עבור לתוכן

הרכבת מחשב - תקציב עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

הציעו לי את המפרט הזה מ-Startpc.co.il אשמח לשמוע את דעתכם ואם צריך הצעות לשיפור.

מעבד: 1339 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 299 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 1499 ₪ - * מבצע עם משחק * - GeForce Manli (PNY) GTX970 1178Mhz (BOOST) 4G + DIVISION
דיסק קשיח: 239 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 490 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + Seasonic 600W 80 Plus Bronze BUNDLE
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2

מחיר סופי: למזומן 3915 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 3993 ₪

נערך על-ידי Barel123

פורסם

עדיף לך לוותר בשלב ראשוני על מודול אחד של זכרון כי 8GB זה בסדר בשלב הזה,  וזה משהו שתוכל לשדרג בעתיד וללכת על

גרסה יותר טובה של ה-970 עם שניים או שלושה מאווררים.

גם את הבאנדל הייתי משנה לזה שעם אותו המארז אך עם ספק ה-NEO ECO-650W המודולרי חלקי של אנטק ההפרש כמה עשרות שקלים בלבד.

SSD אפילו של 120GB יהיה שיפור עצום למהירות העבודה כמובן, במידה ותוכל להשתמש בחריגה.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם

אפשר לעשות בערך את אותו המפרט ביותר זול מפלונטר, תרצה לראות?

פורסם
  • מחבר

מצטער על הדיליי, אני בצבא.

ציטוט של Roy.T

עדיף לך לוותר בשלב ראשוני על מודול אחד של זכרון כי 8GB זה בסדר בשלב הזה,  וזה משהו שתוכל לשדרג בעתיד וללכת על

גרסה יותר טובה של ה-970 עם שניים או שלושה מאווררים.

גם את הבאנדל הייתי משנה לזה שעם אותו המארז אך עם ספק ה-NEO ECO-650W המודולרי חלקי של אנטק ההפרש כמה עשרות שקלים בלבד.

SSD אפילו של 120GB יהיה שיפור עצום למהירות העבודה כמובן, במידה ותוכל להשתמש בחריגה.

לגבי ה-RAM, אני אוריד אחד.

תוכל להמליץ על כרטיס מסך שאתה ממליץ וגם על הבאנדל של הספק והמארז (יותר ספציפי)? (עדיף מאותה חנות)

לגבי ה-SSD אני אעדיף לוותר על זה כרגע, אולי בעתיד.

דרך אגב, יש לך המלצה על מארז אחר? לא כלכך אהבתי אותו, אני מעדיף להשקיע בו יותר (אם זה לא בא כבאנדל אז ספק ומארז בנפרד)

ציטוט של nadavs2310

אפשר לעשות בערך את אותו המפרט ביותר זול מפלונטר, תרצה לראות?

אשמח לנסות, אם תוכל להסביר מה ההבדל במפרט.

תודה רבה על העזרה!

נערך על-ידי Barel123

פורסם

אשלח לך אולי מחר או אולי מאוחר יותר, האתר שלהם לא עובד כבר יומיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים