עבור לתוכן

עזרה במיקום מאוורר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

החלפתי לSP-97 שלי את הטורנדו 92' בSF2 CoolMod ועכשיו שקט וטוב ב40 מעלות Full Load + האוברקלוקינג...

ומשום כך התפנה לי הוונטק 92 מ"מ טורנדו 119CFM המטורף לאוברקלוק של הכרטיס מסך המצ'וקמק שלי שאני מחליף בקרוב הPalit FX5200, עכשיו יש עליו בסך הכל מאוורר 40 מ"מ מסריח ביותר עם איזה 3 cfm ובלוק קירור קטן מתחתיו וגם משחה טרמית שאני שמתי...

יש מספיק מקום לתקוע שם למטה את הוונטק טורנדו 92 אבל לא בצורה שהיא ישירות על הכרטיס אלא קצת באלכסון...

העניין הוא שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה :P ויש פה כמה מומחים, כבר ראיתי, אולי תוכלו לעזור לי בנושא אני ממש רוצה לקחת את הכרטיס הזה למקסימום עד שיגיע לי הRadeon 9800Pro שהזמנתי...

בתודה מראש.

פורסם

על הדלת מול כרטיס המסך

פורסם
  • מחבר

על הדלת מול כרטיס המסך

זה הקטע שאין לי חור למאוורר בדלת של המארז אצלי...

זה חייב להיות מבפנים איפשהו אבל איך אני יחבר את זה ???

פורסם

בזמן שאני מבין את החשיבה מאחורי ההחלפה של הטורנאדו בSF2 בעיקבות שיקולי רעש, החלפה שכזאת ואח"כ רצון לתקוע את הטורנאדו איפהשהו בשביל שיעשה קצת "פוו" על הכרטיס מסך זה, תסלח לי, plain dumb

שני הצדדים יצאו מופסדים מהעסק, היות וההיטסינק של המעבד לא יגיע למלוא ניצול היכולת שלו עם מאורר בעל דחיפת אוויר פחותה, והכרטיס מסך גם ככה לא יגיע לשום מקום, וטורנאדו שיעיף עליו אוויר לא ישנה במאומה. אם אתה רוצה שקט, תשאר עם ה-SF2 מעל המעבד וזהו. אם אתה רוצה ביצועים, תחליף היטסינק לכרטיס מסך, תשים עליו את ה-SF2 ותשאיר את הטורנאדו מעל המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים