עבור לתוכן

ייעוץ לשדרוג המחשב לקראת GTX 1080

Featured Replies

פורסם

היי, אני מתכנן לקנות את ה-GTX 1080. להלן המפרט הנוכחי שלי, הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג

intel i5 3570k
noctua nh-d14
asus sabertooth z77
gtx 670 
corsair tx 650w v2

יש גם זכרון 2x4gb ddr3 , הארד דיסק, SSD וכרטיס קול (אם רלוונטי בשביל הספק)

להבנתי אני צריך לשדרג את המעבד והספק, חשבתי על
Corsair 750W 80+ Gold CS750M
Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray

התכנון קצת יותר מאוחר לשדרג גם ל-16GB RAM ולהוסיף עוד SSD כי הנוכחי לא מספיק כבר

מה דעתכם?

פורסם

אתה לא יכול להחליף את המעבד בלי להחליף את הזכרונות ולוח האם.

בכל מקרה יש לך מעבד K, יש לך קירור טוב ולוח אם מצוין. כל מה שאתה צריך זה לעשות OC למעבד והביצועים ישתפרו משמעותית ולא תצתרך לקנות שום מעבד חדש, גם הפק הנוכחי שלך יספיק, ה1080 עם TDP של 180W וחיבור 8P בודד. בממוצע הוא בטח צורך פחות מה670 שלך. בנוגע SSD זאת כבר בחירה שלך..

פורסם
  • מחבר
ציטוט של David_K

אתה לא יכול להחליף את המעבד בלי להחליף את הזכרונות ולוח האם.

בכל מקרה יש לך מעבד K, יש לך קירור טוב ולוח אם מצוין. כל מה שאתה צריך זה לעשות OC למעבד והביצועים ישתפרו משמעותית ולא תצתרך לקנות שום מעבד חדש, גם הפק הנוכחי שלך יספיק, ה1080 עם TDP של 180W וחיבור 8P בודד. בממוצע הוא בטח צורך פחות מה670 שלך. בנוגע SSD זאת כבר בחירה שלך..

תודה על התשובה

סתם מתוך סקרנות - למה אני צריך להחליף גם לוח אם וזכרונות אם אני מחליף מעבד? פעם ראשונה שאני שומע את זה...

פורסם

^ כי עבור מעבדים של היום (דור שישי) משתמשים בתושבת וערכת שבבים אחרים וזיכרונות DDR4.

כמו שכבר נאמר אתה לא צריך לשדרג את המעבד כי שלך חזק למדי ויחזיק עוד כמה שנים טובות. כמו כן הספק כח.

הסיכוי שתראה הבדל ביצועים משמעותי בין 3570K ל 6600 קטן ביותר.

הדבר היחיד שהייתי עושה זה משדרג את הזיכרון ל 16 גיגה.

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Syszone

^ כי עבור מעבדים של היום (דור שישי) משתמשים בתושבת שונה וזיכרונות DDR4.

כמו שכבר נאמר אתה לא צריך לשדרג את המעבד כי שלך חזק למדי ויחזיק עוד כמה שנים טובות. כמו כן הספק כח.

הסיכוי שתראה הבדל ביצועים משמעותי בין 3570K ל 6600 קטן ביותר.

הדבר היחיד שהייתי עושה זה משדרג את הזיכרון ל 16 גיגה.

1151 זה הסוג תושבת לא? זה אותו אחד שיש לי בלוח אם ובמעבד הנוכחיים...

לאחר קצת שיטוט בפורומים בחו"ל ראיתי דעות לשם לשם... של אנשים שחוו על בשרם צוואר בקבוק עם המעבד הזה + 970\980

"

Um, I can almost garuntee that anything below a 3570k will i5 wise. Especially in games like GTA V, with the advanced options on, and ESPECIALLY if you're aiming for high refresh rates in games like BF4 at 1080p/1440p, which the 1080 should be perfectly capable of. My poor old 3570k, even at 4.5Ghz wasn't capable of keeping 60fps in GTA V with my 980Ti on ultra at all times, and in BF4, I could barely push past 90fps, and it would stutter a bit at times. In both cases, my CPU was hitting 100% regularly. I upgraded my CPU, and now GTA V runs at a min of 60 while driving around, and BF4 now gets ~120fps all the time. Sometimes more depending on the map.

The 4670k/4690k/6600k should do fine in games like that. Just enough of a boost to IPC and whatnot to power through. Sadly, my olde 3570k couldn't manage it anymore. Most of the time though, if you were targeting 1080p 60fps with that CPU, you'd be fine. Sometimes it would still hit 100% in GTA V though. That games a CPU monster, even more so with the advanced options on.

"

אני חושב שפשוט אשדרג את הכרטיס ואראה אם המערכת סוחבת...

נערך על-ידי MaxZXL

פורסם
  • מחבר

אופס

בכל מקרה, קיבלתי את התשובה שלי

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים