עבור לתוכן

עכבר חדש בין 200-300 ש''ח

Featured Replies

פורסם

שלום לפורום.

אחרי שימוש של כמה שנים הG500 עומד לפוח את נשמתו, אז אשמח להמלצות על עכבר שיעלה בין 200 ל300 שקלים ושיהיה אמין לאורך זמן כמו העכבר הנוכחי

-אחיזת PALM

-שימוש אפשרי לגיימינג (כרגע בחוסר זמן, אולי בעתיד אחזור לשחק. בכל מקרה לא אונליין תחרותי)

-אפשרויות קסטומיזציה בDPI (הG500 נוח בקטע הזה)

-כרגע עם פאד ג'נרי של steelseries.

יודע שהנושא נטחן למוות, אבל כל הת'רדים מ2015. בנוסף, אני זוכר שקראתי דיון על מישהו שהזמין את הdeathadder chroma מאיביי (דיון של כמה עמודים) וזה בהחלט אופציה מבחינתי.

השאלה היא האם הDA לא מצועצע מדי ונותן תמורה למחיר (ואשמח אם פותח הדיון יוכל להגיב פה על העכבר שהזמין).

אין בעיה עם הזמנה מחו''ל\ לא לחוץ בזמן, כל עוד שווה את ההפרש.

תודה.

פורסם

מה עם זה? :)

http://www.ebay.com/itm/Original-Logitech-G500s-Laser-Gaming-Mouse-Mice-W-Adjustable-Tuning-8200dpi-30G-/131643599783?hash=item1ea691eba7

האמת, לא נראה לי שתזדקק לביקורת שלי עליו... למרות שאולי הוא טיפה שונה מהקודם - זה דגם ה- s, לפי מה שהבנתי לייזר טיפה יותר טוב וטכנולוגיה שונה במקצת של לחצני ההקלקה. לא משהו דרסוטי. בכל אופן הנה ביקורת עם קצת יותר מידע:

http://www.anandtech.com/show/6855/capsule-review-logitechs-g100s-g500s-and-g700s-gaming-mice/3

פורסם
  • מחבר

מעדיף להמנע מלוג׳יטק ובפרט מהמשקולות.. די גימיק (אלא אם כן יש המלצות גורפות במסגרת התקציב).

עוד דעות? אפשרי גם "יש לי עכבר x והוא אחלה" 

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של dante123

מעדיף להמנע מלוג׳יטק ובפרט מהמשקולות.. די גימיק (אלא אם כן יש המלצות גורפות במסגרת התקציב).

עוד דעות? אפשרי גם "יש לי עכבר x והוא אחלה" 

MIONIX NAOS אמור להיות עכבר PALM מעולה

פורסם

אתה מתכוון לmionix naos 7000. 

פורסם

יש לי DA וגם NAOS.

הNAOS מושלם. איכות חומרים מטורפת נראות מדהימה וחיישן אופטי מדויק במיוחד.

לצערי איכזת הPLAM לא מתאימה לי כל כך וגורמת לי לכאבים ביד אז אני לא משתמש בו :(

בכל זאת אני חושב שזו המלצה ממש טובה.

בנוגע לDA. אני מאוכזב ממנו. השתמשתי בו איזה יומיים וכרגע הוא עומד למכירה.

אני לא מסתדר עם חיישן האינפרה רד שלו. בצד איפה שהאגודל לא עשו לו גומי.

אני ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי, לקנות משומש ולחוות בעצמך.

המחירים הרבה יותר נוחים והבאסה על עכבר שלא מתאים הרבה יותר מטונה. 

אתה מוזמן לנסות את הDA שלי וגם את הNAOS.

פורסם

הזמנתי לא מזמן da chroma הוא אותה צורה ואחיזה של הקודם, חיישן שונה ואפשר להגדיר צבעים (לא משנה לי), בכלל לא מצועצע, מבסוט. שים לב שהוא גדול יחסית, עם יד בינונית ומעלה סביר שתסדר, קניתי מebay מקורי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

הזמנתי לא מזמן da chroma הוא אותה צורה ואחיזה של הקודם, חיישן שונה ואפשר להגדיר צבעים (לא משנה לי), בכלל לא מצועצע, מבסוט. שים לב שהוא גדול יחסית, עם יד בינונית ומעלה סביר שתסדר, קניתי מebay מקורי.

יכול לספק לינק? הבנתי שיש הרבה זיופים.

אני רגיל לאחיזת claw וגם היד שלי גדולה למדי אז נראה לי שבשלב זה אוותר על הNAOS.

אני יורד לאילת עוד כמה זמן וחשבתי לקנות את הכרומה מKSP (באתר המחיר הרגיל עומד על 345 שקל). דעתכם?

פורסם

זה הלינק, בהתחלה בדקתי לגבי הda הרגיל שבקושי נמכר ואכן המחיר היה נראה חשוד, שלחתי מייל למוכר והוא אישר שמדובר בזיוף אבל באיכות טובה.....מצאתי עוד אחד רגיל שטען שהוא מנסה להלחם במזוייפים עם מחיר זול, שלחתי לו מייל משהוא שם לא נראה לי, שלחתי מייל לזה שבלינק הוא טען שלא מזוייף, קיבלתי את העכבר, האריזה נראית מקורית, העכבר מגיב ועובד טוב והתוכנה שלהם מזהה את העכבר ושינויי ההגדרות עובד, בקיצור לפי כל המדדים שלי הוא מקורי, ניתן גם להרשם עבור אחריות את זה לא עשיתי.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=251681181476&alt=web

כשקניתי לפני כחודש חודשיים זה היה 242 ש"ח.

זה גם נראה לי אמיתי, שניהם מסינגפור יש לו mpn וean, מומלץ לשאול.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=272117149120&alt=web

פורסם
ציטוט של dante123

יכול לספק לינק? הבנתי שיש הרבה זיופים.

אני רגיל לאחיזת claw וגם היד שלי גדולה למדי אז נראה לי שבשלב זה אוותר על הNAOS.

אני יורד לאילת עוד כמה זמן וחשבתי לקנות את הכרומה מKSP (באתר המחיר הרגיל עומד על 345 שקל). דעתכם?

אני גם באחיזת CLAW אז לדעתי הDA לא מתאים לך- הוא פשוט עצום.

לאחיזת CLAW אני ממליץ על CORSAIR SABRE החדש והמעולה עם החיישן האופטי,

http://www.ebay.com/itm/Corsair-Sabre-Optical-RGB-Gaming-Mouse-PC-black-programmable-6400-dpi-NEW-/361554257625?hash=item542e5026d9:g:voQAAOSw2x1XMMUZ

או על MIONIX CASTOR

https://www.massdrop.com/buy/mionix-castor-rgb-ergonomic-optical-gaming-mouse

פורסם

אני מציע להימנע מmionix castor. העכבר של mionix שמתאים לclaw זה הavior. הavior הוא סוג של שדרוג לעומת הzowie fk.

אם FK נראה לך גדול מדי גם כן, אז יש 2 אופציות~ Roccat kone pure optic (אם תמצא אותו) או G303. 

139839c9_qFr54Mf.jpeg

הnaos הוא משמאל.

אחריו הDA. 

השלישי הוא הkone pure 

והעכבר הצהוב הוא FK.

פורסם

רגע.. קראתי שוב את האשכול מהתחלה כי משהו לא הסתדר לי..

אתה משתמש באחיזת PALM או CLAW? אתה סתרת את עצמך.

אם אתה מחפש עכבר שזהה לG500 כי זה הכי נוח לך- אז לך על G400S. ואם אתה מחפש משהו מהגרסאות החדשות- G502 או G402. צורה שונה, משקל שונה, והייתי מציע לך את הG402 מעל שניהם.

אם אתה מחפש CLAW, תסתכל על התמונה שהעלאתי למעלה ותבחר לפי הגודל שאתה מחפש (G500 גדול כמו הNAOS)

פורסם
ציטוט של meir_l

אני מציע להימנע מmionix castor. העכבר של mionix שמתאים לclaw זה הavior. הavior הוא סוג של שדרוג לעומת הzowie fk.

אם FK נראה לך גדול מדי גם כן, אז יש 2 אופציות~ Roccat kone pure optic (אם תמצא אותו) או G303. 

139839c9_qFr54Mf.jpeg

הnaos הוא משמאל.

אחריו הDA. 

השלישי הוא הkone pure 

והעכבר הצהוב הוא FK.

ואוו איזה אוסף ...............

איזה דגם של רוקאט זה האמצעי?

ואיזה עכבר זה מימין לצהוב?

אני באופן אישי מאוד אוהב CLAW ואת הAVIOR לא אהבתי כי הוא סימטרי לחלוטין.

את הקאסטור ניסיתי ואהבתי, אבל עבורי הסייבר ניצח 

7b-2bFk28KYjxQRyvfHeey8g-3d-3d_BigProductImage.jpg

פורסם
ציטוט של IDOnoach

את הקאסטור ניסיתי ואהבתי, אבל עבורי הסייבר ניצח- הוא מאפשר אחיזה שהיא CLAW לבין PALM 

7b-2bFk28KYjxQRyvfHeey8g-3d-3d_BigProductImage.jpg

פורסם
ציטוט של IDOnoach

את הקאסטור ניסיתי ואהבתי, אבל עבורי הסייבר ניצח 

האמצעי זה roccat savu

מימין זה razer abyssus. 

זה לא האוסף שלי, אלא תמונה להמחשה. אני לא חושב שתמצא הרבה אנשים עם אוסף של עכברי משחקים, וזה כי המחיר פה בארץ הוא פי 2 מהמחיר בחו"ל. 

אם AVIOR לא מתאים כי הוא סימטרי (לינארי), הייתי מציע לך לבדוק ZOWIE EC2 (או הגרסה החדשה. אני לא ממש מכיר את הפרטים של הגרסה החדשה)

איזה חיישן יש לסייבר? כמה זיכרון פנימי יש לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים