פורסם 2016 במרץ 199 שנים צהרים טובים, אני מחפש מסך LED שניתן לתלות על הקיר - יהיה דלוק 24 שעות. בעל חיבור 1 לפחות של HDMI. יפעיל מערכת אבטחה מסוג DVR. גודל 20 עד 24 אינץ. תודה חברים
פורסם 2016 במרץ 249 שנים מבין שפחות חשוב לך הדיוק בצבעים - יותר חשוב שיהיה ניתן לתלות, הגודל ו... אחריות, כי הוא יפעל 24/7. הנה... אחריות ל-3 שנים, 700 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=878946
פורסם 2016 במרץ 269 שנים מחבר משהו נוסף שחשוב וממש שכחתי ממנו, זווית צפייה, יש לא מעט מסכים שאם לא מסתכלים עליהם ישירות אז לא רואים תמונה בכלל או יש קושי לראות את התמונה.
פורסם 2016 במרץ 279 שנים מחבר חוות דעת על הדגם הבא:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=870335 בעל פאנל IPS
פורסם 2016 במרץ 279 שנים יתאים, אבל לפי המפרטים שראיתי ברוב החנויות אין לו HDMI, וביקשת שיהיה. אם חיבור DP או DVI יספיקו לך אז לך עליו.
פורסם 2016 במרץ 289 שנים מחבר זהו שאין לו HDMI מה שיש לי בDVR. ולחבר VGA למסך כזה פשוט בזבוז. ישנם מתאמים מDP לHDMI?
פורסם 2016 במרץ 289 שנים אין ירידה באיכות כי זה אותו פרוטוקול למעט העובדה שרוב היישומים של DVI לא מעבירים קול.
פורסם 2016 במרץ 299 שנים סליחה, אבל למה vga זה בזבוז? אנחנו מדברים על מסך בשביל מצלמות אבטחה, נכון? זה לא שאתה רוצה לראות סרטים או לשחק במשחקים. VGA יכול לתמוך בFHD.
פורסם 2016 במרץ 299 שנים ציטוט של winer השאלה אם האיכות לא נופלת ? כל חיבור דיגיטלי שיספק רוחב פס מתאים (כמו במקרה שלך) יתן את אותה איכות בדיוק. העניין היחיד - אתה צריך לקנות את הכבל הזה.. הוא לא יגיע בקופסה.
פורסם 2016 במרץ 299 שנים מחבר ציטוט של ag43 והאיכות של DVR מצוי הרבה יותר נמוכה ממילא. אבל זה לא DVR מצוי, בין הדגמים הגבוהים של provision ציטוט של E71 כל חיבור דיגיטלי שיספק רוחב פס מתאים (כמו במקרה שלך) יתן את אותה איכות בדיוק. העניין היחיד - אתה צריך לקנות את הכבל הזה.. הוא לא יגיע בקופסה. כן, את זה אני בטוח יצטרך לעשות. אם אין עוד חוות דעת לגבי מסכים אחרים אז אני חושב שאני ירכוש אותו.
פורסם 2016 במרץ 299 שנים מחבר ציטוט של ag43 והאיכות של DVR מצוי הרבה יותר נמוכה ממילא. אבל זה לא DVR מצוי, בין הדגמים הגבוהים של provision ציטוט של E71 כל חיבור דיגיטלי שיספק רוחב פס מתאים (כמו במקרה שלך) יתן את אותה איכות בדיוק. העניין היחיד - אתה צריך לקנות את הכבל הזה.. הוא לא יגיע בקופסה. כן, את זה אני בטוח יצטרך לעשות. אם אין עוד חוות דעת לגבי מסכים אחרים אז אני חושב שאני ירכוש אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.