עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך ע"מ להריץ משחקים חדשים

Featured Replies

פורסם

שלום,

את המחשב שלי קניתי לפני כשלוש שנים במטרה שיהיה מהיר וחזק אבל לא ייעדתי אותו למשחקים.

היום אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים ולכן צריך שדרוג של כרטיס המסך.

אני מעוניין להשקיע "סכום סביר" אבל לא גדול מעבר לנדרש ע"מ לשחק במשחקים בהגדרות סבירות שיאפשרו לי להנות מהמשחקים (כרגע הם לא רצים תחת ההגדרות המינימיליות אפילו).

אני מאמין שסכום של עד 1000 ש"ח אמור לספק את המטרה אבל אני לא מכיר את שוק כרטיסי המסך והמחירים בו.

המפרט הנוכחי שלי:

מעבד - i5-4570 @ 3.20Ghz

זכרון - 8GB

לוח אם - Gigabyte H87M-D3H

כרטיס מסך נוכחי - AMD Radeon R7 200 series [אני מניח שזה לא הדגם המדוייק אבל זוה אינפורמצייה שמוצגת לי].

משחקים לדוגמא: The Witcher 3, Need For Speed Rivals (ואני לא מכיר כ"כ משחקים חדשים כי אין לי אפשרות לשחק בהם..)

מהן ההמלצות שלכם ?

תודה,

אמיר

פורסם

ידוע לך איזה ספק כח יש לך? דגם המעבד אגב הוא שגוי, אני מניח שמדובר ב-Core i5 4460 או Core i5 4570

פורסם
  • מחבר

צודק לגבי המעבד, היה לי טייפו שתיקנתי בעריכה.

לגבי הספק - FSP RAIDER 650W

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

כרטיס מסך: 579 ₪ - * מבצע * - Sapphire 7870XT 2GB GDDR5 With Boost
כרטיס מסך: 949 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX960 WindForce2 4GB D5 1127Mhz
כרטיס מסך: 1479 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB 1051MHz Mini ITX + R6: DIVISION

אלו הן האופציות שלך (כל אחד בקפיצה של כ500 ש"ח)

ההבדל בביצועים בין ה7870XT והGTX960 אינו גדול, אבל הGTX970 הוא רמה אחרת.

בנוסף, שים לב כי באיזור יוני צפויים להימכר כרטיסי הNVIDIA החדשים - אשר עלולים להוביל לירידת מחיר של כרטיסים כמו הGTX970.

זה גם אומר שיהיה ניתן למצוא בקרוב כרטיסי GTX970 בשוק היד-2 באיזור ה1000 ומטה - אם אתה בעניין.

פורסם
  • מחבר

תודה. איך הם לגבי המשחקים שציינתי ?

ניסיתי לחפש קצת בגוגל וראיתי שיש אנשים שמתלוננים שה 7870xt לא ממש מסוגל להריץ את Witcher 3 

פורסם

7870XT הוא בעיקר תמורה טובה מאוד פר שקל. בתכל'ס זה כרטיס די ישן שגם בזמנו לא היה טופ-אוף-דה-ליין. אפשר להריץ איתו Witcher 3 וכו' אם מתפשרים מאוד על ההגדרות.

ה960 וה970 שמקושרים למעלה הם כרטיסים מהדור הנוכחי (זה שממחיל להיות מוחלף בקרוב).

אם לא אכפת לך לחכות קצת אני הייתי ממליץ להמתין עד שה970 המשומשים ירדו לאיזור התקציב שלך.

פורסם

@אביב גפן כבר עכשיו ראיתי GTX970 שנמכרים ב1000 ש"ח, כך שלא בהכרח שיהיה עליו לחכות, למרות שלחכות כן יתרום לירידת המחיר.

פורסם

ה- 970 מריץ את Witcher 3 בהגדרות מקסימליות ברזולוציית FHD ומעבד i7.

אם אתה יכול להשיג אותו ב- 1000 ש"ח ומטה אזי שווה כל אגורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים