פורסם 2016 בפברואר 289 שנים אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?
פורסם 2016 בפברואר 289 שנים כן. בעיקרון בגלל כל העניין הזה של ה 4K תחשיב את זה כבונוס.. זה לא אמור להפריע לך אם יש. גם בלוחות ה EXTREME של היום יש את האופצייה הזאת. ב YOUTUBE יש לך המון על הנושא הזה.
פורסם 2016 בפברואר 289 שנים מחבר בטעות פרסמתי כאן, אם אפשר בבקשה להעביר לפורום " מעבדים, לוחות-אם וזכרונות".
פורסם 2016 בפברואר 289 שנים "Integrated Graphics Processor-Intel® HD Graphics support" אין לי מושג מה נאמר מעליי לגבי ה-4K, בכל אופן הליבה הגראפית המובנית היא חלק אינטגרלי מהמעבד. נערך 2016 בפברואר 289 שנים על-ידי Roy.T
פורסם 2016 בפברואר 289 שנים זה לא בלוח אם אלא במעבד. למעבד יש ליבה גרפית שיכולה להחליף את כרטיס המסך בשימושים בסיסים. אם כי הליבה הגרפית החדשה חזקה באופן יחסי ויכולה להספיק לגיימינג קל אך לא לכותרים עדכניים וכבדים. כמובן, שלא בהגדרות מקסימליות.
פורסם 2016 בפברואר 289 שנים אני שמעתי שבעתיד יצאו מעבדים ללא כרטיס מסך מובנה,תקנו אותי אם אני טועה. ולפותח הדיון,מה זה משנה אם יש ליבה גרפית של אינטל?זה לא פוגע במחשב נערך 2016 בפברואר 289 שנים על-ידי d3mo-killer
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.