פורסם 2016 באפריל 49 שנים מחבר ציטוט של THE-BIG מה רע בביטורנט ההיא הסגולה? לא יצא לי לעבוד איתה. מה טוב בה? היא עונה לתכונות שציינתי בפוסט?
פורסם 2016 באפריל 49 שנים ציטוט של Googleness תחזור אחורה בדיון שמתי לינק. לא יאמן. אני משתמש ביוטורנט כבר די הרבה זמן ולא ידעתי (יש מצב שגם הם לא ידעו, אולי התלבשו עליהם באיזו דרך - קשה לי להאמין שהם יכניסו את זה ביודעין כי זאת אחלה סיבה לתביעה). אגב, אנטיוירוסים לא מוצאים את זה? בכל אופן, אני אתחיל לשים לב למה שקורה אצלי במחשב... וחבל, כי יוטורנט הוא לדעתי הכי טוב שנתקלתי בו... נערך 2016 באפריל 49 שנים על-ידי E71
פורסם 2016 באפריל 49 שנים ציטוט של ssib אגב, אם הבנתי נכון וtransmision שמיועת ל-windows אינה הגרסה הרשמית ולכן מכילה פחות פיצ'רים. לא יודע לגבי הגירסה לווינדוס, אבל בגירסה ל- OSX הייתה גם לא מזמן "תקרית", רק מה שהבנתי שזה לא היה מכוון כמו במקרה של utorrent.
פורסם 2016 באפריל 49 שנים אני משתמש ב-deluge והיא מאוד קלילה ועובדת טוב, גם עם טראקרים פרטיים. לגבי פיצ'רים - לא משתמש ביותר מדי פיצ'רים אבל שווה לבדוק.
פורסם 2016 באפריל 79 שנים deluge או transmission. תלוי מה אתרים פרטיים יאשרו (שניהם קלים, בלי adware ועובדים נפלא).
פורסם 2016 באפריל 89 שנים לניהול כמות טורנטים גדולה , חיפוש יעיל וחווית משתמש טובה הנני ממליץ לך על : http://www.vuze.com זה לא הקליינט הכי קל שיש אך הכי נוח לשימוש יומיומי. ישנן פרסומות פה ושם בזמן הוספת טורנטים אך ניתנות להסתרה.
פורסם 2016 באפריל 99 שנים מחבר אגב, עד כה נתקלתי בכל מיני הערות לגבי transmission לגבי qbittorent, טרם. eyalzm מבחינת פייצ'רים מה מיוחד ב- vuse? בכלל אשמח לשמוע עוד עליו. proevo4ever גרסאות ישנות של utorrent אינן בעייתיות בדברים מסוימים? אולי למשל אבטחה וכאלה?
פורסם 2016 באפריל 159 שנים לא מומלץ להשתמש בקלינטים שהם לא קוד פתוח. במקרה הטוב הם מכילים פירסומות, ובמקרה הרע כל מיני נוזקות. אני משתמש ב- qbittorent גם בטראקרים פרטיים, ואף פעם לא הייתה לי בעיה. transmission הוציאו גירסה רישמית גם לוינדוס, ככה שגם זה אופציה. האתר שלהם אכן נפרץ והועלתה גירסה זדונית ל- Mac OS, אבל זה טופל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.