עבור לתוכן

ירידת ביצועים של כרטיס המסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

בוא נתחיל מהפקודת קונסול, מה שהיא עושה זה לבדוק כמה זמן לוקח למעבד לרנדר פריים וכמה זמן לוקח לכרטיס, לגיימר מצוי עדיף שהגרף של המעבד נמוך יותר, ז"א שהוא לא מגביל את הכרטיס, עוד תופעה אפשרית זה עלייה חדה בגרף, ז"א דרופ בfps.

הבנתי אותך, צוואר בקבוק לא? אם כן, לא אמור להיות לי צוואר בקבוק עם Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz ו-NVIDIA GeForce GTX 670 למיטב ידיעתי

כעת לגבי מה שאני צריך לעשות: להוריד את התכנה שנתת לי, לפתוח אותה,  להיכנס למשחק ולעשות סיבוב ולאחר מכן ללכת לתכנה ולצלם מה שמופיע?

פורסם

אני מעריך שאין לך צוואר בקבוק במעבד, תבדוק את זה עם הפקודה, אתה סתם מתעקש לא לבדוק את זה.

לגבי השאלה השנייה, כן.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

אני מעריך שאין לך צוואר בקבוק במעבד, תבדוק את זה עם הפקודה, אתה סתם מתעקש לא לבדוק את זה.

לגבי השאלה השנייה, כן.

טרם הבדיקות הללו, שיחקתי מקודם קצת אחרי כמה ימים שלא ושמתי לב לירידה משמעותית בביצועים (מריץ על אולטרה חלק בדרך כלל, כעת ה-FPS ירד משמעותית)

אני מעריך שזה קשור לעדכון האחרון שהיה ל-WIN10 מלפני מס' ימים / דרייבר מסוים (יש לי את העדכני ביותר), מה דעתך? 

פורסם

דעתי שצריך לנטר ולחפש דברים שקשורים לניטור לא ההפך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

דעתי שצריך לנטר ולחפש דברים שקשורים לניטור לא ההפך.

הורדתי את התכנה שאמרת לי, הפעלתי אותה והשארתי אותה פעולת ברקע בזמן ששיחקתי קצת.

הדף נשאר לבן ללא נתונים... http://prntscr.com/al7pcv

פורסם

מה עם הפקודה במשחק?

צריך להפעיל את הלוג בתוכנה hwinfo ואחר"כ לפתוח עם התוכנה שהעלת צילום.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

מה אם הפקודה במשחק?

צריך להפעיל את הלוג בתוכנה hwinfo ואחר"כ לפתוח עם התוכנה שהעלת צילום.

אני אמרתי לך שאני לא מבין בדברים האלה... תוכל להסביר לי בפשטות בדיוק מה לעשות?

צריך לכתוב משהו בקונסול במשחק? ומה זה HWINFO? נתת לי להוריד משהו אחר...

פורסם

לגבי הגרף, נתתי קישור, צריך להקליד ~ ואחר"כ את הפקודה perf..... מה שרשום רווח ואחד.

לגבי התוכנה צריך להוריד את התוכנה hwinfo, ולהפעיל ממנה שמירת לוג, ואת הקובץ לוג לפתוח עם התוכנה השנייה, ניתן גם להראות גרף, הוא נשמר לפחות זמן, עם התוכנה MSI afterburner יש ישר גראפים עם ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים