עבור לתוכן

מחפש נתב אלחוטי שיחדור חדר בטחון

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני נוסע לורשה עוד שבוע ורציתי לקנות נתב חזק עם מודם (כדי לא להיות תלוי בחברות)

הכיוון הוא E8350 כרגע במחיר של כ-700 שקל, אשמח להמלצות נוספות  (V900R יקר שם)

http://www.e-vox.pl/Linksys-E8350-EJ-AC2400-Dualband-Gigabit-Router-E8350-EJ,p,66381/?ref=ceneo.pl

פורסם

שום נתב לא יחדור לך ממד בצורה טובה משמעותית מכל נתב אחר, במיוחד לא נתב בתקן AC שעובד ב5GHz וחודר קירות אפילו פחות טוב. 

פורסם
  • מחבר

כרגע לנתב שלי אין אפילו אנטנות חיצוניות

מדובר על NETGEAR של בזק

פורסם

"אנטנות חיצוניות" לא מכוללות פלאים, הם פשוט חיצוניות במקום פנימיות, הרבה נתבים כוללים אנטנות פנימיות לצד החיצוניות או רק פנימיות. בכל מקרה ההמלצה הכי טובה שאפשר לתת לך זה להעביר חיבור קוי כלשהו, כי שום פתרון אלחוטי לא יתן לך אינטרנט נורמאלי בתוך הממד. 

בין הפתרונות יש את הפתרונות של הוט/ויס שמעבירים אינטרנט קוי על גבי כבלי התשתית לממירים שאין להם גישה לאינטרנט ומשם אפשר להוציא לרוב גם חיבור רשת למחשב, או פתרון של רשת על גבי החשמל שלא תמיד עובד כמו שצריך אבל עדיין יהיה יותר טוב מהקליטה האפסית בממד. 

פורסם
  • מחבר

הכיוון הוא הפוך מהממד החוצה, הממיר יושב בתוך ממד צמוד לקיר ואני רוצה סה"כ שיעבור כמה מטרים עם הרשת של 5Ghz

האם אנטנטות 10Dbi לא נותנות פתרון אלא סתם יותר ארוכות?

פורסם

לא. סביר שתגרום לשידור מאוד חזק בממד שבכלל לא ייצא החוצה ועדיין תאמץ מאוד את המכשירים בחוץ להסתדר עם קו או 2 של קליטה.

מה גם שלתדר ה-5GHZ יש חדירות עוד יותר גרועה בטח ובטח שאתה מדבר על ממד.

תן את הדעת על ההצעות שהועלו לך מעל. אלו יהיו הפתרונות הטובים והנכונים ביותר במקרה של ממד.

פורסם
ציטוט של toshigun

הכיוון הוא הפוך מהממד החוצה, הממיר יושב בתוך ממד צמוד לקיר ואני רוצה סה"כ שיעבור כמה מטרים עם הרשת של 5Ghz

האם אנטנטות 10Dbi לא נותנות פתרון אלא סתם יותר ארוכות?

אז זאת הבעיה שלך, ככה זה לא עובד. ככל שהגל קצר יותר החדירה דרך האובייקט טובה יותר, לכן 5GHz הוא בכלל לא הכיוון שלך כמו שאמרתי. אבל ככה או ככה הרעיון שלך שגוי שום נתב לא יחדור קיר בטון בעובי 40-50 ס"מ עם אות סביר, אתה צריך להוציא את הנתב האלחוטי מחוץ לממד ובחדר לקבל גישה קווית, אם אתה צריך סוויץ ונקודת גישה אתה יכול לחבר נתב אלחוטי נוסף שישמש כסוויץ' וAccess Point עם עוצמת שידור נמוכה נטו לממד ובשאר הבית לקבל אינטרנט אלחוטי תקין. 

פורסם

אין כאן כיוון!  התעבורה היא דו כיוונית בלי קשר למיקום. וגם אם נניח שהנתב יחדור את הקיר

המכשירים שמתחברים  אליו ככל כנראה לא יחדרו.

חיבור אלחוטי איננו הפתרון.

פורסם
  • מחבר

אבל הממד הוא חדר העבודה עם המחשבים

בסלון יש MINIX שכרגע מקבל ~25MB על 2.4 וה-5 כל הזמן נעלם וחוזר עם מהירות טובה של קרוב ל50

פורסם

ונעלם וחוזר כי האות ממש לא יציב כי הגלים לא חודרים את הקיר כמו שצריך. או שתעביר כבל רשת לMinix, או שתעביר את הנתב האלחוטי מחוץ לממד. לממד תעביר כבל רשת וחבר סוויץ' לכל המחשבים. 

ממד היה ותמיד יהיה צרה ואנחנו רק הולכים לפתרונות אלחוטיים מהירים יותר עם יכולת חדירה נמוכה יותר ועם זה טווח קליטה נמוך יותר והכל על חשבון המהירות. 

פורסם

מה הבעיה להוציא את הנתב משם ולשים אותו בנקודה יותר אסטרטגית בבית ולדאוג איך מקבלים מהירות תקינה בממד ולא בכל הבית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים