודיו תשקיע בזכרון גדול לפחות 8 ג'יגה ראם.

תשקיע גם במעבד עדיף i7 או לפחות i5.

.

היה לי בלנובו thinkpad 2 ג'יגה זכרון וi3, שידרגתי ל8 ג'יגה ב300-400₪

אם אתה גר באיזור אשדוד אתה מוזמן לבוא לראות איך הוא מריץ סטודיו ודפדפן עם הרבה טאבים.

האמולטור הרגיל לא עובד, אבל אני משתמש בbluestack

פורסם

המחשב שמצאת נראה סבבה, אפילו מעבד עם 4 ליבות שדי קשה למצוא בניידים היום. רוב האנשים מחפשים דברים יותר קטנים וקלים אם הם צריכים להתנייד איתם הרבה אבל זה כבר העדפה שלך.

למחשב הזה אין צורב ככה שבוודאי שאי אפשר להחליף אותו בשום דבר מצד שני רוב הסיכויים שה-SSD שיש במפרט הוא מסוג M2 ואז נשאר בפנים מקום פנוי לדיסק 2.5 נוסף אבל זה לא כתוב במפורש אז תצטרך לשאול.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של mymaor89

אני גם מפתח באנדרואיד סטודיו, אם אתה פותח דפדפן (הרבה טאבים) במקביל לסטודיו תשקיע בזכרון גדול לפחות 8 ג'יגה ראם.

תשקיע גם במעבד עדיף i7 או לפחות i5.

.

היה לי בלנובו thinkpad 2 ג'יגה זכרון וi3, שידרגתי ל8 ג'יגה ב300-400₪

אם אתה גר באיזור אשדוד אתה מוזמן לבוא לראות איך הוא מריץ סטודיו ודפדפן עם הרבה טאבים.

האמולטור הרגיל לא עובד, אבל אני משתמש בbluestack

תאמת שזה דיי ברור היום פחות מ 8GB לא מריץ יותר מדיי דברים בייחוד בתכנות וגם לגביי המעבד.
אני מציע לך לנסות להריץ אמלוטור של Genymotion עבדתי איתו פעם והוא ממש טוב וקליל.

ציטוט של etal

המחשב שמצאת נראה סבבה, אפילו מעבד עם 4 ליבות שדי קשה למצוא בניידים היום. רוב האנשים מחפשים דברים יותר קטנים וקלים אם הם צריכים להתנייד איתם הרבה אבל זה כבר העדפה שלך.

למחשב הזה אין צורב ככה שבוודאי שאי אפשר להחליף אותו בשום דבר מצד שני רוב הסיכויים שה-SSD שיש במפרט הוא מסוג M2 ואז נשאר בפנים מקום פנוי לדיסק 2.5 נוסף אבל זה לא כתוב במפורש אז תצטרך לשאול.

אני גם רוצה להתנייד איתו אבל גם רוצה מחשב חזק וטוב. אני מניח שאאפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה חחח
אבל אם יש לך הצעות אחרות אני אשמח לשמוע :)

• ממה שראיתי אם אני רוצה מחשב חזק אני צריך להעלות את התקציב שלי לאזור 4K, נכון? או שיש מפרט דומה בזול יותר?
  • ראיתי שיש אותו מחשב בדיוק אבל עם מעבד Intel Core i7-6700HQ @ 2.60GHz, האם שווה להשקיע עוד 400 שקל בשביל המעבד הזה? האם מעבד כזה יאריך את חיי המחשב בעוד קצת? חח
פורסם
  • מחבר

ב KSP הם לא יודעים איזה SSD זה וב CPM לא ניתן להגיע למעבדה... יש רעיונות איפה אפשר לברר?

נערך על-ידי Alex89

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים