עבור לתוכן

Geforce 6800 Ultra

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הנה של עוד כמה חברות:

asus3.jpg

asus2.jpg

a400-2.jpg

a400-1.jpg

6800Box.jpg

6800U_set.jpg

• תגובות 159
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי בסקירה של תום שהליבה מיוצרת במיוחד ע"י IBM לNVIDIA... וזה מעלה את השאלה, מה בעצם מוכרת NVIDIA לחברות כרטיסי המסך?

פורסם

הממ... את השם? :P

פורסם

nVidia היא המפתחת , ולכן זה על שמה , הרי זה היה נקרא על שם IBM אם היא הייתה המפתחת , אבל היא לא , IBM פשוט מייצרת את הפיתוח שעשתה nVidia... כמו שאסוס מייצרת את הPCB בשביל הצ'יפ שIBM מייצרת...

פורסם

יווווווו אתם לא יודעים איך זה מבאס אותי!!

ממש לפני שבועיים קניתי R9800Pro במיטב כספי ועכשיו אני שומע שממש עוד כמה שבועות הולך לצאת כרטיס שמכפיל את הראדון היקר שלי פי 2 כמעט וגם יעלה אותו דבר כמעט (לפחות לא גרסת האולטרא) :bash: :cwm36: :smiley7::kopfpatsch: :-[ :'(

ובמיוחד שהכרטיס שלי בקושי סוחב את FarCry בהגדרות גבוהות >:(

אווווף!!!!

פורסם

nVidia היא המפתחת , ולכן זה על שמה , הרי זה היה נקרא על שם IBM אם היא הייתה המפתחת , אבל היא לא , IBM פשוט מייצרת את הפיתוח שעשתה nVidia... כמו שאסוס מייצרת את הPCB בשביל הצ'יפ שIBM מייצרת...

התכוונתי האם הם מוכרים משהו ממשי (צ'יפים)

יווווווו אתם לא יודעים איך זה מבאס אותי!!

ממש לפני שבועיים קניתי R9800Pro במיטב כספי ועכשיו אני שומע שממש עוד כמה שבועות הולך לצאת כרטיס שמכפיל את הראדון היקר שלי פי 2 כמעט וגם יעלה אותו דבר כמעט (לפחות לא גרסת האולטרא) :bash: :cwm36: :smiley7::kopfpatsch: :-[ :'(

ובמיוחד שהכרטיס שלי בקושי סוחב את FarCry בהגדרות גבוהות >:(

אווווף!!!!

האמת היא אני דוחה את הקנייה שלי בגלל זה... (היא יכולה לחכות) אבל קח בחשבון שעד שיצא בארה"ב לחנויות ממש יהיה חודש, עוד חצי חודש-חודש עד שיהיה מלאי נורמלי, חודש ומשהו עד שזה מגיע לארץ ואז זה במחירים סופר-מופקעים שצריך לחכות עוד זמן עד שהם הופכים למשהו "סביל" (ובזמן הזה כבר מכריזים על כרטיס חדש :P )

פורסם
  • מחבר

IMG_8295.JPG

IMG_8290.JPG

IMG_8304.JPG

IMG_8305.JPG

IMG_8306.JPG

IMG_8307.JPG

IMG_8311.JPG

IMG_8313.JPG

IMG_8314.JPG

IMG_8315.JPG

IMG_8316.JPG

IMG_8317.JPG

IMG_8319.JPG

IMG_8322.JPG

IMG_8330.JPG

IMG_8331.JPG

IMG_8332.JPG

IMG_8393.JPG

IMG_8392.JPG

המון המון המון סטוק.. כמעט כולם, מבאס =\

-תיקון מה שפרסמתי של לידטק היה רשום עליו Geforce FX אז הסרתי אותה לעכשיו.

פורסם

אין, האסוס הזה בובה של כרטיס :D

פורסם

תראו את הProlink , הוא נראה יותר כמו גאדג'ט ולא כמו כרטיס מסך...

פורסם

אוף הם אמרו שהזכרונות יהייו רק בצד אחד!

עכשיו הם סתם לא יהייו אולטימטיים לOC......

פורסם

איפה אתה רואה שני צדדים ?

פורסם

גם אני מצטרף למיואשים. קיבלתי את ה Sapphire Radeon 9800Pro שלי שלשום מNewEgg.com (מחיר מצויין של 210$ משלוח חינם לארה"ב ורק לארה"ב). Toms Hardware עוקבים כנראה טוב טוב אחרי מה שאני עושה. אחרי שקניתי Radeon9600Pro התפרסמה הסקירה השלישית של הכרטיס מסך. אחרי שקניתי LCD התפרסמה רחבה מאוד של מסכים אחרי שקניתי צורב... טוב אתם מבינים את העקרון. עכשיו שאני קונה את ה 9800Pro זה מה שאני מקבל?! אין צדק בעולם. אין צדק. (טוב, אולי זה ש FarCry נראה כמו $%$#^& עושה קצת צדק, אבל קצת).

פורסם

IBM מייצרים את הצ'יפים ש NVIDIA תיכננה.

ל NVIDIA כמו להרבה חברות אחרות שאתם משתמשים בצ'יפים שלהן אין מפעלים משל עצמה, היא רק מתכננת צ'יפים ומשלמת לחברה נוספת שתייצר אותם.

IBM היא הקבלן השני של NVIDIA, רוב הצ'יפים שלהם מיוצרים ב TSMC - בדיוק כמו של ATI.

ל IBM אין שום חלק בתכנון של הצ'יפ, הם מקבלים תוכנית ובונים אותה.

פורסם

בקשר לזיכרון....

אתה לא רואה שהוא מופיע מאחורה?

כאילו:

-------------------------------------------------------------

__ = זיכרון

---= כרטיס מסך

במקום:

-------------------------------------

פורסם

כן הבנתי יא מסטול אבל איפה אתה רואה שיש מאחורה גם ? אני אישית לא רואה.. תראה לי תמונה שמראה אחרת...

הנה תמונה... איפה אתה רואה זיכרונות פה ?

Sized_Card_Back.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים