עבור לתוכן

מתלבט על קניית מסך לעבודה משרדית (word וגלישה)

Featured Replies

פורסם

האם לפי דעתכם שווה להשקיע על מסך כמו dell u2415 או שבאמת אין שום הבדל ואפשר להביא מסך כמו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905718 ?

זה מחשבים שעומדים לשבת עליהם 8-12 שעות האם יש חשיבות מבחינת העיניים וכל זה לאיכות המסך? מה הייתם עושים במקומי? תודה רבה

פורסם

U2415 נקרא אצלך להשקיע

זה מסך סטנדרטי במחיר סביר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של oren417

U2415 נקרא אצלך להשקיע

זה מסך סטנדרטי במחיר סביר.

1400 שקל זה סטנדרטי?

לדעתך יש הבדל בין מסכים ליקרים לזולים לעבודה ממשוכת על word ואינטרנט?

פורסם

1400 שקל זה לא מעט כסף אבל זה

המחיר הממוצע בערך למסך ips

ברזולוציה הזאת.

לשימושים שציינת ובכלל מומלץ מסך ips או pls שנותנים איכות תמונה וצבעים יותר טובים מהמסכים הזולים עם פאנל tn שלדעתי הם זבל שלא שווה להוציא עליו כסף, אתה יכול גם לקחת את הP2414 שהוא אותה איכות ויותר זול.

פורסם

לא מכיר את המסך, אבל לפי המפרט והמחיר הוא נראה משתלם ביותר. יש לי מסך IPS אחר של AOC (הi2353 הותיק) והוא סבבה.

פורסם

היתרון הגדול של מסכי IPS לעבודה משרדעת היא היכולתשלהם לתת תמוהב טובה גם בבהירות נמוכה ללא אובדן פרטים.בהירות גהוהה היא אחד הגורמים לעייפוצ בעבודה ממושכת מול מסכים.

יתרון נוסף שכדאי לשקול הוא עבודה בPIVOT אבל זה תלוי בסוג העבודה עצמה

פורסם
ציטוט של boynet2

1400 שקל זה סטנדרטי?

לדעתך יש הבדל בין מסכים ליקרים לזולים לעבודה ממשוכת על word ואינטרנט?

אם אתה כבר מתכנן לשלם 1400, ובהנחה שהמסך הוא לעבודה ולא למשחקים (כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק), ואם תוכל לגייס עוד 200 ש"ח כדי לקבל תמורה אמיתית בעד התוספת...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902007

יתרונות:

1. רזולוציית QHD (מעל FHD), יותר שטח עבודה.

2. עוד אינצ'.

3. יש לי אותו בבית, כך שאני יודע ששווה להמליץ עליו...

פורסם

תראה Ips זה לא חובה. היתרון שלו בשבילך הוא אם אתה אוהב להישען למטה כשאתה יושב, איכות התמונה (מבחינת תאורה וכולי) לא תשתנה. אם אתה רגיל לשבת ישר מול המסך, כל מסך יהיה טוב.

מחיר ממוצא למסך הוא כ1000 שקל (פחות או יותר). 

מה החומרה? מה התקציב שחשבת להוציא?

יש חנויות שמוכרות מסכים בסביבות ה24 אינץ'-21 אינץ' במחיר של 600 שקל. אם "שטח עבודה" וכל זה מדבר אליך, אתה פשוט יכול לקנות 2 מסכים ולפצל.

פורסם
  • מחבר

תודה בקשר לqhd זה חיסרון מבחינתי כי הטקסטים נראים יותר קטן וגם אין באמת צורך

אני כנראה יילך על aoc אני מתכנן לקנות 4 מסכים כאלה מקווה לא להתאכזב מפחיד אותי שאין עליו ביקורות באינטרנט

פורסם

ממש לא מסכים שהוא עדיף. מדובר במסך יקר יותר וברזולוציה נמוכה יותר. היתרונות האובייקטיביים היחידים שלו הם יותר כניסות דיגיטליות (ועוד על חשבון DVI וVGA הותיקות), ורכזת USB3. מעבר לכך, הסיבה היחידה שאתה חושב שהוא עדיף היא כי הוא מוכר יותר וכבר הוכיח עצמו כמסך טוב, בעוד על הAOC המדובר טרם ראינו ביקורות.

אני יכול להבין אנשים שחוששים לקנות חתול בשק, אבל במקרה הזה דווקא הייתי מוכן לקחת את הסיכון. סה"כ מדובר בPLS, כך שמבחינת הפאנל קשה להאמין שהוא יהיה נפילה. יכול להיות שאיכות התמונה או דיוק הצבעים יהיו קצת פחות טובים, או שיהיו פחות אפשרויות כוונון בתפריט המסך, אבל יכול להיות גם בדיוק הפוך. בכל מקרה, אפילו אם בסופו של דבר הוא קצת ייפול מהמקביל של DELL, קשה לי לתאר מצב שבו זה יהיה הבדל משמעותי מספיק כדי להאפיל על הפרש המחירים.

אז כן - קיים סיכון מסוים של אי-וודאות, אבל קיים גם סיכוי לקבל מסך טוב ונדיר (בשוק שבו רוב מסכי "24 כבר ירדו לFHD) במחיר מעולה. AOC היא חברה גדולה ומוכרת, כבר ראינו מסכים טובים שלה, כך שהסיכון/סיכוי כאן נראה לי סה"כ חיובי.

מה שכן - הייתי מתחיל מזה שהייתי קונה אחד כזה (ולא ישר ארבעה), כדי להתרשם ולראות עד כמה זה מתאים לי. הייתי עושה את זה בכל מקרה, אלא אם כן כבר התנסיתי קודם אישית עם המסך המדובר. ביקורות זה משהו אחד, אבל לפעמים אתה יכול פשוט לא "להתחבר" למסך מסוים, גם אם באופן כללי הוא מקבל ביקורות מעולות.

פורסם
  • מחבר

תודה מסכים איתך בנוגע לסיכון של מסך אחד, הבעיה שאין לי אופציה כזאת מחכים למסכים האלה בנרות

קצת הרגעת אותי בנוגע לחברה לא ידעתי שזה חברה מוכרת.

אני ירשום כאן מילה שתיים אחרי שאני יקבל אותם למרות שאין לי עין מקצועית

פורסם

@QttP

אתה מפספס משהו.. מדובר בקניה של 4 מסכים לעבודה, ז"א שלשירות יש משקל. איך השירות העסקי של דל? תגיד אתה.

את השירות של AOC (מי מביא אותם אגב?) אני לא כ"כ מכיר, אין כמובן סיבה להשמיץ סתם. אולי הם טובים, לא יודע.

וגם אתה כתבת -

ציטוט של QttP

הסיבה היחידה שאתה חושב שהוא עדיף היא כי הוא מוכר יותר וכבר הוכיח עצמו כמסך טוב, בעוד על הAOC המדובר טרם ראינו ביקורות.

אז אם יש מסך מוכר שכבר הוכיח את עצמו כטוב, זו לא סיבה טובה להמליץ עליו?!

פורסם
ציטוט של E71

אתה מפספס משהו.. מדובר בקניה של 4 מסכים לעבודה, ז"א שלשירות יש משקל. איך השירות העסקי של דל? תגיד אתה.

את השירות של AOC (מי מביא אותם אגב?) אני לא כ"כ מכיר, אין כמובן סיבה להשמיץ סתם. אולי הם טובים, לא יודע.

אין קשר לשירות העסקי של DELL, כי הוא לא הולך לקנות בערוץ העסקי. אבל זה לא משנה, כי השירות הפרטי של DELL למסכים הוא מעולה במרבית המקרים, מנסיון.

לגבי AOC - נותן השירות כאן הוא סרב-פרו, ומדובר באחריות ל3 שנים ושירות באתר הלקוח. על פניו אותם התנאים. בפועל, אני לא יודע אם מדובר באותה רמת שירות, כי לא התנסיתי (על המסך של AOC שקיים אצלי לא נזקקתי לשירות). למשל - האם הם מחליפים מסך תקול במקום או שמשאירים אותך בלי מסך לזמן מסוים? לא יודע.

אסכים איתך שנושא השירות הוא גם כן נושא להתייחס אליו, ומדובר פחות או יותר באותו מצב. לגבי DELL יש לי מספיק ניסיון כדי לקבוע שהשירות הוא טוב, לגבי AOC אין לי. שכל אחד יביא זאת בחשבון ויחליט עבור עצמו האם הוא מעוניין לשלם קצת יותר בשביל תוספת וודאות ושקט נפשי.

ציטוט של E71

אז אם יש מסך מוכר שכבר הוכיח את עצמו כטוב, זו לא סיבה טובה להמליץ עליו?!

בוודאי שאפשר וצריך להמליץ עליו. המלצתי עליו בעבר ואמשיך לעשות זאת שוב. זה לא אומר שצריך להמליץ רק עליו ולפסול מוצרים אחרים שבמקרים מסוימים עשויים לספק תמורה טובה יותר.

כל הנקודה שרציתי להעביר בדיון כאן הוא שאני לא רואה שום דבר פסול בלרכוש את המסך של AOC, כאשר יש רצון לחסוך קצת כסף ועדיין רוצים לקבל מסך איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים