עבור לתוכן

זקוק למודם משולב נתב

Featured Replies

פורסם

התחברתי ל-018, ואני זקוק למודם משולב ראוטר, האינטרנט מחובר למחשב, 2 טלפונים וקונסולה.

אשמח לעזרה במהרה תודה. השאלה האם כדאי לקנות ראוטר התומך בAC נכון להרגע הטלפונים תומכים והמחשב לא, המחשב מחובר בחוט. (והקונסולה כמובן שלא)

נערך על-ידי hadarK

פורסם

עניין ה-AC נתון לשיקולי תקציב.

יש לך את התקציב? אני ממליץ ונהנה מאוד. ערוצים ללא הפרעות + רוחב פס מלא ומעולה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על VR200v מסומן בטבלה שהמכשיר זמין בארץ, חיפשתי ולא מצאתי. בעיקרון אני מעוניין במודם התומך בAC, לגבי תקציב על כמה מדובר? אני מחפש את המודם הכי זול שתומך בAC, שני ה ZyXEL שתומכים, מצאתי כל אחד מהם בחנות אחת בלבד האם הטווח הוא כ675 ש"ח, אם כן זה חורג מהתקציב.

במידה ואני יורד מAC, מה המודם הכי זול שיעשה את העבודה בלי תקלות? האם ללכת לפי זה יהיה נכון? מתאים לADSL וכולל מודם:

http://www.ret.co.il/c/977?sp2471=37413&sp1927=13148&orderby=10

נערך על-ידי hadarK

פורסם

הפתרון הזול ביותר הוא לרכוש ב-EBAY נתב VDSL ב-100 שקל - כמו ה-Q1000 או ה-C1000A.

פורסם
  • מחבר

קנייה מחו"ל היא לא אופציה עבורי זקוק למודם בתוך שבוע, מהארץ מה האופציה הזולה? הסכום שהייתי מעוניין להשקיע הוא כ300 ש"ח במידה ומשתלם.

פורסם

אין בארץ אף פתרון ב-300 שקל.  הפתרון הזול ביותר הוא ה-9970 של TP-LINK שעולה סביב 350 שקל.

פורסם
  • מחבר

אם אני מעלה את התקציב לכיוון ה-400 האם יש משהו עדיף על ה 9970?

פורסם

גם 400 שקלים לא משנים את התמונה באופן מהותי.  פרט ל-9970, בתקציב הזה אפשר לרכוש את ה-DSL-225 שלטעמי הוא נחות יותר.  יותר אפשרויות קיימות רק בטווח המחירים של 500 עד 600 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים