עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך שיכול להריץj חלק את כל כותרי blizzard ו - GW2

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך שיוכל להריץ את SC2, WOW, ן- heroes of the strom ובנוסף את GW2 בגרפיקה מקסימלית

בתודה מראש

פורסם

שלום.

לא שיחקתי בהרבה ממה שכתבת פה אבל רובם זה משחקי MMORPG לא?

אם כן אלא משחקים שצריכים מעבד חזק יותר מאשר כרטיס מסך. למשל GW2 רץ לי על מקסימום עם 970 בודד אבל בזמן שיש המון שחקנים באזור יש נפילות אבל זה נובע מהמעבד( ויש לי עוד 4790K).

ככה שלפי דעתי 970/390 יעשו את העבודה רק שים לב לצוואר בקבוק מכיוון המעבד. זה לא נמנע במשחקים כאלה.

פורסם

שלום.

לא שיחקתי בהרבה ממה שכתבת פה אבל רובם זה משחקי MMORPG לא?

אם כן אלא משחקים שצריכים מעבד חזק יותר מאשר כרטיס מסך. למשל GW2 רץ לי על מקסימום עם 970 בודד אבל בזמן שיש המון שחקנים באזור יש נפילות אבל זה נובע מהמעבד( ויש לי עוד 4790K).

ככה שלפי דעתי 970/390 יעשו את העבודה רק שים לב לצוואר בקבוק מכיוון המעבד. זה לא נמנע במשחקים כאלה.

פורסם

באיזו רזולוציה?

בנוסף, אם המסך הוא מעל 60 הרץ כדאי שתגיד (אם אתה לא יודע כנראה שזה 60).

ולא יזיק גם לדעת איזה מעבד וכמה זכרון יש לך.

פורסם
  • מחבר

מעבד i7', לוח gigabyte sniper ו- 16GB ddr4

פורסם
  • מחבר

מעבד i7', לוח gigabyte sniper ו- 16GB ddr4

פורסם

ו... רזולוציה? Full HD או משהו אחר?

אם זה FHD ויש לך 1700~ ש"ח - לך על 970, אני פשוט רוצה להיות בטוח שאתה לא משחק על 1440p או להבדיל על 1024x768 כמו שמישהו כתב פה לא מזמן...

פורסם
  • מחבר

fhd 1920X1080

והתקציב 1700 

פורסם

אז קח GTX 970... ב- FHD אי אפשר לטעות איתו.

הנה אחד (הוא ארוך, תבדוק אם יכנס למארז שלך):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886791

ועוד אחד, טיפה מעל התקציב (1795) אבל שווה את ההפרש לדעתי (שקט יותר וקצת קצר יותר):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889134

נ.ב., מדברים על דור חדש של כרטיסים שיצא בחודשים הקרובים. על "האם כדאי או לא" לחכות מדברים בפורום הזה כבר חצי שנה, ולא בא לי לפתוח את זה שוב.. :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה 

פורסם

שום דבר לא "רע" בו, הוא עובד. אבל אולי קצת פחות טוב.

למה? כי מכיוון שהוא מיועד למחשבים מאוד קטנים (ITX) יש לו רק מאוורר אחד, מה שאומר - פחות מקום ל-OC, המאוורר הזה מסתובב כל הזמן (לא נכבה ב-IDLE), והוא גם עושה עוד קצת רעש.

מצד שני, יתרון בולט - הוא קצרצר... ואפשר להכניס אותו למארז של מחשב סלוני, למשל.

פורסם

יש לי אותו כבר חצי שנה.
OC של +200 לליבה, +300 לזיכרון.
הוא חרישי במנוחה, לא רועש באופן שמפריע במאמץ, לא מתחמם מעל ל 74 מעלות ועושה בוסט עצמאי ל 1450-1490 MHZ מעבר ל OC הידני. לא מאוד רחוק מהשיאנים.

והגודל הוא יתרון גם במארזים רגילים (או בעצם רוב המארזים שהם לא full tower) ולא רק ב HTPC - מאפשר סירקולצית אוויר פנימית טובה בניגוד לארוכים שיוצרים 2 אזורים נפרדים מתחת ומעל הכרטיס.

אם זה 200-300 ש"ח פחות שווה לדעתי לפחות לשקול את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים