עבור לתוכן

GTX980 SLI vs GTX980TI

Featured Replies

פורסם

יודע שזו שאלה חרושה אך ... לא הצלחתי לקבל החלטה...

יש לי כיום כרטיס GTX 980 אחד... קיבלתי עוד כרטיס GTX980 ... הכרטיס השני עדיין ארוז ככה שיש לי 14 יום להחליף אותו. 

האם כדאי לי ללכת על GTX980 TI (ולמכור את ה980 הקיים אצלי) או ללכת על מערך SLI 980. 

ההתלבטות היא מהפחד שלא כל המשחקים תומכים ב SLI (אני משחק כל מיני משחקים ובדכ כותרים חדשים). והפחד הנוסף מכך שהבנתי שיש הרבה בעיות עם SLI כמו STUTTRING שאני מאוד רגיש לנושא (בעקבות כך קניתי מסך GSYNC).

התלבטות... מערך SLI יתן יותר FPS וכמובן יותר חזק אך למיטב הבנתי פחות חלק... GTX980TI פחות חזק מSLI אך SINGLE GPU נותן חוויה יותר חלקה.

שכחתי לציין שהמסך שלי הוא 1920X1080 144hz עם שאיפה להתקרב כמה שאפשר ל 144.

פורסם

רוב הכותרים הכבדים שצריכים SLI - מקבלים SLI. לי יש 780TI ב-SLI ולא זכור לי מתי בפעם האחרונה הייתי צריך את זה באמת ולא קיבלתי את זה, לפחות מאוד בסמוך להשקה

פורסם

fallout 4 במקרה של r9 290

לדעתי עדיף כרטיס בודד מהרבה סיבות.

פורסם
ציטוט של ag43

בטמן.

בטמן לא צריך SLI, כי הוא לא שחיק לא מסיבות של חוסר כח עיבוד. כשאני אומר צריך SLI אני מתכוון לזה באמת.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אבנר ניר

fallout 4 במקרה של r9 290

לדעתי עדיף כרטיס בודד מהרבה סיבות.

אשמח לדעת את הסיבות .

אשמח אם מישהו יתייחס לאמירה ש SLI לא רץ חלק ויש הרבה MICRO STUTTER

פורסם

א. צריכת חשמל.

ב. פרופילים.

ג. תוספת העיבוד משתנה ועד כמה שאני יודע אף פעם אין ניצול מלא של עוצמת העיבוד המשותפת.

ד. תוספת חימום למארז. אם הכרטיס שלך אינו רפרנס (קירור מפוח) אז כרטיס אחד יבשל את הכרטיס השני כי הוא יוציא את החום עליו.

לגבי הרעידות, אם אין פרופיל מתאים יש משחקים שהרעידות אינן קטנות אלא גדולות מאוד. יתכן שגם כאשר זה עובד טוב יש רעידות קלות.

אם יש לך כוח ואפשרות לך על כרטיס בודד ואל תסתכל אחורה.

פורסם

כבר יש לו GTX 980 אחד, ופה הבעיה. אני גם בעד כרטיס בודד חזק, כמובן.

אבל אם ימכור את ה-GTX 980 הוא יאבד פשוט כמות נכבדת של תקציב. מאות שקלים יעופו ברוח

פורסם

היות והכרטיסים החדשים כבר בפתח אולי כדאי לחכות עוד קצת זה ממש יהיה חבל לרכוש 980ti במחיר הנוכחי שלו בארץ למרות שהוא שקול לכוח כמו 980 וחצי ואולי קצת יותר. גם אני מחכה ואני עדיין עם כרטיס ישן של 6970 .

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אם אתה עדיין יכול לקבל חזרה כסף או זיכוי לאח"כ זו האופציה הכי טובה לדעתי.

קח זיכוי וחכה כמה חודשים, עד אז תדע אם היה שווה לחכות לכרטיסים חדשים או לא.

פורסם
  • מחבר

כשבדקתי אם אפשר זיכוי הם דיי היססו אז אני לא בטוח עד כמה זה יתפוס אך אני אשאל שוב .

למיטב הבנתי הכרטיסים שיצאו בחודשים הקרובים הם הכרטיסים דלי התקציב של פסקל... שאינם בעוצמה של ה980TI ואילו החזקים יותר יצאו רק שנה הבאה...

פורסם
  • מחבר

טוב , רכשתי את ה gtx 980ti asus strix.

מאמין שהוא יספק אותי :)

פורסם

עשית בחוכמה.

תהנה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים