עבור לתוכן

מחשב נייד עד 5K למשחקים + התיעצות לגבי מחשב שאני מכוון אליו ומקום קניה

Featured Replies

פורסם

היי! 

אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. 

סביבות ה5000. 

שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. 

מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית ^_^, אז  "15.6 נשמע לי טוב נניח. 

לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. 

שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. 

עדיפות ל 3 שנים אחריות. 

התיעצויות

1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: 

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079

רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אוליי. 

2. יש סיכוי שאני יכול למצא מחשב במחיר יחסית מאוד זול דרך העבודה. אבל הרכישה כנראה ממקום פרטי כלשהו. 

הדבר היחיד שמעניין אותי זה עד כמה קריטי העניין של האחריות (בהתחשב בעובדה שהמחשב הולך "לטייל" הרבה בחוץ) - כי לי נראה שזה מאוד חשוב. 

אם כן, אז האם נניח למחשב מסוג של LENOVO (תלוי מה יומלץ) יש איפה לתקן בארץ (מרכז) למקרים חריגים, ולא דווקא למקום שממנו קניתי. 

כמעת פרסמתי את הפוסט הזה ב"מפרטי מחשב" של הנייחים, אז אני פשוט אדביק את זה פה למקרה וזה יעזור לכם, הוא קצת יותר ספציפי ;)

1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אבל אפשר קצת לחרוג

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב. 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי מחשב. 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לי לציין, מאחר וזאת מתנה לאח קטן אך רצוי שזה יתמוך במשחקים העדכניים ביותר במקסימום רזולוציות. 

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ידוע לי על מסך רחב, קשה לי לציין, מאחר וזאת מתנה לאח קטן אך רצוי שזה יתמוך במשחקים העדכניים ביותר במקסימום רזולוציות. 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות, אבל מאוזן עם שאר החומרה כמו מעבד וזיכרון פנימי.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? גם לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כלום. אבל ממה שאני יודע כשמדובר בניידים הם תמיד באים עם מערכת הפעלה היום. בגדול אני לא צריך. 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מתל אביב, אין לי בעיה ליסוע מאחר ואני נייד עם רכב. רצוי מחנות מחשבים אחראית שאפשר לסמוך עליהם מבחינת אחריות וקניה. 

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מוקדם ככל האפשר אלא אם כן יש בשביל מה לחכות (?)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? תלוי מאוד במפרט שיומלץ. (מחשב שיומלץ נניח עם RAM נמוך יחסית, סביר להניח שאני אראצה להרחיב בעתיד).

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה (:

פורסם
ציטוט של Hatzi6

היי! 

אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. 

סביבות ה5000. 

שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. 

מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית ^_^, אז  "15.6 נשמע לי טוב נניח. 

לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. 

שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. 

עדיפות ל 3 שנים אחריות. 

התיעצויות

1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: 

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079

רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אוליי. 

2. יש סיכוי שאני יכול למצא מחשב במחיר יחסית מאוד זול דרך העבודה. אבל הרכישה כנראה ממקום פרטי כלשהו. 

הדבר היחיד שמעניין אותי זה עד כמה קריטי העניין של האחריות (בהתחשב בעובדה שהמחשב הולך "לטייל" הרבה בחוץ) - כי לי נראה שזה מאוד חשוב. 

אם כן, אז האם נניח למחשב מסוג של LENOVO (תלוי מה יומלץ) יש איפה לתקן בארץ (מרכז) למקרים חריגים, ולא דווקא למקום שממנו קניתי. 

כמעת פרסמתי את הפוסט הזה ב"מפרטי מחשב" של הנייחים, אז אני פשוט אדביק את זה פה למקרה וזה יעזור לכם, הוא קצת יותר ספציפי ;)

1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אבל אפשר קצת לחרוג

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב. 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי מחשב. 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לי לציין, מאחר וזאת מתנה לאח קטן אך רצוי שזה יתמוך במשחקים העדכניים ביותר במקסימום רזולוציות. 

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ידוע לי על מסך רחב, קשה לי לציין, מאחר וזאת מתנה לאח קטן אך רצוי שזה יתמוך במשחקים העדכניים ביותר במקסימום רזולוציות. 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות, אבל מאוזן עם שאר החומרה כמו מעבד וזיכרון פנימי.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? גם לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כלום. אבל ממה שאני יודע כשמדובר בניידים הם תמיד באים עם מערכת הפעלה היום. בגדול אני לא צריך. 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מתל אביב, אין לי בעיה ליסוע מאחר ואני נייד עם רכב. רצוי מחנות מחשבים אחראית שאפשר לסמוך עליהם מבחינת אחריות וקניה. 

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מוקדם ככל האפשר אלא אם כן יש בשביל מה לחכות (?)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? תלוי מאוד במפרט שיומלץ. (מחשב שיומלץ נניח עם RAM נמוך יחסית, סביר להניח שאני אראצה להרחיב בעתיד).

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה (:

הייתי הולך על זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912272

חברה מעולה, מפרט חזק מאוד לגיימינג, וSSD מלא

מגיע כבר עם 16GB RAM וקשה לי להאמין שהוא יצטרך לשדרג את זה בשנים הקרובות.

לכל היותר להחליף בהמשך את הSSD לאחד עם נפח גדול יותר

פורסם

אל תרד מ960m אם אתה רוצה לשחק עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים