עבור לתוכן

הדור הבא זה כאן: ביקורות רשמיות ראשונות ל-GeForce GTX 1080 בפתח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא טענתי אחרת לרגע. אני גם די משוכנע שיעבור הרבה מאוד זמן עד שנראה דגמים כלשהם במחיר של פחות מ-699$ - זה ש-NVIDIA טוענת שיהיה טווח מחירים כזה לא אומר שיהיו יצרניות ש"יבחרו" לכוון למחיר הנמוך יותר, לפחות עד שתגיע תחרות אמיתית מצד AMD, אם תגיע.

פורסם

אפרופו גרסת מייסדים (FE), זה מראה כמה ביטחון יש לצמרת ההנהלה של NV.

זה התחיל בסדרת טיטן, במחיר שעד אז מעולם לא היה מקובל לצרכן הפרטי, וממשיך עכשיו במחיר פרימיום עבור גרסת רפרנס למי שרוצה "כרטיס NV טהור".

זה תרגיל שיווקי מלוכלך (וחכם ומתבקש) אבל רק מחצית האשמה של NV. השאר* על AMD שבחרה\לא יכולה לספק תחרות בטווח ביצועים זה (לפחות בשלב זה).

*כמובן גם על אלו שאשכרה ישלמו עבור כרטיס FE

פורסם

אני עדיין מחכה לראות איך יתמחרו בארץ את ה-aib. (ובחו"ל כמובן)

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

ל-AMD יש תהליך ייצור מתקדם יותר, אולי הם עוד יפתיעו הפעם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

^ נשמע כמו ציטוט מסרט מדע בדיוני :) 

של AMD יהיה תהליך ייצור מתקדם משל nvidia? המשיח בדרך.

פורסם

טכנית הליך היצור של AMD אכן מתקדם יותר, בפועל גורמים בתעשיה אומרים שאין כל כך הבדל בפועל... מלבד יתרונות ארכיטקטוניים.

פורסם
ציטוט של OvO

^ נשמע כמו ציטוט מסרט מדע בדיוני :) 

של AMD יהיה תהליך ייצור מתקדם משל nvidia? המשיח בדרך.

זה כבר הדור השני שהם בעדיפות טכנולוגית, ראה HBM.

זה שזה לא הוכיח את עצמו זה דבר אחר.

לא יפתיע אם זה יחזור על עצמו אם כי הפעם יש להם הרבה יותר "בשר" טכנולוגי מאשר סתם גימיק.

סינרגיה בין ארכיטקטורה-מנוע משחק-דריברים היא הדבר הקובע. תהליך\טכנולוגית ייצור הוא רק מרכיב אחד שיכול לדחוף קדימה את הארכיטקטורה.

פוטנציאל יכול להיות כמו חול, אבל חייבים לדעת להפוך את זה לזכוכית צלולה כדי שזה יועיל במשהו.

פורסם

כשכתבתי תהליך ייצור (ולא עדיפות טכנולוגית), פחות התכוונתי ליישום של זיכרון שחברה אחרת פיתחה וייצרה, אבל שיהיה.

אני רק מקווה שהפעם, הארכיטקטורה החדשה של AMD תתן פייט רציני לnvidia ותגרום להם להזיע קצת. כי מהתחרות הזאת הצרכנים הם אלה שירוויחו בסוף.

משהו חדשני וטוב כמו שה7970 היה בזמנו, ומחזיק עד היום. (כבר כמה שנים?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים