עבור לתוכן

מחשב נייח עד סכום 5500 שקל מטרת גיימינג

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 5500 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך -  אם אפשר לחסוך אבל שלא יוריד מאד מהביצועים 

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 

2. מה שימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, וסרטים.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : משחקים חדשים שיוצאים השנה  שיעבדו חלק על כל ההגדרות 

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -  מסך בגודל 23 אינץ 1920 1080X אני אשכול לקנות מסך אבל כרגע אחבר אותו למסך שיש לי בבית 32 אינץ 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של (1 עד 8 ) 5 פחות מפריע לי הרעש

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אופיס לא. אני רוצה WINDOWS 7 בעיברית 64

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעדיף באזור נתניה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - חודשיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אני רוצה שני חיבורי USB וחיבור לאוזניות ולמיקרופון מקדימה. בנוסף גם מקום להכנסת דיסקים.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - כן אם יש צורך בכרטיס מסך ורכיבים שישמרו על המחשב חזק

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 

לא.

פורסם
ציטוט של Itay Ezra

מתי מתוכננת קניית המחשב? - חודשיים

מציע שתשאל עוד חודשיים. עד אז עשוי לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך, וחוץ מזה - מחירים של חלקי מחשב זה משהו שעשוי להשתנות עד אז.

חבל לתכנן מעכשיו.

פורסם
ציטוט של E71

מציע שתשאל עוד חודשיים. עד אז עשוי לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך, וחוץ מזה - מחירים של חלקי מחשב זה משהו שעשוי להשתנות עד אז.

חבל לתכנן מעכשיו.

איך אתה יודע שהמחירים הולכים לרדת ?

פורסם

הם לא בהכרח יירדו, אבל מחירים ומוצרים משתנים מדי פעם, אז עדיף להתייעץ בסמוך למועד הרכישה (שזה אומר כשבוע לפני). 

פורסם

מחזק את Nand, אספקת מחשב לוקחת כשבוע, גם עוד חודשיים כבר יתחיל לזרום דור הפקסל\פולריס, ובנוסף המחיר של כרטיסי ה-GTX9XX

יורד כל הזמן בהדרגה, עד אז לא יהיה מפתיע עם תיהיה ירידת מחיר נוספת. את ה-CORE I7 שלי קניתי לפני כמה חודשים בקרוב ל-1600 שקלים,

היום הוא כבר נע סביב ה-1400 שקלים.

בקיצור אין שום סיבה בעולם לבנות מפרט עכשיו לקנית שמתוכננת עוד חודשיים, שבוע, שבועיים לפני - הכי פרקטי וכדאי למי שקונה.

פורסם

איזה יתרון יש בלתכנן מערכת עכשיו? אין.

אני לא יודע שהמחירים הולכים לרדת... מצד שני אני גם לא יודע אם הם הולכים לעלות.

...אז למה לבזבז סתם זמן אם אח"כ עשויים להיות שינויים? סתם לעשות עבודה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים