עבור לתוכן

LIONTWORK VS WAREZFEW

Featured Replies

פורסם

שניהם גונבים מכולם כמעט הכל חוץ מתרגומים בעברית שזה מאוד יפה, וכל מני דברים ישראליים.

• תגובות 38
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט בלתי נסבל מה שהעלובים האלה (WAREZFEW) עשו הם קינאו בהצלחה של lh וניסו לדפוק אותם, ועל הדרך דפקו עוד איזה 40000+ משתמשים, כ*ס אמא שלהם, מה אני יעשה עכשיו עם התיקייה ההיא ששוקלת 25 מגה (נראה לי של קרדיט שיתוף, שיתפתי מלא איזה 100 ג'יגה או יותר), בכל מקרה סתם ילדים קטנים ועלבים, החברה מהאתר של lh באמת מעלים מלא מלא דברים ייחודיים מלא סרטים ישראלים ותרגומים וסדרות ומה לא, וזה עלוב שבגלל קנאה זה כבר לא יהיה ככה.

עכשיו הם (WAREZFEW) חושבים שכולם יעברו לגירסא שלהם, בגלל מה שהם עשו, דבר שאני בחיים לא יעשה כמו שתראו בדיון על איזה גירסא מומלצת שאלתי מה ההגדרות הממולצות ואיזה גירסא הכי טובה, ברגע שיענו אני מוחק כל זכר מהמודים הישראלים.

פורסם

ללא קשר לסיפור המגעיל הזה של קנאה...........

אני כרגע משתמש בLHEMULE....עובד נפלא..על 6 UPLOAD זה מוריד לי על 25 שזה אחלה...

ולא רק ממשתמשי LH אחרים...

פורסם

לאלו שידוע, וכן לאלו שלא, בימים אלה חברו יחד רוב האתרים הישראלים המתחרים כנגד "קהילת אתר ליונטוורק",

במטרה להכפיש את שמנו בארץ ובעולם ולהרוס את כל מה שניסינו לבנות ביחד עד עצם היום הזה.

תחילתו של הסיכסוך החל ע"י שני חבר'ה לייצים ישראליים, אנלייזר (אחד המנהלים באתר הישראלי המתחרה),

ו- AVi3K מפתחה של גירסת אימיול עברית מתחרה, כאשר מאחורי כל אחד מהשניים עומדים אינטרסיים אישיים.

ומה שהתחיל כמסע צלב הומוריסטי של השניים כנגד קהילתנו, הפך במהרה לתעמולת הכפשות שיקריות כלפינו.

הם הפיצו שקרים שטוענים שקהילת ליונטוורק הם ליצ'רים מישראל (משתמשים שלא משתפים עם שאר העולם),

שקהילת ליונטוורק מזיקה לקהילה העולמית בכך שגירסת האימיול שלנו פוגעת ברשת, ועוד שקרים רבים נוספים...

כדי לחזק את "תורתם" הם צרפו אליהם את SlugFiller, ישראלי שנמנה בצוות הפיתוח ובעל קשריים פנימיים.

יחד חזקים מתמיד, יצאו השלושה למסע הכפשות, כאשר לפניהם במטרה אחת - חיסול קהילת "ליונטוורק".

שקר אחרי שקר.... הכפשה אחרי הכפשה... הביאו למצב שמשתמשים בחו"ל שראו בהם בתחילה כבדיחה,

התחילו להקשיב לפתע לדבריהם, אך תרגמו את זה קצת אחרת ממה שתכננו שלושת "חכמי החל"ם" מישראל,

וכתוצאה "מהתעמולה" של השלישייה, העלו משתמשים שם, הצעות לחסימת כל ישראל משיתוף דרך האימיול.

השלושה ניסו להסביר את הטעות בהבנת המסר שלהם, אך הנזק כבר נוצר לישראל, והיה כבר מאוחר מדי לחזור.

אליהם הצטרף ישראלי שונא "ליונטוורק" מושבע אחר העונה לשם Yonoz, ויחד הם השקיעו את כל מרצם לתורתם!

בנוסף לכך החלו בשבועות האחרונים התקפות DDOS כלפי שרתי אתר ליונטוורק מתוך צורך להפילו ולגרום לקריסתו.

אותם התקפות נגרמו ע"י גורמים מישראל לצורך הפגנת שריר והמשך הלחצים של "החבורה" כלפי קהילתנו.

אי לכך סבל האתר מקריסות ומאיטיות בלתי נסבלת... אך בשבילם כל האמצעים כשרים למען השגת המטרה,

אפילו אם זה אומר הפלת האתר או הפיכת הגלישה בו לבלתי אפשרית, ובדרך זו להביא להברחת המשתמשים.

כנראה שהמאמץ היה כדאי, כי כתוצאה מכך הוחלט באימיול 0.42e החדש לשלוח הודעה למשתמשי LH-אימיול,

בדבר שימוש בגירסה "לא חוקית" של אימיול, ולא כמו השמועות השקריות שהופצו ע"י אתרים שונים,

בדבר חסימה מלאה כביכול שנעשית למשתמשים שעובדים עם גירסת "ליונטוורק אימיול".

אתרים מתחרים מישראל שלרגע הזה רק חיכו... מיהרו לשלוף הצהרות שנועדו לקידום אתרם.

אנלייזר, אחד המנהלים הבכירים של האתר המתחרה מיהר לצאת בדף הראשי בהצהרה:

"אחרי מאמצים רבים שלי ושל חבר ותיק Avi3K הוחלט לתת 0 קרדיט לכל משתמשי ה"אריות"...".

כנראה שצוות האתר המתחרה בוחל בכל האמצעים, אפילו אם זה בא על חשבון מהירות השיתוף האישית שלכם,

וזאת כדי לקדם את האתר שלהם ואת גירסת האימיול שלהם אשר שונתה ועוצבה עבורם ע"י חברם לקנוניה AVi3K.

בכל מקרה אני שמח לבשר לכולכם שגירסה חדשה, מתוקנת, יציבה וסופית של LHeMule תשוחרר בשבוע הבא.

הגירסה החדשה תעבוד עם כל מערכות ההפעלה (גירסה 3.2 עשתה בעיות אם מערכות הפעלה שאינן XP),

שיתוף מתקדם יותר של רשת הקדמלייה, אפשרויות מקצועיות חדשות לשיתוף מהיר ונוח יותר, תמיכה בעברית,

וכן קוד מקור (Source File) סופי שיופץ לראשונה עם הגירסה החדשה והסופית של תוכנת LH-eMule.

אני רוצה לאחל לכולכם המשך חג פסח שמח,

ותודה על הסובלנות והזמן שהשקעתם בעבור קריאת תגובה זו,

Lion Heart

מנהל אתר ליונטוורק!

פורסם

העתקת את זה מ-Lionetwork או שאתה הכותב המקורי? כך או כך, יש בקטע הזה המון שגיאות כתיב ודקדוק ("בוחל בכל האמצעים".. ?).

פורסם

אז בגרסא הבאה שלהם השיטה של הקליינט לא יהיה אותו דבר כמו עכשיו?

פורסם

אני לא כתבתי את זה

[glow=red,2,300]אני לא כזה ילדותי[/glow]

הודעת התנצלות!

ברצוני לנצל מס' שורות אלו ולהתנצל בפני עמיתינו מגרמניה, על כך שאולי השתמע מדבריי

שהכללתי בהצהרתי את כל הגרמנים כאנטישמים, ומכאן השתמע בטעות מדבריי שבגלל זה קרו הדברים.

ובכן הכוונה האמיתית שניסיתי להעביר הייתה שאותה חבורה שמנתה את אנלייזר, AVi3K, SlugFiller, Yonoz,

גרמה נזק רב לתדמית של ישראל בעולם בכל מה שקשור לשיתוף הקבצים שלנו עם שאר הגלובוס.

נכון שבפורום אימיול העולמי העלו מס' פעמים משתמשים מחו"ל, הצעות לחסום את כל ה-IP's הישראלים,

אך אין כוונה בבקשה אנטישמית של משתמשים אלו הוכחה להשתייכות ללאום מסוים, ובייחוד גרמניה.

לכן אבקש להתנצל שוב אל מול עמיתינו הגרמנים, על המסר השגוי שהועבר כאן באופן מוטעה על ידיי.

בתודה ובברכה,

Lion Heart

מנהל אתר ליונטוורק!

אני בטוח שכל הגרמנים עכשיו מוזילים דמעה

פורסם

הם ילדים קטנים וטיפשים.

צודק.

לא הבנתי מה הבעיה שלהם עם זה שקיימים עוד אתרים שתורמים לקהילת שיתוף הקבצים הישראלית? למה הם צריכים להרוס אותם לעזאזל?? הם הרי הורסים לעצמם!

וגם כל הקטע השטותי הזה עם ה"הורדה שמגיעה אצלנו לפני כולם וכולם גנבו ממנו אותה"... בלה בלה בלה. זו רשת שיתוף קבצים או לא?

שני אתרים שמנוהלים על ידי אינפנטילים...

פורסם

את שתי הקהילות אני מתעב. בשתיהן מדובר באנשים יחסית בוגרים (בגיל) שמתבטאים ומתנגחים כמו שני ילדים בכיתה ג'. את שי לב ארי (LH) אני לא מחבב מאז ימי ה-BBSים, ואת WF אני שונא מאז שהם היו אתר "רגיל" בתחום (לא קישורים ל-emule) והעתיקו מאתר שהיה לי אז המון תוכן.

בפורומים של emule יש מישהו שדואג יפה מאוד לנסח את המצב ש-LH יצרו. הם לקחו תוכנה חופשית ושיתופית, הורידו את כל הקרדיט של כל מי שעבד עליה והוסיפו את השם שלהם בכל מקום. תרגמו את הממשק לעברית (די גרועה אם אתם שואלים אותי) והרגילו עשרות אלפי אנשים שזה emule, וככה משתמשים בו, ושהוא יותר מהיר מאחרים. רוב משתמשי LH לא יודעים שיש אלטרנטיבה או למה הקליינט שלהם יותר מהיר (LH שינו את כמויות המידע שנשלח ומתקבל, בניגוד להנחיות קהילת ה-emule העולמית), הם משתפים פחות והופכים לשנואים בכל העולם.

אני שמח על מה ש-WF עשו, אם כי הם עשו את זה לא נכון. מה שהם עשו זה להוציא שם רע לכל הישראלים ברשת הזאת, עד כדי כך שחשבו שם לעשות BAN לטווחים שלמים של כתובת IP של ישראל. עכשיו הם (בערך) פועלים כדי לתקן את הנזק שהם עשו ולהשאיר את ה-BAN נגד משתמשי LH. זה יהיה קשה בהתחלה, אבל אני בטוח שמר לב ארי ישכיל לתקן את הגרסה המעוותת שהוא הוציא, לשחרר את קוד המקור שלה ולהחזיר את הקהילה העצומה של המשתמשים שלו למצב של קהילה שמשתפת כמו כל העולם.

פורסם

הזכרת טוב מאוד את העניין עם הקרדיט

שים לב שלא משנה מה אתה מוריד מהם השם [lionetwork.net]

יהיה מצורף

ולא מספיק זה הם לקחו את הפרק של מ"ק22 ושמו מין פס רץ עם הקרדיט אל עצמם

טוב נוו אני מבין שהם הקליטו את זה ולא רוצים שהמתחרים יקחו את הקרדיט

אבל לשים על כל לינק תשם שלהם זה מזדיין

ואז אתה עוד רואה כשאתה פותח תאתר שלהם בכי בסגנון:"אנחנו משקיעים אך המתחרים שלנו גנזו מאיתנו את הקרדיט בצורה חסרת בושה ומשפילה"

בקיצור הם בכיינים

נ.ב

שמתם לב לשפה הגבוהה משהו שהמנהל של ליון הארט רושם בה?

פורסם

נ.ב

שמתם לב לשפה הגבוהה משהו שהמנהל של ליון הארט רושם בה?

הוא מנסה, אבל לא כל כך מצליח כי חסר לו ידע בסיסי בשפה העברית.

פורסם

הבעיה העיקרית של אתרי שיתוף הקבצים , והגורם העיקרי לתחרות בניהם , הוא חוסר היכולת שלהם להציע תוכן מקורי.

לכל אתר שיתוף קבצים יש עשרות מתחרים, שמספקים את אותו תוכן באותו זמן, מה שמקשה על אותם אתרים ליצור קהל משתמשים גדול ו"נאמן". ולכן התחרות המוזרה הזו על ליבו של הגולש, שפשוט מכיוון שאינה מבוססת על תחרות של תוכן עוברת לתחרות השמצות.

פורסם

אז מכל הסיבוך הזה על מה כדי ללכת? (אם אני מוריד עם אי מיול שלא קשור לאף אחת מהקהילות ההאלה דברים האתרים שלהם לא אמור להיות בעיות נכון?)

ובקשר לזה שאמרו שזה טוב לתת באן לכל משתמשי אימיול lh, זה בכלל לא נכון ולא צודק למה שאני יקבל באן עם כולה הורדתי תוכנה והשתמשתי בה? הרי מאיפה לי לדעת שמי שעשה אותה עשה תיכמונים ושאר ירקות? הרי אני לא מבין בזה וכולה חיפשתי אי מיול מהיר.

פורסם

EDA - לא אשמת מה שהם עשו לתוכנה, לפני שעתיים הסברתי לדוד שלי שהורדת סרטים ומוזיקה מהאינטרנט זה לא חוקי,

אז הוא שאל אותי למה יש כל כך הרבה אתרים שמפרסים את הקישורים להוריד את כל התוכן הלא חוקי הזה

דוגמת sharereactor.com שנסגר ....

אתה משתמש בגרסה של תוכנה שהיא שנויה במחלוקת לגבי החוקיות שלה / אפשרויות של חסימה מבחינת הקהילה העולמית וכו'

אני אישית גולש מעט מאוד באתרים המדוברים - ולא משתמש בגרסאות האימיול שלהם

בכלל, אני מעדיף את רשת הBitTorrent ואני אגב, אחד שמוריד כ50 GB נתונים בחודש טוב :P וגם מעלה לא מעט

פורסם

מישה באיזה תוכנה זאת כל הנתונים האלה?

ובאיזה גירסא של האי-מיול אתה משתמש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים