פורסם 2016 במרץ 319 שנים אני קורא מדריכים ובפורום ומתרשם שיש הרבה בעיות לכונני ssd וצריך לעשות כל מיני הגדרות כדי שהדבר יעבוד כמו שציריך. כונן ssd 250gd עולה מעל 400 שקלים ואני שואל האם עדיף לוותר על קצת מהירות ולהרויח ראש שקט. נערך 2016 במרץ 319 שנים על-ידי jambo222 שגיאות כתיב
פורסם 2016 במרץ 319 שנים עדיף גם וגם, בדרך כלל כונן ה-SSD משמש למערכת ההפעלה וכונן ה-HDD משמש לאכסון. אצלי במחשב יש את 2 הסוגים ולא הייתי מוותר על המהירות של SSD.
פורסם 2016 במרץ 319 שנים מאוד מאוד מסובך. מתקינים עליו מערכת הפעלה, ואז יש אות מפחידה כזאת - C... למשתמש הביתי שקונה EVO לא תהיה שום בעיה. הבעיות הן עם איזה NVME שיש בעיה להתקין אותו על לוחות ישנים או משהו כזה - אולי ראית הודעות כאלה ונבהלת. ובכלל, כיום SSD זה השדרוג הכי משתלם שאני יכול לחשוב עליו למחשב. כמובן שצריך גם דיסק רגיל במקביל (אם יש לך יותר חומר ממה שה-SSD יספיק לו). נערך 2016 במרץ 319 שנים על-ידי E71
פורסם 2016 במרץ 319 שנים תבדוק את כל המפרטים (כמעט, חוץ מהכי זולים) שהומלצו פה בשנה האחרונה... כמעט לא תמצא מחשב בלי SSD. קיצר, לך על זה. כדאי.
פורסם 2016 באפריל 19 שנים מחבר ציטוט של ZaKeN17 עדיף גם וגם, בדרך כלל כונן ה-SSD משמש למערכת ההפעלה וכונן ה-HDD משמש לאכסון. אצלי במחשב יש את 2 הסוגים ולא הייתי מוותר על המהירות של SSD. למה הssd משמש בעיקר מערכת הפעלה ? למה לא רצוי להתקין עליו משחקים ? אני שואל כי אני מתלבט בין 120gb ל240 gb
פורסם 2016 באפריל 19 שנים מי שלא משתמש במשחקים יכול להסתפק ב 120 , גיימר יהיה כדאי לו לקחת 240 או אולי אף יותר מזה , בשביל ביצועים טובים יותר למשחקים .
פורסם 2016 באפריל 19 שנים מחבר חשבתי שכעיקרון רצוי להתקין את מערכת ההפעלה בלבד. וגם בגלל העניין הכתיבה ( שאני לא מספיק מבין בו )
פורסם 2016 באפריל 19 שנים הכל בSSD עדיף, קריאה, כתיבה, זמן גישה, גודל, משקל, צורה, טעם, השם שלו ועוד! (אוקיי נסחפתי קצת ) תקנה ותאמין לי שלא תרצה לחזור אחורה. וכפי שנאמר קודם, SSD זה השדרוג הכי משתלם וכיפי שאפשר לעשות למחשב שמרגיש עייף ובכלל. נערך 2016 באפריל 19 שנים על-ידי OvO
פורסם 2016 באפריל 19 שנים אורך החיים התאורטי של ssd מושפע מכמות הכתיבות ולא הקריאות, ברור שהוא יכול להתקלקל ממשהו אחר כמו כל מוצר אלקטרוני, רוב הכוננים היצרן מדבר על 70TB כתיבה לפחות, במבחנים הכוננים הגיעו להרבה יותר מצד שני הם עבדו במשך זמן קצר יחסית, משתמש רגיל כותב לכונן כ1-2 TB בשנה, לכן כל מה שאתה יכול לשים על הכונן כולל משחקים, תוכנות וכו' כדאי, כולם מתים בסוף, חבל לקנות כונן ולהתחיל להצתייקן עליו, כתיבות של טורנטים, אחסון תמונות וכו' במידה ואפשר עדיף לא. בתאוריה כונן 250 בעל כתיבות רבות משל 120, לפעמים גם פי 2, ובעל ביצועים טובים יותר בעיקר בכתיבה, גם המחיר שלו לג'יגה קטן יותר, במידה ואתה משחק לא הייתי קונה פחות.
פורסם 2016 באפריל 39 שנים ציטוט של jambo222 חשבתי שכעיקרון רצוי להתקין את מערכת ההפעלה בלבד ממש לא נכון. מציעים להתקין עליו את מערכת ההפעלה כי אם תשים 5 משחקים של 30GB על הדיסק + מערכת הפעלה פשוט לא ישאר מקום לשום דבר אחר. אבל שים מה שבא לך, זה דיסק כמו כל דיסק.... ובקשר למספר הכתיבות: כל משחק שהתקנת על ה-SDD נחשב לכתיבה אחת. מה שאולי עובר כמה וכמה כתיבות זו מחיצת ה-TEMP. בקיצור, אין מצב שזה מה שיגמור לך את ה-SSD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.