עבור לתוכן

בעיה באינטרנט

Featured Replies

פורסם
שלום 
יש לי בבית תשתית 100mb של הוט 
עם ספק 100 mb הוט נט
היתה תקלה באינטרנט... שעליתי עליה דרך ping ל כל מיני אתרים כמו וואלה 

שזמן תגובה היה 300-500 מה שבדרך כלל אמור להיות 12-20

בנוסף בבדיקה של upload דרך הסוני קיבלתי 150kbps מה שבדרך כלל צריך להיות 1.7-2.0 mbps

היה טכנאי של הוט שגם ראה את הבעיה והחליף את ההוטבוקס... לאחר ההחלפה כאשר היה מחשב יחיד מחובר לא היתה תקלה פינגים בסדר גמור וגם הסוני קיבל upload תקין 

לאחר מכן חיברתי את המחשב הנייד של אבא שלי קווי.. חיברתי נתב של tplink שגם איתו הכל תקין 

אבל רק איך שחיברתי את הנתב של linksys שוב התחיל לי הבעיה.. ביצעתי מלא בדיקות והבעיה היא ה linksys... אני צריך שהlinksys יהיה מחובר יש למישהו אולי מושג מה צריך לעשות?הגדרה בlinksys משו? 
פורסם

קשה מאוד לדעת בצורה כזאת.

תתחיל מעדכון קושחה לנתב + איפוס הגדרות מלא והגדרה איטית מחדש על מנת שתדע אם יש משהו לא נכון שאתה עושה בהגדרות.

אם חיברת נתב TP-LINK והגדרת אותו באותה צורה שאתה מגדיר את ה-LINKSYS ועדיין הבעיה נמשכת אני חושב שנתת לעצמך תשובה לגבי הנתב הנ"ל. 

חוץ מזה שבלי דגם ואיזה בדיקות אתה עושה יהיה עוד יותר קשה לעזור.

פורסם
  • מחבר

Linksys eaa4500

הבדיקות שביצעתי זה נטו פינגים לאתרים בארץ 

ובנוסף בדיקות דרך הסוני 4 של קבלת מהירות כאשר מחובר הליקנסיס מקבל upload נמוך ושהוא לא מחובר אין את הבעיה 

פורסם

עדכון קושחה ואיפוס מלא.

לאחר מכן להגדיר אך ורק את תצורת החיבור בלי הגדרות נוספות ולבדוק. (בדיקה קווית בלבד)

פורסם
  • מחבר

לאחר שעשיתי איפוס מלא וחיברתי את ה linksys למודם ראוטר של הוט בדרך כלל יש צורך להגדיר משו??... כי אין לי חייגן... פשוט לינקסיס נותן לי לקחת WiFi מאזור שהוטבוקס לא 

פורסם

לבטל DHCP

פורסם

אם ההוטבוקס מוגדר כ-BRIDGE (וככה הוא אמור להיות) אז גם זה לא.

פורסם

לא ברור מה התפקיד של שני הנתבים - LINKSYS ו-TP-LINK, מי משמש נתב ראשי ומי ה-AP וכיצד הם מחוברים אחד לשני - באופן חוטי או אלחוטי.  תפרט וניתן יהיה להתקדם לפתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים