עבור לתוכן

צריך להרכיב את הקירור החדש

Featured Replies

פורסם

OK הזמנתי טרמלרייט SP94 וVGA silenser וAC5 למחשב שלי.

עכשיו אני צריך לפרק את כל המחשב כדי להרכיב את החלקים ואני רוצה טיפים על איך לעשות את זה כמו שצריך (במריחת המשחה והתקנת המוצרים) ועל מה אני צריך לשים את הלוח M ואת כל שאר הרכיבים נגד חשמל סטטי וכל דבר שיכול לפגוע במחשב

פורסם

השקיות האנטי - סטטיות שבאות עם החלקים יהיו הכי טובות שיש. אבל גם שטיח יעשה את העבודה. בקשר למריחה יש מדריך שלם באתר עד כמה שזכור לי. בקצרה שים כמות מכובדת באחד הקצוות ועם כרטיס אשראי או משהו קשיח דומה תמרח את הכל בצורה אחידה. חשוב מאוד שלא ייצא מגבולות המעבד! AC מבוסס על כסף שמוליך חשמל, מריחה לא טובה והכל נשרף.

פורסם

הוא שואל איך להמנע מחשמל סטטי ואתה מייעץ לו לעשות את ההרכבה על שטיח? זה גרוע כמעט כמו להשתמש בחתול שלך בתור משטח עבודה

אם אין לך שקיות, שולחן חלק, נקי ויבש יהיה הפיתרון הכי טוב. אם גם זה לא בנמצא, אני מניח שהרצפה תהיה הפיתרון הכי טוב

משחה טרמית - לא שמים כמות מכובדת. צריך שתהיה מינימום משחה

פורסם

אני שם את הלוח תמיד על השולחן אם אני רוצה לבצע בו משהו..

פורסם

כמות מכובדת משמעה לא לשפוך כמה שיותר, אלא לא להקמצן. המון אנשים קוראים ברשת שאסור להגזים ולכן שמים 2 אלפיות המיליליטר בלבד כך שזה לא עוזר בכלל.

אם שמים כמות מכובדת מדיי אז כשלוחצים הכל יוצא מהאיזור ולכן רואים את זה ומנקים לפני ההדלקה.

פורסם
  • מחבר

ומה אם ניקוי המשחה הקיימת (לכרטיס מסך לדוגמה) איך הכי טוב לשמור על הכרטיס בזמן עבודה? איפה בשום פנים אסור לגעת ובכלל

מה אני צריך לדעת לפניי שאני שם את הsilenser על הכרטיס?

ומשחה טרמית זה רק לאחד את המגע בין הסינק למעבד\ליבה לא?

צריך שתהייה מריחה אחידה ודקה נכון?

פורסם

המשחה הטרמית זה לעזור לחום לעבור מהליבה אל הסינק.. משחות טובות יותר מעבירות את החום מהר יותר

יש מדריך ממש טוב למריחת משחה במדור הOC אני תמיד שם את המעבד על הספוג הזה שמקבלים עם הלוח אם..

וכן.. אחידה ודקה זה מה שצריך :]

פורסם

בקשר לחלקים שלא כדאי לגעת בהם, מן הסתם חוץ מהליבה שעליה תעבוד לא מומלץ לגעת בכלום.

ובקשר להורדת המשחה הקיימת, לפי "שמועות" אלכוהול 70% מספיק, מניסיון הוא לא. קח 96 או 80+ במידה ותשיג. במידה ולא אז תנסה להסתפק ב70%, אבל שתדע תהייה לך עבודה כפולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים