עבור לתוכן

התלבטות לפני קניה - מסך 24" לשימוש כללי ומשחקים עד 1400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

כרגע יש ברשותי את ה-Dell 2209wa הוותיק והטוב, ואני רוצה להתחדש במסך 24". התקציב הוא עד 1400 ש"ח, עם חריגה קלה מותרת במידה וזה ממש כדאי.

שאלה ראשונה: מסך 24" עם רזולוציה או יחס תצוגה שונים יוכל לעבוד עם המסך הנוכחי במקביל? (המסך הנוכחי הוא 16:10, 1680X1050).

שאלה שניה: יש המלצות למסך שיתאים גם לשימוש כללי וגם למשחקים?

עד עכשיו הסתכלתי על שני המסכים הבאים, אבל אשמח להמלצות נוספות אם יש:

Dell U2414H

Dell U2415

תודה אנשים.

פורסם

כל שני מסכים יכולים לעבוד במקביל, בלי קשר לגודל, ליחס ולרזולוציה. זאת בתנאי ששניהם מציגים תמונה שונה ולא שכפול. בשכפול, אם אין רזולוציה זהה, תמיד או שאחד המסכים ייראה לא טוב, או שלא ינוצל כל השטח.

אבל אני מניח שאתה בכל מקרה לא מתכוון לעשות שכפול תמונה, אז לא צריכה להיות בעיה.

היום כל מסך טוב לשימוש כללי יתאים גם למשחקים. אולי יש מסכים אחרים שיתאימו קצת יותר למשחקים במצבים מסוימים (נגיד מסכי +120HZ), אבל הם ממילא יקרים.

שני המסכים שציינת הם טובים מאוד. לשימוש מחשב הייתי הולך על הU2415 שכן תוספת הגובה שלו היא בונוס קטן לשימוש כללי. עם זאת, יש לו בעיה אחת - אין לו מצב aspect ששומר על יחס תמונה נכון עבור רזולוציה 16:9. משמע, אם מציגים עליו רזולוציה כזו (למשל FHD), הוא יכול רק למתוח את התמונה וזה לא טוב. בשימוש במחשב זה לא בעיה, כי כרטיס המסך או התוכנה יכולים לבצע את ההתאמה. אבל אם אתה שוקל לחבר קונסולה, זה חסרון משמעותי.

פורסם

רגע, במצב כזה, אי אפשר להגדיר בדרייברים של כרטיס המסך שהוא ישלים את המתיחה בפיקסלים שחורים?

אה, כבר ענית על זה. לא חשוב, תודה

נערך על-ידי Screw_Master

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון -

אז התחדשתי לי ב-Dell U2415, והוא נראה מעולה.

הוספתי אותו ל-Dell 2209Wa הישן שלי, אבל יש בעיה אחת מפריעה לי,

כשאני מפעיל משחקים מסויימים (כרגע רק Battlefield 3), המסך החדש מציג את המשחק, אבל המסך הישן לא רוצה "ללכת לישון".

יש אפשרות להגדיר שהמסך הראשי יציג את המשחק והמסך המשני יחשיך?

תודה אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים