עבור לתוכן

מתלבט בין תושבת 1150 לתושבת 1151

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני מתלבט בין תושבת 1150 ולתושבת החדשה 1151 ששמעתי שיש לה כמה באגים , קראתי במצב של התחממות ה 1151 המעבדים קופאים והמחשב נתקע למרות שיש עידכון ביוס חדש שמתגבר על זה חשבתי ללכת על ה 1150 ממילא אין הבדל גדול בינהם בביצועים .

1. איזה תושבת עדיף ?

2. אם יש הבדל גדול בין G3260 ל I3 4170 ? ( הרבה טאבים , מדיה פלייר , WORLD EXCEL , משחק WOT תמיד עובד עם כמה תוכנות במקביל הרבה טאבים 30 - 40 .

3. כרגע יש לי 8GB זיכרון וזה כלום ממש לא מספיק לי , 16GB יספיק ? DDR3

נערך על-ידי iveco

פורסם

לא בוחרים מערכת לפי התושבת !

כמו שלא בוחרים רכב לפי תושבות מנוע.

תתחיל בהגדרת תקציב ושימושים.

מאיפה אתה יודע שהזיכרון הוא הצוואר בקבוק.

פורסם

אין שום טעם (אלא אם ישנה מגבלת תקציב רצינית) לא לבחור בדור המעבדים האחרון, תהליך היצור שלהם מתקדם יותר, הם חסכוניים יותר, קרירים

יותר, עושים שימוש בזכרונות DDR4 המודרניים יותר, וחזקים במעט באופן כללי.

לשימושים שלך הייתי הולך על CORE I3, שכולל גם ליבה מובנית חזקה יותר.

8GB לא מספיקים לך? תעלה צילום מסך שמראה את ניצול הראם. אולי בגלל כמות טאבים עצומה שאתה פותח במקביל, סביר להניח ש-16GB יהיו דו והותר.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

בתושבת 1151 יש פגם / באג ' המעבד קופא במאמץ ותוקע את ה WINDOWS קראתי על זה באינטרנט / צפיה ב YOUTUBE .

הפרשי הביצועים בין 1151 ל 1150 אפסיים אפילו לטובת 1150 וגם הלוחות אם של 1150 זולים הרבה יותר , חשבתי בהתחלה לשדרג את המעבד שיש לי G2030 ל I3 4170  אבל אני מחפש מינימום 4 ליבות אמיתיות אז חשבתי חשבתי לקנות I5 4690 אחרי זה חשבתי למתוח את התקציב יותר ולקחת I7 4790 העניין של I7 יש גם 4 ליבות אמיתיות וסה"כ תוספת HT מהניסיון שלי העתיק עם HT מהפנטיום 4 הישן 630 התוספת של ה HT ממש לא מורגשת , עדיף לדבוק ב I5 ? 

נערך על-ידי iveco

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים