פורסם 2016 במרץ 109 שנים האם לרכוש מחשב חדש? כי משהו פה צוואר בקבוק במשחקים חדשים. האם כדאי להחליף לוח ומעבד . או לשדרג כ.מסך?
פורסם 2016 במרץ 109 שנים כמה זכרון יש במערכת? בכללי לשאלתך - אם מדובר באו זה או זה, אז כרטיס מסך לפני מעבד, משחקים נשענים על לגבי הכרטיס מסך לפני הכל. אולי זה לא יהיה אופטימלי בצורה מושלמת עם מעבד מדור ה- CORE I5 הראשון, אבל עדיין תקבל שיפור גדול יותר מאשר במצב הפוך.
פורסם 2016 במרץ 129 שנים מחבר 16GB , אבל יכול להגדיל. השאלה היא האם הכרטיס חלש או ששניהם חלשים? במידה ואשדרג את הכרטיס מה המומלץ? ספק יש לי שיחזיק נראה לי , ENERMAX 82+ PRO נערך 2016 במרץ 129 שנים על-ידי shirNoshe
פורסם 2016 במרץ 129 שנים 16 זה די והותר. אני מניח שאתה מדבר על המודו 500W לפחות ככה שזה גם יהיה בסדר. לא רשמת מה התקציב, ה-GTX960 למשל חזק ב-30~40 אחוז מה-660 אם אני לא טועה, תלוי במשחק, תוספת נחמדה מאוד אבל לא מדהימה, בכל זאת מדובר ב-1000 שקלים. לא יודע כמה יהיה כדאי לשדך כרטיס חזק מזה למשל כמו ה-GTX970 עם המעבד הנ"ל, השיפור כמובן יגדל אבל ה-970 אולי לא יממש את הפונציאל המלא שלו וזה יהיה חבל ובזבוז. אם יד שניה לא מפריע לך אתה יכול למצוא 280X באיזור ה-650 שקלים שיתנו תמורה הרבה יותר טובה לכסף, ה-280X גם חזק במעט מה-GTX960 ככה שההפרש ביצועים מה-660 גודל בעוד קצת, אך העלות שתשלם יורדת ב-35 אחוז מה שהופך את העניין להרבה יותר אטרקטיבי. אם שידרוג השילוש ובנוסף כרטיס מסך זה בעייתי בשבילך כרגע, אולי כדאי לך להמתין עוד כ-3 חודשים, ולשדרג אז את השילוש יחד עם דור הכרטיסים החדש פסקל\פולריס במידה ויושקו עד אז כרטיסי המיינסטרים ויהיו במחירים נורמליים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.