עבור לתוכן

מפרט גיימינג ב4000~

Featured Replies

פורסם
  • 1. מה התקציב המקסימאלי?4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, 22" (T220P (Samsung

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת (מעדיף אלחוטי-- מחוץ לתקציב של המחשב , משהו איכותי אבל לא יקר מידי עד 150-200 שקל)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים , ובגדול יש לי כרגע מארז שניראה לי שהוא סבבה -- cooler master 690 תגידו את דעתכם אם שווה להשקיע במארז חדש כסף או שזה טוב מספיק, אותו דבר לגבי קירור למעבד - יש לי כרגע Thermaltake Bigtype 120vx.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות כן, מערכת הפעלה/אופיס לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף מאזור המרכז (גר ברמת גן ) חשוב שיהיה סניף/מעבדה קרובה כדי שלא אצטרך לסוע רחוק אם קורה משהו למחשב 

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?  אני כרגע במזרח, ורוצה לקנות את המחשב בשבוע שאחזור לארץ (חוזר ב4.4). פתחתי את הדיון עכשיו כי ב1.4 אני מגיע לבנקוק, ויש שם מלא חניות של אלקטרוניקה, אז רציתי לברר אם שווה אולי לקנות משהו מהחלקים שם(ואיך זה עובד מבחינת אחריות וכאלה). חשבתי לקנות את העכבר והמקלדת ואולי את הssd אם אני אמצא.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא בעתיד הקרוב, רוצה משהו שיחזיק לתקופה ארוכה עד שאצטרך לשדרג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: רצוי שיהיה כונן SSD קטן לOS, בנוסף לדיסק קשיח רגיל.

פורסם

המארז בסדר, לגבי הקירור אני לא בטוח, יש מצב שהמרחק בין החורים זהה או דומה מאוד, אבל לא יודע לגבי גודל החורים.

יכול להיות שהרגליים של הקירור שלך לא יתאימו לחורים של הסוקט, או שתיהיה בעיה אחרת כלשהיא.

מצד שני - אם נאמר הולכים על מפרט מחנות בת"א, יש רכיבים שמוזלים בקניית מחשב חדש, כולל באנדלים מוזלים

של מארז וספק, מעבר לזה אני חושב שאם לא תרכוש מחשב קומפלט, אז תאלץ לשלם גם התקנה..

לא חושב שתמצא שם חומרה זולה במיוחד, אני זוכר שחיפשתי בזמנו שהייתי ולא מצאתי דברים זולים במיוחד, תבדוק, אם

תמצא איזה SSD כמו ה-EVO 250GB של סמסונג במחיר נמוך משמעותית אז תקנה, קח רק בחשבון שמדובר בכונן שמגיע

בארץ עם 5 שנות אחריות, ככה שאם המחיר לא נמוך מאוד משמעותית, זה לא שווה לאבד את האחריות.

כמובן שהדבר הכי בטוח ופרקטי לקנות שם זה יהיה בראש ובראשונה מעבד, ולאחר מכן זכרונות. אבל שוב - תראה שזה שווה את הטרטור.

אני אבנה לך מפרט שלם מחנות זולה ומקצועית באיזור המרכז, ואתה תבדוק מחירים במקביל. הדברים שאתה צריך להתמקד בהם הם

מעבד - זכרונות - SSD, שים לב כמובן שמדובר בחנות נורמלית שלא תיפול על איזה זיוף כמה שזה לא נשמע רציונלי, או למשל על חלק משומש.

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151
BX80662I56500 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Fan - Box...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1023/1003

לוחות אם - Intel LGA1151
GA-B150M-D3H - Gigabyte - 4x up to 64 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - mATX (24.4x17.4cm)...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 395/387

זכרונות - DDR4 - לנייח
KVR21N15D8-8 - Kingston - 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - KVR21N15D8/8...
אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 159/156

כרטיסי מסך - nVidia PCIe
426018336-3453-PC - Gainward - GeForce GTX970 GPU With new PC Only - Phantom Edition - 4GB 256 bits GDDR5 memory - HDMI, DVI-I , 2x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz...
בקניית מחשב חדש בלבד - שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1623/1591

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
MZ-75E250BW - Samsung - 250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s - Retail...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 431/422

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...
שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן
 כמות:  - 1 - 222/218

מארזי מחשב - מארז עם ספק
GX300-NE650M - Antec - GX300 mid tower - With 650W Antec NE650M NeoEco 80Plus Bronze Modular power supply - Window - USB3.0 and USB 2.0 front ports - 6 x 3.5 inch bays also compatible with 2.5 inch drives - 2 120mm fans inc...
שנה אחריות למארז, שלוש שנים אחריות לספק
 כמות:  - 1 - 529/518

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
A30 - Antec - CPU Fan...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 44/43

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות:  - 1 - 1/1

4427.00 / 4338

המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=50685

חורג קצת מהחריגה המירבית, אבל זה בשביל להתפשר כמה שפחות בבחירת הרכיבים, אפשר ללכת על באנדל זול יותר

עם ספק כמו ה-550W שיספיק בקלות, אך ההבדל הוא הסה"כ 20~30 שקלים מה שלא ממש יהיה משמעותי אני מניח

שאתה כבר משקיע מעל ל-4000 שקלים. על באנדל עם מארז וספק פחות איכותיים מזה לא הייתי הולך באופן אישי.

מה שנשאר לך בגדול זה להשוואת מחירים מול איפה שאתה נמצא לרכיבים שציינתי, שאתה לוקח בחשבון שיש מצב שההרכבה

תעלה לך כסף ברכישת מחשב חלקי, מה שיכול לייתר את הסיבה לקנות שם, אולי פשוט תרים אליהם טלפון אליהם ותשאל או שתבקש

ממשהו שיעשה זאת בשבילך אם אכן תידרש לשלם בעבור הרכבה של מערכת חלקית וחשוב לא פחות כמה תידרש, במידה ולא\או שזה עלות לא גבוהה

תוכל לחסוך כ-200 ומשהו שקלים על המארז, אולי על ההפרש ברכישת איזה רכיב או שניים משם.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

.

תודה רבה על התשובה המפורטת.
כמה שאלות:

בחרת בכרטיס של nvdia . מה המקביל שלו מati , ולמה עדיף את ה970 על פניו?
חוץ מזה האם יש אופציה לשלוט בעוצמת מאווררים של הכרטיס מסך בכרטיס הזה?

תיכננתי לקנות ssd קטן יותר של 120G .זה לא מספיק לי רק בשביל המערכת הפעלה?

שמת לי מעבד box שמגיע עם מאוורר (לפי מה שאני יודע) והוסםת קירור למעבד, זה בכוונה כי אין הבדל במחיר או בטעות?

חוץ מזה בקשר למה שאמרת שאם לא ארכוש מחשב קומפלט אשלם התקנה ולא אקבל הנחה. אם אבוא לחנות ואגיד לה שאני קונה הכל מהם חוץ ממארז ואולי קירור למעבד לא נוכל להגיע להסדר על ההתקנה וההנחה?

אני בטוח שהם יעדיפו לעשות את זה מלוותר על 4000 שקל שאני הולך לשפוך בחנות שלהם..לא?

פורסם

המקביל שלו הוא R9 390, הוא אמנם מגיע עם נפח זיכרון גדול יותר, אך פרקטית לא נזקף לזכותו כמעט שום יתרון ביצועים לפי הבנצ'מרקים הנוכחיים. בנוסף, 970 עדיף בשל היותו כרטיס יעיל יותר אנרגטית, כלומר צריכת חשמל נמוכה יותר (ה TDP של 390 גדול פי 2) ופליטת חום פחות מורגשת, מה שמשליך כנראה ישירות על רמת רעש נמוכה יותר. תוסיף לזה פיצ'רים ותכונות אקסלוסיביות שיש ל nVidia - אני מוצא את 970 כרטיס טוב יותר.

לגבי הכונן. תוסיף בערך 100 שקל ותיקח את הדגם של ה-250GB, יחס העלות-נפח שלו טוב יותר מאשר דגם ה-120GB. את מקבל יותר נפח פר שקל. אם זה ממש לחוץ, 120GB יספיק - בכל זאת הוא מספיק למערכת הפעלה, כמה תוכנות ואפילו משחק או שניים.

הקירור של אינטל הוא לא "וואו". עדיף בדרך כלל לקחת קירור יותר מתקדם, בעיקר אם רוצים לשמור על שקט מרבי. אני אישית הייתי משקיע ב Freezer 7 Pro או ב Katana 4 אם יש.

לגבי הרכבה, אני כמעט בטוח שתקבל הרכבה בחינם אם רוב הרכיבים נקנים בחנות אחת. בסך הכל זה משהו שעולה כ 100 ש"ח, אתה צריך לברר את זה מולם.

פורסם
  • מחבר

יש מצב למפרטים באותה רמה מ TMS ומstartpc?

חוץמזה, עוד שאלה קטנה.. עדיף לקנות זכרונות DDR4 ולא DDR3?

נערך על-ידי avivi85

פורסם

אל תתפשר על קירור למעבד, כל טכנאי מחשבים יגיד לך מה שאני אומר קירור box לא מומלץ, אל תשכח שאתה במדינה מאוד חמה זה משפיע.

אני ממליץ על הקירור הזה:  Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים