עבור לתוכן

מהירות הורדת קבצים איטית מאוד בתשתית הוט/בזק בינלאומי (בעייה חדשה, ראו עדכון)

Featured Replies

פורסם

שלום רב:

מאז שהדיור המוגן שלי עבר לדירה שמחוברת לתשתית של הוט, ואין בה תשתית של בזק, למרות שיש לי מהירות חיבור של 30 מגה ביט, בעת הורדת קבצים (לא משנה מאיזה אתר), אני מקבל מהירויות הורדה של כמה עשרות קילו בתים לשנייה בלבד.

מתקשר להוט, אומרים לי לבצע אצלם בדיקת מהירות גלישה (שהיא כמובן תמיד יוצאת תקינה). וקובעים שהמודם והתשתית תקינים ושאין אצלם שום בעייה.

אין לי כוח לריבים שלי עם נציגי הוט, ואינני יכול לעבור לבזק, כי הדירה של דיור המוגן שבו אני גר (רח' זלמן שניאור, קריית אתא), לא מחוברת לבזק.

מה אני יכול לעשות בנידון?

תשתית: הוט 30 מגה.

ספק: בזק בינלאומי 30 מגה.

פורסם

מה מראה בדיקת המהירות של הוט באתר speed.hot.net.il?

פורסם
  • מחבר

הורדה: 30.59 מגה.

העלאה: 1.59 מגה.

מהירות תקינה לגמרי כמו שציפיתי בעת שהתקשרתי להוט. הנציג גם כן ביקש ממני לעשות אותה.

למרות זאת, לא משנה מאיזה אתר אני מוריד (סקייפ, K-Lite, וכו', בעיקר אתרים בחו"ל כנראה), מהירות הורדה ממוצעת של כמה עשרות קילו בתים לשנייה בלבד, כאשר אני אמור להוריד בסביבות 3.75 מגה בתים לשנייה.

פורסם

תחליף ISP - תעבור מבזב"ל להוטנט.

פורסם
ציטוט של dor123

הורדה: 30.59 מגה.

העלאה: 1.59 מגה.

מהירות תקינה לגמרי כמו שציפיתי בעת שהתקשרתי להוט. הנציג גם כן ביקש ממני לעשות אותה.

למרות זאת, לא משנה מאיזה אתר אני מוריד (סקייפ, K-Lite, וכו', בעיקר אתרים בחו"ל כנראה), מהירות הורדה ממוצעת של כמה עשרות קילו בתים לשנייה בלבד, כאשר אני אמור להוריד בסביבות 3.75 מגה בתים לשנייה.

היי,

מהירות ההורדה מושפעת ממגוון גורמים. בין היתר מושפעת כמובן מספק התוכן וציוד הקצה שלך.

בכל מקרה, נשמח אם תשלח פרטי התקשרות במייל ל: online@bezeqint.net ונדאג שנציג טכני יחזור אליך בכדי לבדוק את הנושא לעומק.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

עדכון: טכנאי של הוט, הגיע אליי היום, והחליף לי את ההוט בוקס הקודם שלי להוט בוקס דגם F@ST 3284, ונראה כי בעיית מהירות הורדת הקבצים נפתרה, כי אני מוריד עכשיו את סקייפ ואת K-Lite במהירות תקינה של בסביבות 1-3 מגה בתים לשנייה (חיבור של 30 מגה).

אולם עכשיו יש לי בעייה חדשה: בעת הורדת קובץ גדול כמו קובץ ההתקנה של סקייפ או K-Lite, ההורדה נעצרת בשלב מסויים באמצע (בין 50% ל-65%, ואני צריך לבקש מהדפדפן לעצור את ההורדה ולהמשיך אותה). זה קורה גם בפיירפוקס (שם לאחר מספר שניות הוא רושם לי שההורדה נכשלה, ועלי לעשות Refresh להורדה), וגם באינטרנט אקספלורר (צריך אז ללחוץ על השהה ואז על חדש).

פורסם

תבדוק בהוטבוקס שאין שגיאות על הקו.

פורסם
  • מחבר

איך עושים זאת?

פורסם

אם ההוטבוקס בתצורת נתב כנס לכתובת 192.168.1.1.  שם המשתמש והסיסמא הם admin.  בצד שמאל יש לשונית של CONNECTION - תעלה צילום מסך.

פורסם

OT- צ'יף אולי אתה יודע:אני גם רוצה לבדוק את העוצמות, ההוטבוקס שלי מוגדר ברידג' כרגע, אני מנסה להיכנס לממשק ב192.168.100.1 ואני לא מצליח לעבור את הלוגין עם הadmin פעמיים, לא עשיתי שום שינוי. מה הולך פה?

פורסם

לדף אתה מצליח להגיע?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

אם ההוטבוקס בתצורת נתב כנס לכתובת 192.168.1.1.  שם המשתמש והסיסמא הם admin.  בצד שמאל יש לשונית של CONNECTION - תעלה צילום מסך.

מצב החיבור של ההוטבוקס שלי.png

פורסם
  • מחבר

מישהו בכלל קרא את ההודעה האחרונה שלי? למה הדיון נפסק לפתע. עדיין יש לי את הבעייה החדשה בעת הורדת קבצים מאתרים בחו"ל (Skype, K-Lite).

פורסם

הנתונים שלך תקינים.  הייתי מנסה ספק אינטרנט אחר כמו הוטנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים