עבור לתוכן

קוק לשני מפרטים לצרכי עבודה משרדית בתקציב 3,000 ו-2,500

Featured Replies

פורסם

שלום,
אני זקוק לשני מפרטים לצרכי עבודה משרדית לפי הפירוט מטה

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2,500 ומטה בעדיפות

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - המון אופיס.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו מיוחד

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור באר שבע

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). ללא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בעדיפות אך לא מחייב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות למעבד I5 + 8 GB RAM + SSD.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2,200 

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - המון אופיס.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו מיוחד

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור באר שבע

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). ללא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בעדיפות אך לא מחייב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות למעבד עדיפות לכונן SSD בתוספת כונן קשיח רגיל

תודה מראש!

פורסם

"המון אופיס" זו לא סיבה לקחת מעבד Core i5, כיוון שלמשימות כאלו מעבד Core i3 יוכל להספיק באותה מידה בדיוק. 

אני חושב שהמפרט הבא יתאים לשימושים האלו:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1
      זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz CL14 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1
      כונני SSD: כונן קשיח Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze S12II-430 1
      מארזים: מארז ללא ספק Antec One Mid Tower Gaming Black 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 2229 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

אם יש צורך לחסוך בעלויות המפרט, אפשר לרדת בלוח אם ללוח שמבוסס על ערכת שבבים H110, אבל אני חושב שכדאי להישאר איתו. 

פורסם

מפרט טוב, כמובן שיהיה כדאי ללכת ה-EVO 250GB של סמסונג שגם מהיר יותר וגם שמן יותר ויאפשר איחסון כפול אם התקציב מאפשר.

עוד דבר שכדי לקחת בחשבון זה שסביר שחנות מקצועית כמו פלונטר\TMS\סטארט יהיו זולות יותר ויאפשרו תמורה טובה יותר.

רק שאלה לא ממש קרובות לאיזור ב"ש, לכן אם משלוח זו אופציה מבחינת פותח הדיון שווה לנסות לבנות מפרט גם משם.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על המיפרט.

• אני לא חושב שיש טעם לקחת 256GB, האם יש יתרון בלקחת 120GB מסדרת ה-EVO?
  • יש פה בערך עוד 300 שקל שאפשר לנצל. האם כדאי להשקיע אותם באופן כלשהו על מנת לקבל בוסט נוסף בביצועים? המחשב נקנה לאדם שפחות מתמצה במחשבים, ז''א שכנראה והמחשב לא יתוחזק כמו שצריך - תוכנות bloatware, המון חלונות פתוחים וכו'.
פורסם

הכונן של Transcend נותן יותר מבחינת יחס של נפח לשקל, אבל אני חושב שסדרת ה-EVO ידועה באיכות שלה, במהירות ובאמינות שלה.

בנוסף, עם ה-EVO אתה מקבל 5 שנים אחריות, לעומת הכונן של Transcend שמגיע עם 3 שנים אחריות. זה משמעותי, אני הייתי הולך על זה (קישור). 

לגבי התקציב שלא נוצל, אני באמת לא רואה איך אפשר להשקיע אותו באופן שיצדיק את זה. 

רצוי לקחת נפח גדול יותר אם ידוע שיהיה לא מעט קבצים מיותרים, כי בדרך כלל עם כונן של 120GB די צריך להיות עם היד על הדופק כי לוודא שיש מספיק נפח פנוי (מניסיון).

בהצלחה. 

פורסם

העניין עם האיבו 120, זה שהוא עולה רק 100 ומשהו פחות שקלים מהאיבו 250, שזה די מייתר אותו למי שיכול להוסיף את ההפרש שזה בכל זאת מרבית האנשים.

לדעתי אם כבר קונים SSD, בייחוד כמו שנאמר הוא מגיע עם לא פחות מ-5 שנות אחריות, זה שווה כל שקל. אפילו אולי הוא יוכל ימשיך הלאה למערכת הבאה

כשסביר ש-120GB מנגד כבר יהיה נחשב מעט מידי, בערך כמו כונני ה-64GB היום. כמובן שאין לשכוח שכונן גדול יותר = מהיר יותר, לכן צפה לתוספת ביצועים מבורכת

במידה וכן תחליט ללכת על הכונן הגדול יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. ראיתי באתר שיש 2 דגמים ל-EVO. מה עליי לקחת? את ה-M.2 או mSata? תודה

פורסם

Msata זה לניידים. אז אז זה לא בשבילך.

לגבי m.2 האם אתה מוכן לשלם יותר עבור יתרון פשוט אחד והוא שאין כבלים בכלל.

אין הפרש בביצועים.

אני הייתי מוכן לשלם

ואתה?

עוד משהו.

לא ציינת אבל יש 3 אופציות

M.2

Msata

Sata

למחשב תקציבי אני הייתי בוחר בסאטה הרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים