עבור לתוכן

הכרטיס הבא - Nvidia Pascal ולוח אם תואם

Featured Replies

פורסם

הי,

לפני החלפת לוח אם ומעבד אך בתוכנית גם לחכות לכרטיס הבא של Nvidia ה Pascal. יש פרסומים שכרטיס זה יהיה עם חיבור PCIe NVLINK שעדיין לא קיים למכירה. מישהו יודע או יכול להמליץ אם לחכות ללוחות כאלו או שהלוחות הנוכחיים (המתקדמים יותר) יתמכו בכל רוחב הפס של כרטיס זה??

תודה

פורסם

עד שלא יצאו הכרטיסים החדשים אף אחד לא יכול לתת לך תשובה מוסמכת אבל לא נראה לי שכרגע יש מה לדאוג מבחינת לוח האם. נכון לדור הנוכחי של כרטיסי המסך הם לא מתקרבים למצות את רוחב הפס הקיים אפילו של 2.0 PCIe שלא לדבר על 3.0 וקשה להאמין שזה יהיה צוואר בקבוק גם בדור הבא של הכרטיסים.

ה-NVLINK שמדובר עליו נועד למחשבי-על מסחריים שמחברים ביחד 8 כרטיסי Tesla שעולים יותר מ-10000$ כל אחד והיא גם דורשת תמיכה מיוחדת במעבד ודי ברור שאינטל לא הולכת להכניס את זה למעבדים שלה בקרוב. אני לא אופתע אם בעתיד הטכנולוגיה הזו תחליף את ה-SLI באיזו צורה אבל בינתיים לא נראה שהיא ממש רלוונטית למחשב ביתי רגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

NVlink זה דבר אחד וממשק PCIE זה דבר אחר.

כרטיסי המסך הקרובים יושקו לPCIE 3.0 שקיים בשוק כבר חצי עשור

פורסם

מצטרף לשאלה... האם יהיה צוואר בקבוק על זכרונות מסוג ddr 3, ומעבד i74770 אם אני משדרג לכרטיסים של הדור הבא

פורסם

אנחנו שואפים תמיד לקנות את הכי טוב והכי חדש.

במקרה שלנו החומרה משיגה את התוכנה כולל משחקים.

לוח שתומך ב  PCIe NVLINK  וכרטיס פסקל ייקרו מאוד את המחשב.

השאלה האם יש תוכנות שדורשות את הטכנולוגיה הזאת .

לפי דעתי כרטיסים כמו 970\980 R9 390 GTX יעשו את העבודה מספיק טוב ,

לדעתי לא צריך למהר ולהשקיע מה עוד שעדיין לא נצבר ניסיון או מדד עלות תועלת של הטכנולוגיה החדשה.

אני מחכה!

פורסם

שוב.... * sigh *

NVLink היא טכנולוגיה שמקשרת בין ליבות גרפיות, לרוב על אותו לוח המעגל המודפס. NVLink כפי שהודגם בכנס GTC תופס לגבי הלוח המודפס שכולל כמה ליבות GP100.

כרטיסי המסך הקרובים הם עדיין לממשק PCIE3, ועדיין משתמשים ב-SLI מסורתי. NVLink היא תקשורת בין ליבות שפשוט מחליפה בשוק השרתים את התקשורת המסורתית בין ליבות, שמשתמשת בממשק ה-PCIE עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים