עבור לתוכן

שאלה בקשר לדפדפן ומאמץ של מעבד

Featured Replies

פורסם

שמתי לב אם אני פותח דף אינטרנט כבד כמו מאקו , YNET וכו' אם אני לא מחכה שהדף יפתח ב 100 אחוז ואני לפני פתיחה מלאה משחק עם העכבר אז האתר נתקע נהיה כבד , אבל אם אני מחכה לפתיחה מלאה של הדף אז האינטרנט זז טוב ואין תקיעות , השאלה אם זה נורמלי ? צריך לחכות לפתיחה 3-7 שניות לפתיחה מלאה דף ? 

או שישר לוחצים YNET ואפשר לגלוש בלי לחכות לפתיחה מלאה ? 

פורסם

כאשר גם הדפדפן וגם המשחק פונים לרשת האינטרנט במקביל יש יותר עומס על החיבור.

פורסם
  • מחבר

אצל כולם זה ככה ? למה שהדף האינטרנט לא נפתח במלואו יש כמו לאגים , נתקע כזה בגלילה בצורה מעצבנת ? והמעבד מתאמץ , רק שהדף נפתח בצורה מלאה הכול עובד חלק למה צריך לחכות לדף להיפתח בצורה מלאה כדי לגלוש נורמלי ? ה 2-7 שניות האלה לדף זה מעצבן ברמות .

יש איזה קובץ תיקון לדבר הזה ? יש פיתרון לזה ?

מעבד חזק יותר היה פחות מרגיש לאגים ? או תקיעות ? או הדף היה נפתח מהר יותר ?

פורסם

זה תלוי בהרבה גורמים - מהירות המחשב שלך, מהירות חיבור האינטרנט, אופן החיבור (קווי או אלחוטי) וכיוב'.  ככל שהמחשב מהיר יותר, החיבור לאינטרנט מהיר יותר וההתבססות היא על חיבור קווי ולא אלחוטי -- ככה תרגיש פחות לאגים.

פורסם
  • מחבר

גם בחיבור קווי צריך לחכות לפתיחה של דף אינטרנט אני לא חושב שזה קשור , הבעיה שאם מנסים לגלול או להתעסק עם דף האינטרנט לפני שהוא נפתח במלואו " קוצים בתחת " אז המחשב נתקע קצת ויש לאגים חשבתי אולי יש פיתרון לזה תוכנתי ...

ראיתי ביוטיוב שמישהו אמר שאם שמים במנהל משימות " הגדרת עדיפות גבוהה " אז הלאגים יורדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים