עבור לתוכן

צריך המלצה לדיסק SSD ב200ש"ח

Featured Replies

פורסם

רוצה לשדרג לדיסק SSD את המחשב הנייח שלי

כי יש שם SSD של SATA2 של 80GB ישן של אינטל

אני רוצה לשדרג ל, לפחות 120GB ושיהיה SATA3

יש לי מעבד PHENOME2 ולוח GTX890 תומך SATA3 פשוט כשקניתי את הקשיח לא היה SATA3

ולאמא אני ישים בנייד את הזה של ה80GB שיש לי במקום הHDD שיש לה, יש לה נייד שבמיילא לא שווה שדרוג.

מה דעתכם, בשביל SSD זול אז עדיף לקנות בארץ או שגם זה כדאי בחו"ל.

יש המלצות, בארץ? בחו"ל (להזמין... מאיביי)?

אולי בחו"ל אפשר להזמין 240GB במחיר הזה?

תודה.

נערך על-ידי legopart

פורסם

ב200 יש לך בדיוק את הקנה מידה של ה120GB.

אני אישית משתמש ב Corsair למיניהם אבל צריך לבדוק בחנות מה יש במלאי ולהשוות את ההיצע לפני שבוחרים.

אגב איזה מחשב נייד יש לאמא שלך? אתה מתכנן לבצע החלפה בין הכונן אופטי לדיסק הקשיח הישן אצלך? מה המידה של ה 80GB הישן שלך?

דיסק 3.5" לא הולך להיכנס בתוך מחשב נייד.

נערך על-ידי Googleness

פורסם
  • מחבר

דיסק 2.5 כמובן.

לאמא יש מחשב נייד מאוד ישן של אינטל עם 2 ליבות, אם הקשיח אצלה זה 80GB אז זה סימן שהמחשב מאוד ישן

מה לגבי לקנות בחו"ל?

ובחנויות, כגון KSP לא רשום ביצועים של הSSD אז זה מקשה להשוות במקום.

אולי להזמין אחד מEBAY ... אבל אני צריך המלצה איזה

פורסם

תסתכל בחנות אילו דגמים יש בתקציב שלך ויש בשפע באינטרנט לכל דגם ואפילו באתרים ישראליים בדיקות ביצועים לכל דיסק שכזה.

אישית,

ההבדל כל כך גדול בין מכני ל SSD שהייתי במקום ביצועים בודק קודם כל נתוני אמינות וקורא ביקורת לוודא שהדיסק עובד בצורה אמינה ואז מהאמינים הייתי עובר לביצועים של קריאה וכתיבה.

נערך על-ידי Googleness

פורסם
  • מחבר

הצעות מצויינות.

אז רציתי לשאול אולי להזמין מ EBAY ואולי אפילו 240GB במחיר הזה ?

*אצל אמא יש מצב שהמחשב עובד עדיין עם SATA1 אבל לא בזה העניין, העניין הוא שאני ישדרג את שלי וכבונוס את שלה... כי אחרת לא הייתי משדרג גם את שלי

פורסם

עצה שלי,

אם המחשב שלך כל כך זוועתי ועתיק אל תיגע בו בכלל.

אצל למשל לפני כמה ימים נתקלתי אצל אמא שלי במחשב עם דיסק מכני מחרחר ושקלתי להחליף דיסק אולם כמוך המחשב שלה היה ישן וארכאי.

קניתי לה מחשב חדש ב 1500 שקל, הוספתי 265 שקל בשביל דיסק SSD ומתאם לדיסק המכני (נכנס במקום האופטי). ביצעתי את ההחלפה בבית והתקנתי לה מערכת הפעלה.

עובד מצויין וחלק.

בשביל המחשב שלך אתה יכול לרכוש SSD ובעתיד שתחליף מחשב תעביר אותו למחשב החדש שלך ככה ששהשקעה לא תרד לטימיון. סתם בשביל לסבר את אוזניך יש לי מחשב אחד עם SSD של 64GB שמריץ Windows 10 + Office בלי בעיה ויש עוד מקום בשפע.

120 יכול להספיק - 240 זה כבר פריבלגיה של התקציב אם מתאים לך.

אישית לא הייתי קונה מחו"ל ולו בשל העובדה שההמתנה למשלוח תשאב לך את שמחת החיים ותרצה לדפוק את הראש בקיר.

קודם תראה מה הדגמים שנמכרים בארץ והמחירים ואז תבדוק בחו"ל ממה שראיתי ההבדלים לא גדולים במיוחד. יש לך באתר בצד מדי פעם פרסום על מבצעים ב אמאזון עם מחירים אטרקטיביים ששווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

200ש"ח זה גרושים.

לאמא אני לא יכול להרשות כרגע להשקיע 1000+ בשביל מחשב חדש גם בגלל שאני לא יכול לשכנע אותה שזה מה שהיא צריכה

240GB בהשקעה של עוד 50ש"ח, מצאתי את אלו

http://www.ebay.com/itm/SSD-240GB-Adata-Premier-SP550-Solid-State-Drive-New-sd-/201540034920?hash=item2eecb8e168:g:p48AAOSwwpdW3j7x

http://www.ebay.com/itm/SSD-240GB-Kingston-SSDNow-UV300-SATA-3-Solid-State-Drive-New-sd-/201540034921?hash=item2eecb8e169:g:-mUAAOSwoBtW3kR-

אומרים שבחו"ל יותר משתלם לקנות חומרה בגלל המחירים (הוויכוח היחידי הוא על HDD וLCD והאחריות עליהם והמשלוח)

פורסם

קח תחת חשבון 2 דברים

1. משלוח

2. מיסים

פורסם

דמי משלוח אמורים להיות כלולים (או מפורטים באיביי עצמו), מיסים על מוצרי מחשב (כל מוצרי המחשב בכל מחיר) זה רק מע"מ.

מה שיותר חשוב לקחת בחשבון זה שאחרי ששילמת את המחיר + מע"מ יש מצב שחודשיים אח"כ תישאר עם מוצר לא תקין בלי אחריות ישראלית ותצטרך להתחיל להתכתב במיילים עם הסיני שמכר לך. אני לא אומר שזה לא כדאי, אגב. אבל רק אם באמת מרוויחים מזה משהו (לא 100 ש"ח).

נערך על-ידי E71

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים