עבור לתוכן

עריכה: נדרשת המלצה לתכנון זרימת אוויר במארז

Featured Replies

פורסם

עריכה: הוספתי את המידע הדרוש בסוף ההודעה הנוכחית

שלום לכולם,

ברצוני לבנות מחשב חדש, ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי ספק כוח.

אלה הרכיבים:

2016_04_16_15_37_12.png

האם הספק הבא יספיק:

עריכה: ספק אחר

http://www.amazon.com/EVGA-Bronze-100-B1-0600-KR-Power-Supply/dp/B00EON40CS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1460811094&sr=1-1&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906985011

אני רוצה לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך, משהו עדין.

אגב, אשמח לחוות דעת מכם בקשר למפרט בכללי.

עריכה:

אוקיי, הזמנתי חלק מהרכיבים והשבוע הזה או הבא אני אקנה את השאר.

החלטתי לקנות את המארז corsair spec-03.

המארז מגיע עם מאוורר מקדימה ומאוורר מאחורה.

הייתי רוצה המלצות איך לגרום ל-air flow יעיל.

המאוורר מקדימה מכניס אוויר למארז, והמאוורר האחורי מוציא אוויר מהמארז.

אפשר לשים עוד מאווררים למעלה ומאווררים למטה

DDC98F1E6E124658953E515EEC333625.ashx?w=

המלצות?

נערך על-ידי Bittersteel
שיניתי לינק לספק

פורסם

הספק סביר, בכל מקרה ההבדל בין ההספקים הוא כמה דולרים אז שווה לך לקחת בעוד 5 דולר את ה-700W, אני אישית למערכת כזו 

הייתי מחפש דיל על איזה סדרה איכותית יותר של EVGA, או קורסייר, סיסוניק, BE QUIET, FIRE POWER, אנטק HCP, סופר פלאור, יש גם ל-XFX 

דגמים חזקים בחלק מהדגמים.

יעלה לך יותר אבל תקבל איכות, את תצפה לסופר איכות מספק של 40 דולר בגלל שרשום עליו EVGA, יש להם דגמים מעולים, ודגמים די בסיסיים.

המפרט בסדר, לא זוכר מה היכולות של הייפר 212, אם הוא לא עומד ביצועית באותו איזור החיוג כמו הקירורים המסיביים יותר, הייתי הולך על משהו

אחר, ובכל מקרה עושה המהרה הרבה מעבר ל-"עדינה" כי אתה משקיע פה תוספת גדולה של כסף בעבור התאמה לכך.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

הספק סביר, בכל מקרה ההבדל בין ההספקים הוא כמה דולרים אז שווה לך לקחת בעוד 5 דולר את ה-700W, אני אישית למערכת כזו 

הייתי מחפש דיל על איזה סדרה איכותית יותר של EVGA, או קורסייר, סיסוניק, BE QUIET, FIRE POWER, אנטק HCP, סופר פלאור, יש גם ל-XFX 

דגמים חזקים בחלק מהדגמים.

יעלה לך יותר אבל תקבל איכות, את תצפה לסופר איכות מספק של 40 דולר בגלל שרשום עליו EVGA, יש להם דגמים מעולים, ודגמים די בסיסיים.

המפרט בסדר, לא זוכר מה היכולות של הייפר 212, אם הוא לא עומד ביצועית באותו איזור החיוג כמו הקירורים המסיביים יותר, הייתי הולך על משהו

אחר, ובכל מקרה עושה המהרה הרבה מעבר ל-"עדינה" כי אתה משקיע פה תוספת גדולה של כסף בעבור התאמה לכך.

בספקים אני לא מבין בכלל

למה הכוונה בסדרות?

אין לי בעיה עם להוסיף 5 דולר לספק של ה-700, בהחלט זניח.

פורסם

ברור אין הגיון בלא להוסיף 5 דולר בשביל לקבל ספק חזק יותר.

הכוונה שלכל חברה יש סדרות עולות באיכות של ספקי הכוח, לדוגמה ל-EVGA יש את ה-600B כמו זה שבחרת, או הסופרנובה B שנחשבים לתקציביים יותר

ומנגד יש את סדרה הסופרנובה G שהיא איכותית בהרבה - http://www.amazon.com/EVGA-SuperNOVA-Crossfire-Warranty-220-G2-0750-XR/dp/B00IKDETOW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460819155&sr=8-1&keywords=evga+supernova+g2

אם אתה קונה מחו"ל יש לך המון אפשרויות בניגוד לארץ.

קורסייר CM או AX או HX, סיסוניק M12 או X או G, קולר מאסטר סדרת V, סופר פלאור גולדן, אנטק HCP, גם ל- BE QUIET יש ספקים טובים, גם ל-XFX סדרה פרו, 

סילברסטון SX, גם SENTEY גולדן סטיל, גם FIRE POWER שהם PCP לשעבר יש שם מספר דגמים לא רעים כמו ה-MK3 SILENCER. 

זה בערך מה שעלה מהשיטוט שלי באמאזון, חפש אחד שיתאים לך מבחינת מחיר, זה במידה ובא לך להשקיע בספק איכותי יותר והיי אנד, אם בא לך על משהו תקציבי וסביר גם מה שבחרת בסדר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

ברור אין הגיון בלא להוסיף 5 דולר בשביל לקבל ספק חזק יותר.

הכוונה שלכל חברה יש סדרות עולות באיכות של ספקי הכוח, לדוגמה ל-EVGA יש את ה-600B כמו זה שבחרת, או הסופרנובה B שנחשבים לתקציביים יותר

ומנגד יש את סדרה הסופרנובה G שהיא איכותית בהרבה - http://www.amazon.com/EVGA-SuperNOVA-Crossfire-Warranty-220-G2-0750-XR/dp/B00IKDETOW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460819155&sr=8-1&keywords=evga+supernova+g2

אם אתה קונה מחו"ל יש לך המון אפשרויות בניגוד לארץ.

קורסייר CM או AX או HX, סיסוניק M12 או X או G, קולר מאסטר סדרת V, סופר פלאור גולדן, אנטק HCP, גם ל- BE QUIET יש ספקים טובים, גם ל-XFX סדרה פרו, 

סילברסטון SX, גם SENTEY גולדן סטיל, גם FIRE POWER שהם PCP לשעבר יש שם מספר דגמים לא רעים כמו ה-MK3 SILENCER. 

זה בערך מה שעלה מהשיטוט שלי באמאזון, חפש אחד שיתאים לך מבחינת מחיר, זה במידה ובא לך להשקיע בספק איכותי יותר והיי אנד, אם בא לך על משהו תקציבי וסביר גם מה שבחרת בסדר.

זהו כרגע מה שחשוב לי זה התקציב אחרת אין לזה סוף.

הכיוון שלי היה מחשב ב-1000$. אני אתחיל להזמין את הרכיבים כבר עכשיו :)

אגב במידה וארצה לשדרג בעתיד את הזיכרון, כרגע קניתי 2 כרטיסים של 4GB

במידה ואני רוצה 16 GB אז כדאי להזמין עוד 2 כרטיסים של 4 נכון?

פורסם

לדעתי כדאי לקנות אחד של 8GB, המחיר זול יותר וזה משאיר לך מקום פנוי בלוח, מבחינת ביצועים אין כל הבדל

מורגש.

אם עניין התקציב דחוק לך פשוט וותר על העניין ה-OC זה הריי לא כזה משפיע בגיימינג וההפרש במחיר יהיה גדול

מאוד במעבר למערכת ללא יכולות OC.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

לדעתי כדאי לקנות אחד של 8GB, המחיר זול יותר וזה משאיר לך מקום פנוי בלוח, מבחינת ביצועים אין כל הבדל

מורגש.

אם עניין התקציב דחוק לך פשוט וותר על העניין ה-OC זה הריי לא כזה משפיע בגיימינג וההפרש במחיר יהיה גדול

מאוד במעבר למערכת ללא יכולות OC.

מה הכוונה? אם אני זונח את ה-OC, מה היית משנה?

פורסם

יורד למעבד 6500/6600 ללא ה-K שזה מבטל את האפשרות להמהרה וחוסך כ-200 שקלים, מעבר לזה אפשר ללכת על לוח בסגנון ה-H170 

ולחסוך עוד כ-200 שקלים, כבר יש לך פה בערך 400 שקלים פחות, מעבר לזה גם אפשר לרדת לקירור בסיסי כי אין צורך ביותר מזה.

כמו שאמרתי לגבי הזכרונות מה שבחרת לא משתלם, כבר יצא לי להיתקל ב-2X8GB סה"כ 16GB ב-55 דולר. עסקה שווה יותר

שגם סביר שתסגור את הפינה לטווח השרידות של המערכת בגזרה הזו.

פורסם

גם הבחירה של ה-SSD לא משתלמת מבחינת עלות\נפח - http://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E250B-AM/dp/B00OAJ412U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460835154&sr=8-1&keywords=evo+850+250gb

תמורה פשוט הרבה יותר טובה.

לא יודע איך עניין הרכישה הולך לעבוד מבחינתך, אבל אם אתה מתכנן להזמין את הרכיבים האלה חו"ל לארץ ולשלם את על המיסים הכרוכים בכך תבדוק טוב טוב כי 

הרבה מהרכיבים ממש לא יהיו שווים הזמנה מחו"ל לאחר גילום המיסים והמשלוח. אם אתה מביא פיזית לבד או שמביאים לך זה סיפור אחר.

פורסם

ה Hyper 212 EVO הוא קירור מצויין, יש עליו הרבה פידבקים חיוביים ברשת. בחו"ל זה קירור מאוד פופולארי. 

פורסם
  • מחבר

הקפצה

ביצעתי עריכה, נא עזרתכם בתכנון זרימת אוויר במארז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים