עבור לתוכן

מחשב ביתי בין 1500-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ראיתי את המפרט הבא:

https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/4

עדיף לחסוך טיפה אבל חשוב שיהיה גם כונן SSD (ושאלה: האם המשתמש במחשב צריך לדעת להשתמש בSSD? כלומר ברגע שהמקום בו נגמר אז הוא צריך לדעת לשמור בכונן D? או שזה שומר בכונן D אוטומטית לאחר שנגמר כל המקום בSSD?)

מחשב לשימוש ביתי ללא צורך במשחקים כבדים..

צריך גם מסך נחמד חוץ מהתקציב של המחשב ורמקולים סטריאו + סאב שיתנו צליל טוב אבל לא יותר מ500 שח

וגם כמה יעלה חלונות 7 בעברית?

עדיף לי לקנות בTMS כי כבר קניתי ויצאתי מרוצה סך הכל

וגם אשמח אם יהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד אם זה לא ממש מייקר (האפשרות לשדרוג)

ואם אפשר לעזור קצת להחליט על איזה רכיבים ספציפיים לבחור (המותגים)

נערך על-ידי g1000000009

פורסם

מה שומר אוטומטית? לא בטוח שהבנתי את כוונתך. כונן SSD הוא בדיוק כמו כונן מכני רגיל - ברגע שנגמר בו מקום, אז נגמר מקום. אם הינך נוהג להשתמש בשולחן עבודה/מסמכים שלי/הורדות כאל מזבלה אליה נזרק הכל ללא סינון, אז אכן יגמר לך מקום די מהר וחבל. SSD אמור להכיל מערכת הפעלה ותוכנות עיקריות. היתרון שלו זה יכולת לגשת למידע מהר ולכן תרגיש שיפור משמעותי בעבודה שוטפת. אבל לא כדאי וגם לא צריך להשתמש בו לאחסון קבצים אלא אם כן אתה קונה כונן בנפח עצום של 1TB ויותר שעלותו היא ככל התקציב שלך. בשביל אחסון יש כוננים רגילים שעדיין זולים בהרבה.

גם לא פירטת מה בדיוק תרצה לשדרג בעתיד. צריך להבין שאפשרות לשדרוג זה יותר מיתוס מכל דבר אחר. מושג יותר מתאים לדעתי הוא אפשרויות הרחבה. הוספת כוננים, זכרון, כרטיסי מסך, ציוד היקפי וכד'. 

לגבי המפרט, בלי שתציין מה השימושים אף אחד לא יגיד שום דבר פרטני. הייתי ממליץ למלא את השאלון שבנעוץ. ובמקביל להציץ בדיון הזה - הוא יכול לתת כוון כללי ולענות לפחות על חלק מהשאלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים