עבור לתוכן

מחפשת קליינט טורנט מומלץ

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של THE-BIG

מה רע בביטורנט ההיא הסגולה?

לא יצא לי לעבוד איתה.
מה טוב בה?
היא עונה לתכונות שציינתי בפוסט?

פורסם
ציטוט של Googleness

תחזור אחורה בדיון שמתי לינק.

לא יאמן. אני משתמש ביוטורנט כבר די הרבה זמן ולא ידעתי (יש מצב שגם הם לא ידעו, אולי התלבשו עליהם באיזו דרך - קשה לי להאמין שהם יכניסו את זה ביודעין כי זאת אחלה סיבה לתביעה).

אגב, אנטיוירוסים לא מוצאים את זה?

בכל אופן, אני אתחיל לשים לב למה שקורה אצלי במחשב... וחבל, כי יוטורנט הוא לדעתי הכי טוב שנתקלתי בו...

פורסם
ציטוט של ssib

אגב, אם הבנתי נכון וtransmision שמיועת ל-windows אינה הגרסה הרשמית ולכן מכילה פחות פיצ'רים.

לא יודע לגבי הגירסה לווינדוס, אבל בגירסה ל- OSX הייתה גם לא מזמן "תקרית", רק מה שהבנתי שזה לא היה מכוון כמו במקרה של utorrent.

פורסם

אני משתמש ב-deluge והיא מאוד קלילה ועובדת טוב, גם עם טראקרים פרטיים.
לגבי פיצ'רים - לא משתמש ביותר מדי פיצ'רים אבל שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

תודה גיל, אבדוק לגבי deluge.

פורסם

deluge או transmission. תלוי מה אתרים פרטיים יאשרו (שניהם קלים, בלי adware ועובדים נפלא).

פורסם

לניהול כמות טורנטים גדולה , חיפוש יעיל וחווית משתמש טובה הנני ממליץ לך על : http://www.vuze.com

זה לא הקליינט הכי קל שיש אך הכי נוח לשימוש יומיומי. ישנן פרסומות פה ושם בזמן הוספת טורנטים אך ניתנות להסתרה.

פורסם

אפשר להוריד Utorrent גרסה 2.2 ולהנות הגרסה הישנה של יוטורנט

פורסם
  • מחבר

אגב, עד כה נתקלתי בכל מיני הערות לגבי transmission
לגבי qbittorent, טרם.

eyalzm

מבחינת פייצ'רים מה מיוחד ב- vuse?
בכלל אשמח לשמוע עוד עליו.

proevo4ever

גרסאות ישנות של utorrent אינן בעייתיות בדברים מסוימים? אולי למשל אבטחה וכאלה?

פורסם

לא מומלץ להשתמש בקלינטים שהם לא קוד פתוח. במקרה הטוב הם מכילים פירסומות, ובמקרה הרע כל מיני נוזקות.
אני משתמש ב- qbittorent גם בטראקרים פרטיים, ואף פעם לא הייתה לי בעיה.
transmission הוציאו גירסה רישמית גם לוינדוס, ככה שגם זה אופציה. האתר שלהם אכן נפרץ והועלתה גירסה זדונית ל- Mac OS, אבל זה טופל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים