פורסם 2016 במאי 219 שנים אהלן, יש לי ראוטר tp link w9970 . עד 100 מגה, בחיבור כבל רשת ישיר הוא מוריד לי על 8 מגה ובwifi במרחק של 10 מטר מהראוטר הוא מוריד לי על 500-1000 קילו בית. יכול להיות שזה הגדרה כלשהיא במחשב? לאחרונה שידרגתי לווינדאוס 10
פורסם 2016 במאי 219 שנים בשום מקרה לא מדובר בהגדרה לא נכונה. חסרים הרבה פרטים: 1. איפה מתבצעת הבדיקה? 2 מה התצורת חיבור? מניח שאתה מתכוון לתשתית בזק. האם יש מודם לפני ה 9970 או שהוא גם מודם וגם נתב? ניסית לבצע אתחול לנתב? האם יש קושחה מעודכנת לפי אתר היצרן? האם בדקת עם מחשב אחר? Sent from my LG-H815 using Tapatalk
פורסם 2016 במאי 229 שנים נתקלתי בכמה מקרים בחלונות 10 שהגדרות מתאמי הרשת היו שגויות. תשדרג/תתקין מחדש את הדריברים של כ הרשת.
פורסם 2016 במאי 229 שנים מחבר ציטוט של Ivan נתקלתי בכמה מקרים בחלונות 10 שהגדרות מתאמי הרשת היו שגויות. תשדרג/תתקין מחדש את הדריברים של כ הרשת. אתה יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? איפה אני מוצא מהו כרטיס הרשת שלי, מאיפה אני מוריד את הדרייבר?
פורסם 2016 במאי 229 שנים גם אם יש סיכוי שמדובר בהגדרות (למרות שאני לא רואה איך הגדרות מביאות אותך למצב כזה בטח כשמדובר במשתמש בסיסי שגם לא יודע לשנות אותן מלכתחילה) הרי מדובר פה על בדיקה מול 2 מכשירים שונים או לפחות מול 2 בקרי רשת שונים ככה שהסיכוי לזה נמוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.