עבור לתוכן

חיבור כרטיס מסך למסך.

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת איזה חיבור הכי טוב שאני ישתמש בכרטיס מסך , יש לי - HDMI , DVI , DisplayPort

אני כרגע משתמש בה HDMI

יש לי את כול החיבורים האלה גם במסך ככה שאני לא צריך לקנות מסך חדש

תודה לעוזרים.     :-)   

פורסם

זה לא באמת משנה, היות ושלושתם מעבירים את אותו אות דיגטלי. ההבדל הוא בעיקר בפיצ'רים שונים ובעיקר ברוחב הפס

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי עדיף לגימינג את החיבור  DisplayPort

פורסם

Aiden, לא הבנת נכון.

בחיבורים דיגיטליים אם זה עובד אז זה עובד, אין הבדל.

יש סיטואציות שבהן DisplayPort יעבוד ו-HDMI לא. אבל אם יש חיבור דיגיטלי שכן עובד לך אתה לא תרויח כלום מלעבור לחיבור אחר.

המהירות והתמונה על המסך ישארו אותו דבר.

מצד שני, אם יש לך כבל DisplayPort וחיבורים בשני הצדדים אין גם סיבה שלא תשתמש, זה אותו דבר...

פורסם

רק הערה אחת G-Sync והמקביל שלו אצל AMD נכון לעכשיו עובדים רק בחיבור DisplayPort, כמובן שצריך מסך תואם מה שהופך את זה לא רלוונטי לרוב האנשים.

פורסם
ציטוט של etal

רק הערה אחת G-Sync והמקביל שלו אצל AMD נכון לעכשיו עובדים רק בחיבור DisplayPort, כמובן שצריך מסך תואם מה שהופך את זה לא רלוונטי לרוב האנשים.

לפני שנה בערך AMD הכריזו רעיון קונספט להפעלת הFREESYNC על HDMI.

לאחרונה אפילו יצא מסך שתומך בכך.

http://www.anandtech.com/show/10104/freesync-over-hdmi-samsung-monitors-cf591-cf390

אומרים שיתכן שיצרנים יוכלו לשלב זאת במסכים הקיימים שלהם ע"י עדכון FW.

אבל גם אם זה אפשרי, הערכה היא שמעט מאוד יצרנים יעשו זאת, על מנת למכור דגמים חדשים.

אני מעריך שעוד חצי שנה יהיו הרבה יותר דגמים המשלבים זאת.

אולי זה יהפוך לסטנדרט של ממש שנראה כמעט בכל מסך חדש שיוצא.

מצד שני אנחנו רוצים IPS+FREESYNC+120-144HZ וכמובן 27" ומעלה עם רזולוציה 1440P או משהו בין 1080P למה שנקרא בטעות 4K, ובמחירים סבירים.

כך שאפילו אם FREESYNC בHDMI יהיה משולב בכל דגם שיוצא מעכשיו והלאה, השדרוג מסך המושלם עדיין לא נראה באופק.

מה גם שבשביל הרזולוציה המוגדלת אולי כדאי לחכות קצת לכרטיסים הגראפים שישתפרו קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים