עבור לתוכן

מחשב לעיצוב גרפי

Featured Replies

פורסם

היי בגדול יש לי מחשב , בא לי לשדרג אותו .

יש לי 2000 שח פנויים , חשבתי לקנות לוח טוב ,מעבד i3 יש לי בנתיים אשאיר .אני מחפש לוח עם כמה שיותר סלוטים לזיכרון ראם רצוי 8 , שיתמוך ב 64 גיגה . לזה אני צריך הארדיסק ssd בערך 250 גיגה ורצוי הארדיסק רגיל 7200 מספיק 500 גיגה .

במידה והלוח רק ddr4 אז צריך גם זיכרון כי לי יש כרגע 16 גיגה ddr 3 .

המחשב צריך להיות מהיר כי אני עובד עם תוכנות גרפיות (קלות ) פוטושופ, אילוסטרטור .

אבל אני עושה המון פעולות בו זמנית ולפעמים עובד עם קבצים ענקיים עם המון גרפיקה .

בגלל זה חושב להתחיל מהבסיס , שזה הלוח ואז לאט לאט לשדרג כרטיס מסך טוב , ומעבד 

תודה

פורסם

הלוואי וזה היה כזה פשוט. בכל שנתיים אינטל מחליפה תושבת ולכן מעבדים קודמים אם יש לך כזה פשוט לא יתאימו. מה דגם המעבד שלך, ובכלל מה שאר המפרט?

אני אומר מהיר לתוכנות עריכה, תתחיל לחשוב על מעבדים חזקים יותר.

פורסם
  • מחבר

אקנה מעבד חדש שיהיה יותר כסף , כרגע מעדיף להשקיעה במה שרשמתי .

יש עדיפות ללוח ddr3 שתומך ב 64 גיגה עם 8 חריצים 

פורסם

לא ענית על השאלה, מה הדגם המדוייק של המעבד שיש לך כרגע? בלי הדגם המדוייק אף אחד לא יכול להמליץ על לוח אם מתאים.

בגדול כמו ש-dj אמר i3 מדורות קודמים לא יתאים ללוח אם מהדור אחרון ולהפך ולכן צורת העבודה של התקדמות בצעדים קטנים וכל פעם להחליף רק קצת בדרך כלל לא אפשרית.

לגבי הדרישה ל-64GB זכרון, למעבדים הביתים מהדור הקודם הזכרון המקסימלי היה 32GB לא חושב שהיו לוחות שתמכו ביותר מזה, בדור האחרון עם DDR4 המקסימום עלה ל-64GB (אבל זכרונות 16GBx4 עדיין די יקרים). לוחות עם 8 חריצי זכרון יש רק לשרתים או למעבדים מסדרת אקסטרים ומעבר למחיר הם פשוט לא יתאימו למעבד i3.

תכלס יש דברים כמו דיסקים ו-SSD שאפשר לקנות ולהעביר למחשב הבא אבל את מה שנקרא פה "השילוש" - מעבד לוח וזכרונות צריך לקנות ביחד שיתאימו אחד לשני, מקסימום אפשר להוסיף זכרון בעתיד אבל זו הגמישות המקסימלית שאפשר לקבל.

פורסם
  • מחבר

אל תתיחסו למעבד שלי , מקסימום אקנה חדש .

מי יכול למצוא לי לוח טוב שתומח בהרבה ram ?רצוי ddr3 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים